محمدحسین لطیفی که این روزها درگیر ساخت سریال نوروزی است، مهمترین اتفاق تلویزیون در سال 94 را پرداخت مطالبات برخی همکارانش از صداوسیما عنوان و در عین حال ابراز امیدواری کرد که در سال 95 در لایحهی بودجه صداوسیما از سوی مجلس شورای اسلامی تغییراتی صورت بگیرد.
این کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا خاطرنشان کرد: اتفاق ویژهای که امسال در رسانه ملی افتاد از نظر من این بود که بعد از مدتها بخشی از بدهیها از سوی سازمان صداوسیما پرداخت شد و برخی همکاران بعد از مدتها توانستند مطالباتشان را از تلویزیون بگیرند. به نظرم این اتفاق حرکت خوبی بود.
وی همچنین تصریح کرد: مشکل اساسی من به عنوان یک کارگردان، یک شهروند و کسی که برای سازمان صداوسیما کار میکند، این است که به شکل کاملا قانونی و در مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه صداوسیما تغییرات اساسی ایجاد شود؛ چراکه این واقعا آزاردهنده و خیلی بد است که به خاطر مشکلات شخصی و جناحی، مجموعهی صداوسیما هر بار دچار مشکلات و فشارهای اقتصادی شود. امیدوارم سال آینده این اتفاق در مجلس شورای اسلامی بیفتد و این مساله حل شود.
لطیفی سپس در پاسخ به اینکه در سالی که گذشت عملکرد کدام شبکهی تلویزیونی را موفق میداند؟ اظهار کرد: من راستش خیلی تلویزیون پیگیری نمیکنم و نمیتوانم دقیق در این زمینه نظر بدهم. از آنجا که من سال گذشته درگیر سریال «تنهایی لیلا» و خیلی تحت فشار بودم، نمیتوانم ارزیابی درستی از عملکردها داشته باشم.
کارگردان سریالهای «صاحبدلان»، «تنهایی لیلا»، «دودکش1و2» در بخشی دیگر از این گفتوگو درباره رقابت میان سریالهای طنز نوروزی امسال و شانس برنده شدن آنها بیان کرد: به نظرم اصلا رقابت وجود ندارد. ما همه در حال تلاش هستیم که بینندگانمان از کارهایمان لذت ببرند. عدهای هستند که فرم قصه را بیشتر دوست دارند و عدهای هم هستند که کارگردانهای خاص را دوست دارند به همین خاطر همه اقشار جامعه از سریالهای نوروز امسال لذت خواهند برد. قرار نیست همه مثل هم باشیم، به همین خاطر هر کسی به سراغ سهم خودش میرود؛ البته من مطئنم که مردم هر سه سریال نوروزی امسال را تماشا خواهند کرد و در نهایت بعضیها یک سریال را بیشتر دوست خواهند داشت.
او در ادامهی همین موضوع عنوان کرد: ما امسال در ایام نوروز برای همه سلایق کار کردیم. این خیلی اتفاق خوبی است و به نظرم اسمش رقابت نیست. رقابت در عرصههای فوتبال و کشتی حاکم است. ما در عرصه هنر رقابت نداریم.
کارگردان سریال «دودکش2» در بخشی دیگر، درباره کامل بودن فیلمنامه سریالها پیش از کلید خوردن، در پاسخ به اینکه چقدر به عنوان کارگردان بر فیلمنامه کامل تأکید دارد؟ گفت: فیلمنامه اگر کامل باشد شاهکار است. از همه بهتر برای منِ کارگردان خوب است اما واقعیت این است که بازیگرانی که با من کار کردند همه میدانند که من به آنها فرصت میدهم و آنها را تحت فشار قرار نمیدهم و همیشه از انرژی خودشان استفاده میکنم، در نهایت هم اتفاق بدی نمیافتد. مهم این است که ما هر روز صبح سرکار حاضر میشویم و میدانیم که میخواهیم چکار بکنیم، دیالوگ زیاد مهم نیست.
وی سپس درباره روند تولید سریال «دودکش 2» اعلام کرد: این مجموعه که هنوز نام قطعیاش اعلام نشده است، تاکنون 65 درصد از تصویربرداریاش به پایان رسیده و امیدوارم 35 درصد باقی مانده نیز طی روزهای باقی مانده گرفته و آماده پخش شود. به نظرم بیشتر از اسم این مجموعه، کیفیت کار و رابطهاش با بیننده مهم است. نام «دودکش 2» بهزودی اعلام میشود. ما در حال حاضر شرایطمان به لحاظ خستگی زیاد است اما به لحاظ تیم سازنده اینطور نیست و همه با عشق و لذت سرکار حاضر میشوند. ما یک تیم شاهکار داریم که همه به یکدیگر انرژی میدهند و ما هم از آنها انرژی میگیریم.
لطیفی در پایان گفتوگوی خود با ایسنا در پاسخ به اینکه آیا احتمال دارد سریال «دودکش» همچون «پایتخت» ادامهدار باشد؟ اظهار کرد: «پایتخت» خودش هم دیگر نمیتواند سرنوشت «پایتخت» را داشته باشد به دلیل اینکه باید اسمش را تغییر بدهد. من بعد از سه سال آمدم تا ادامه «دودکش» را بسازم و پشت سرهم کارم را نساختم اما معتقدم هر وقت قصه خوبی داشته باشیم باید بیاییم و اگر نداریم نیاییم. اگر بخواهیم آگاهانه عمل کنیم، چرا که نه خوب است که یک کار را ادامه بدهیم اما به شرطی که شش ماه زمان بگذاریم و فیلمنامه کارمان را آماده کنیم و سپس وارد عمل شویم.
انتهای پیام
نظرات