• چهارشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95021509223
  • خبرنگار : 71413

حراج آرشیو شخصی «مارسل پروست»

حراج آرشیو شخصی «مارسل پروست»

آرشیو شخصی «مارسل پروست» نویسنده «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» به زودی چوب حراج می‌خورد.

آرشیو شخصی «مارسل پروست» نویسنده «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» به زودی چوب حراج می‌خورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نامه‌ها، عکس‌های شخصی و دست‌نوشته‌های نادر «مارسل پروست» به زودی در حراجی «ساتبی» به معرض فروش گذاشته می‌شود.

آرشیو شخصی نویسنده مجموعه رمان‌های «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» شامل 120 یادگاری می‌شود که شعبه پاریس «ساتبی» آن‌ها را در تاریخ 31 ماه می به فروش می‌رساند.

نواده برادرزاده «پروست» یادگاری‌های این نویسنده برجسته فرانسوی را در این حراجی عرضه می‌کند. ارزش کلی این اشیاء بین 600 تا 850 هزار دلار تخمین زده شده است. عکس‌های شخصی و خانوادگی «پروست»، دست‌نوشته‌ یکی از معروف‌ترین آثار ادبی او، چرک‌نویس دو بخش از «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» و نامه‌هایی که برای پدرش و دوستان و آشنایانش می‌نوشت در این مجموعه دیده می‌شوند.

به گزارش حریت دیلی نیوز، عکسی از 17 سالگی «پروست» هم در این حراجی به فروش می‌رسد. نسخه اصلی رمان «طرف خانه سوان»، اولین قسمت هفت‌جلدی «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» که سال 1913 به چاپ رسید، نیز در این حراجی «ساتبی» عرضه می‌شود.

رمان «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» معروف‌ترین اثر «مارسل پروست» است که بین سال‌های 1913 تا 1927 در هفت قسمت به ‌چاپ رسید و جزو برترین آثار داستانی قرن بیستم محسوب می‌شود.

«پروست» در سن 9 سالگی به تنگی نفس دچار شد؛ اما با این وجود بعدها به عضویت ارتش فرانسه درآمد. در سال 1982 فعالیت‌های ادبی او وارد مرحله‌ جدی شد و همکاری‌اش را با نشریه‌ «Banqunet» آغاز کرد. در سال 1896 در 25 سالگی اولین اثر خود را به ‌نام «لذت‌ها و روزها» منتشر کرد. اولین شاهکار «پروست»، «طرف خانه‌ سوان» بود که اولین قسمت از اثر هفت‌گانه‌ «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» را تشکیل می‌داد و در دسامبر 1913 منتشر شد.

این نویسنده فرانسوی در عرصه‌ نویسندگی از افرادی چون «گوستاو فلوبر»، «فئودور داستایوفسکی»، «جورج الیوت» و «لئو تولستوی» الهام می‌گرفت و «گراهام گرین» او را بزرگ‌ترین نویسنده‌ قرن بیستم نامید.

اکثر آثار «پروست» بعد از مرگش به چاپ رسیدند؛ رمان «اسیر» در سال 1923، رمان «زندانی» در سال 1925، «زمان بازیافته» در سال 1927، «ژان سنتوی» در سال 1952 و اثر ناتمام «علیه سنت بوو» در سال 1953 منتشر شدند. این نویسنده در سال 1918 جایزه‌ ادبی «گنکور» فرانسه را کسب کرد. «پروست» روز هجدهم نوامبر 1922 در سن 51 سالگی در پاریس درگذشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha