• دوشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94112616625
  • خبرنگار : 71342

غلامرضا موسوی در گفتگو با ایسنا تشریح کرد

از «خشکسالی و دروغ» تا بدهی 500 میلیونی وزارت کشور

از «خشکسالی و دروغ» تا بدهی 500 میلیونی وزارت کشور

سید غلامرضا موسوی، تهیه‌کننده فیلم «خشکسالی و دروغ» ابراز امیدواری کرد که این فیلم پیش از عید پروانه نمایش بگیرد.

سید غلامرضا موسوی، تهیه‌کننده فیلم «خشکسالی و دروغ» ابراز امیدواری کرد که این فیلم پیش از عید پروانه نمایش بگیرد.

این تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایسنا، درباره برخی اخبار غیررسمی مبنی بر توقیف فیلم «خشکسالی و دروغ» تصریح کرد: فیلم را برای بازبینی به اداره کل سینمای حرفه‌ای ارائه کرده‌ایم، اما این شورا در یک ماه گذشته درگیر بازبینی فیلم‌های جشنواره فجر بود و دیگر فعالیت‌هایش به تعویق افتاده بود و حالا قرار است براساس نوبت، فیلم‌ها را بازبینی کنند که امیدوارم پیش از عید پروانه نمایش فیلم ما صادر شود.

او در پاسخ به این پرسش که آیا نسخه فیلمبرداری شده با فیلمنامه‌ای که در وزارت ارشاد تصویب شده است، تفاوت دارد؟ تأکید کرد: پیش از فیلمبرداری نسخه‌ای را که قرار بود براساس آن فیلم ساخته شود، به شورای بازبینی فرستادیم و شاید یک‌دهم درصد میان این دو نسخه تفاوت باشد و تنها دلیلش هم این است که این فیلم براساس نمایشنامه ساخته شده و گاه لازم بوده تغییراتی برای سینمایی شدن آن صورت بگیرد. اما اساس قضیه هیچ تفاوتی نکرده است.

خشکسالی و دروغ

موسوی با اشاره به اجرای موفق نمایش «خشکسالی و دروغ» به نویسندگی و کارگردانی محمد یعقوبی یادآور شد: این نمایش در دو دولت گذشته اجرا و متن آن هم منتشر شده است. ضمن اینکه دی‌وی‌دی آن هم توزیع شده و فیلم ما هم هیچ تغییری نسبت به نمایش ندارد.

به گزارش ایسنا، فیلم «خشکسالی و دروغ» به کارگردانی پدرام علیزاده با بازی محمدرضا گلزار، پگاه آهنگرانی، علی سرابی، آیدا کیخایی، خاطره اسدی، مارال بنی‌آدم، امیر سپهر محرابی، سمانه اسماعیلی، بانو کیخایی، آیلین کیخایی، تینو صالحی، افشین اخلاقی، صدف فانی ساخته شده است.

سید غلامرضا موسوی که ریاست شورای عالی تهیه‌کنندگان سینما را نیز بر عهده دارد، در بخش دیگری از این گفت‌وگو با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره فیلم فجر در بعضی استان‌ها یادآور شد: امسال جشنواره در استان‌های اصفهان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان برگزار شد و هر چند در هر استان تعداد معدودی فیلم به نمایش درآمد، استقبال خوبی از سوی تماشاگران صورت گرفت.

وی اضافه کرد:‌ برنامه منظمی داشتیم و فیلم‌ها هم به موقع رسید و نمایش داده شد و در شهری مانند مشهد با وجود برف و بوران، استقبال خیلی خوبی صورت گرفت. همچنانکه در زاهدان هم با وجود اینکه فقط شش فیلم اکران شد، تماشاگران استقبال گسترده‌ای داشتند.

موسوی که پیش از این از برگزاری جشنواره در دو شهر ایلام و یاسوج خبر داده بود، درباره منتفی شدن این مسئله توضیح داد: قرار بود شرکت راوی فیلم، جشنواره را در این دو شهر برگزار کند و شورای عالی تهیه‌کنندگان هم نهایت همکاری را با آن‌ها داشت. اما افتتاح سالن‌های سینما در این دو منطقه محروم به بعد موکول شد و امیدوارم به زودی شاهد افتتاح سالن‌های خوب سینما با کیفیت مطلوب باشیم.

خشکسالی و دروغ

رئیس شورای عالی تهیه‌کنندگان که پیش از این از بدهی وزارت کشور به تهیه‌کنندگان سینما سخن گفته بود، درباره تسویه‌حساب این وزارتخانه با تهیه‌کنندگان نیز گفت: همچنان از وزارت محترم کشور 500 میلیون تومان به دلیل برگزاری سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر در دیگر استان‌ها طلب داریم و این مطالبه هنوز پرداخت نشده است که امیدواریم آقای وزیر و دیگر همکاران‌شان نسبت به این امر توجه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دو سال پیش با توجه به فضایی که بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایجاد شده بود، وزارت کشور پیشنهاد کرد جشنواره فیلم فجر در تمام استان‌ها برگزار شود تا مردم سراسر کشور از این جشن ملی برخوردار شوند. اما از همان دوره مبلغی بدهی به تهیه‌کنندگان فیلم‌ها به جا مانده که بعد از گذشت دو سال هنوز پرداخت نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha