کیهان در ستون یادداشت مهمان خود نوشت: «اگر میخواهند حق ملت ایران را به رسمیت بشناسند چرا تحریمها را به بهانه قدرت دفاعی و موشکی و حقوق بشر و تروریسم دوباره اعمال میکنند؟ با عرض معذرت خر همان خر است فقط پالانش عوض شده!»
به گزارش ایسنا، این روزنامه در یادداشت خود آورده است:
«1- رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان انتخابات - چهارشنبه گذشته -: «این حرکتی که جوانهای عزیز سپاه پاسداران ما در دریا کردند (دستگیری افسران آمریکایی) کار بسیار درستی کردند. کسانی که مسئولین سیاست هستند، در همه عرصههای جهانی همینجور عمل کنند. مراقب تجاوز دشمن باشند و با قدرت جلویش را بگیرند... آمریکای دوران ریگان و آمریکای دوران بوش با آمریکای امروز هیچ فرقی ندارند».
2- مرحوم علیاکبر پرورش از قول رهبر معظم انقلاب نقل میکند که حضرت آقا در دوران ریاست جمهوریشان فرمودند: اواخر جنگ (زمانی که بحث پذیرش قطعنامه مطرح بود) اطلاع قطعی دادند که ناوگان دریایی آمریکا در حال حرکت به سمت خلیج فارس است. سران سه قوه و چند تا از فرماندهان نظامی برای کسب تکلیف خدمت امام (ره) رسیدیم. امام تا خبر را شنیدند، بلافاصله فرمودند: «این ناوگان دریایی را رصد کنید همین که نزدیک شد دو تا موشک به آن شلیک کنید!» یکی از سران در جلسه گفت: «این ناو آمریکا است و مسئله خیلی حساس است.» امام دوباره تاکید کردند: «دو تا موشک پشت سر هم شلیک کنید!» خلاصه هر کی هر چی در آن جلسه گفت، امام (ره) در جواب تاکید میکردند: «دو تا موشک شلیک کنید!» اما وقتی امام دیدند که اعضای جلسه برای شلیک موشک مجاب نشدند، فرمودند: «نظر من همان است ولی به هر نتیجهای که رسیدید من هم قبول دارم.» رهبر معظم انقلاب بعد فرمودند: موقعی که داشتیم از محضر امام خارج میشدیم، امام گفتند که آقای خامنهای شما بمانید، من برگشتم. امام به من فرمودند: «من نظرم همان شلیک دو موشک است.این را بدانید که هر وقت بخواهید با آمریکا و انگلیس مسامحه کنید، فشارشان را بیشتر میکنند. بهترین کار با آمریکا این است که با شجاعت و شهامت با آن برخورد کنید. شما بعد از من یادتان باشد که با آمریکا نباید مسامحه کرد. باید با آن برخورد محکم کرد و نترسید که هیچ غلطی نمیتواند بکند.»
3- یکی از کاپیتانهای کشورمان که در زمان جنگ فرمانده یکی از کشتیهای غولپیکر حملکننده سلاحهای خریداری شده برای کشورمان بود، تعریف میکرد: در یکی از موارد بارگیری سلاح در یکی از کشورها متوجه شدم به جای سلاح آهن زنگ زده بار کشتی کردند، وقتی که مخالفت کردم مرا تهدید کردند اما با مقاومت و ایستادگی ما مجبور شدند آهنهای زنگ زده را تخلیه و سلاح بار کنند. وی در ادامه گفت: زمانی که در آبهای بینالمللی به سوی ایران در حرکت بودیم زیردریایی آمریکا جلو کشتی از آب سردرآورد و آمریکاییها با هشدارهای جدی و تهدیدآمیز قصد توقیف کشتی ما را داشتند اما در یک لحظه تصمیم گرفتم و دستور دادم با تمام قدرت و سرعت به سوی زیردریایی آمریکایی پیش برویم. وی با لحنی غرورآمیز ادامه داد: همین که آمریکاییها عزم و شجاعت ما را دیدند، زیردریایی آنها در آب فرو رفت و از نزدیک شدن به کشتی ما که پر از سلاح بود اما هیچ سلاح تدافعی برای مقابله با آنها را نداشت، خودداری کرد و دور شد.
4- شهید همت در زمان جنگ در یک سخنرانی میگوید: «هر سُستی ما موجب میشود بعضی سادهاندیشها بگویند برویم با رژیم صدام آشتی کنیم. مثل آنچه در ماجرای گرفتن لانه جاسوسی آمریکا بر سرمان آمد. در مذاکرات الجزایر، آمریکاییها بر سر هیات ما شیره مالیدند، گروگانهایشان را صحیح و سالم از ما تحویل گرفتند و از آن ۱۲ میلیارد دلار دارایی بلوکه شده ایران در بانکهای آمریکا، حتّی یک سِنت هم به ما تحویل ندادند.» شهید همت بعد از رزمندگان سوال میکند: «شما راضی هستید بر سر میز چنین مذاکرهای بنشینیم؟» شهید همت بعد خودش جواب سوالش را میدهد: «پشت میز مذاکره به ما چه میدهند؟ هیچی! اگر پشت میز مذاکره بنشینیم، چنان کلاهی بر سرمان میگذارند که داغ ننگ آن تا ابد بر پیشانی نسلهای آینده ما هم باقی میماند. پس باید بایستیم و مقاومت کنیم.»
5- ایستادگی و مقاومت قدرت و منطق امام و خط امام است. منطق امام چیست؟ امام میفرمایند: «ما در جنگ مظلومیتمان را ثابت کردیم. ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناختیم. ما در جنگ به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خودمان بایستیم. ما در جنگ ابهت دو قدرت شرق و غرب را شکستیم.» اکنون نیز ما با منطق حضرت امام و با مقاومتمان باید اعتماد جامعه به اصطلاح جهانی را جلب کنیم نه با مذاکراتمان. ما باید با مقاومتمان دوستان و دشمنانمان را بشناسیم. ما باید با مقاومتمان به این نتیجه برسیم که باید روی پای خودمان بایستیم. ما باید با مقاومتمان ابهت قدرت استکبار را بشکنیم.
6- آقای فریدمن تحلیلگر یکی از اندیشکدههای آمریکایی میگوید: «امروز مشکل ما این است که ایرانیها نشان دادند که نه تنها بدون آمریکا میشود پیشرفت کرد بلکه خطرناکتر از آن ثابت کردند در مبارزه با آمریکا میشود با مقاومت پیشرفت کرد. ایران فقط مقاومت نکرد، پیروز هم شد. فقط پیروز نشد، پیشرفت هم کرد. فقط پیشرفت نکرد، تکثیر هم شد.» لذا دشمن بیشتر از این که نگران غنیسازی اورانیوم باشد، نگران مقاومت ماست. هر چند برخیها به مدد پشتیبانی رسانهای غربی صهیونیستی بخواهند مقاومت جوانان ملت ایران را به « تندروی» القاء کنند. اما اگر به قول شهید همت در مقاومت ما سستی ایجاد شود کار به جایی میرسد که میگویند درس عاشورا مذاکره با دشمن است نه مقاومت و جهاد و شهادت. به قول حضرت امام رحمهالله «هر وقت دیدید که به شما لبخند زدند بفهمید که میخواهند شما را بچاپند. هوشیار باشید هر وقت آنها به شما لبخند زدند شما سختتر بگیرید.» باید مراقب باشیم از یک سوراخ چند بار گزیده نشویم. هر جا که اعتماد کردیم ضربه خوردیم. هر جا گفتیم تنشزدایی نه تنها تنش کم نشد بلکه بیشتر شد. چالشها و تنشهای کنونی ایجاد شده در منطقه از تروریستهای تکفیری تا قطع رابطه عربستان را ببینید! سابقه سیاست تنش زدایی و مذاکرات ایران و آمریکا پس از انقلاب اسلامی و نتایج آن نیز موید این سخن است. از قرارداد الجزایر اول انقلاب در دولت بازرگان و آزادی گروگانهای لانه جاسوسی تا آزادی گروگانهای آمریکایی در لبنان و حسن نیت ریگان در قضیه مک فارلین تا محور شرارت خواندن ایران در زمان خاتمی و تا تروریست خواندن ملت ایران در زمان اوباما. اصلاً تنشزدایی با آمریکا با سیاست و منطق جمهوری اسلامی نمیخواند. مشکل و چالش ایران و آمریکا یک چالش اساسی و راهبردی است و با چند تاکتیک مذاکراتی قابل حل شدن نیست. چالش، چالش دشمنی نظام استکباری آمریکا با اصل نظام و اعتقادات مردم ماست نه با چند اقدام سیاسی یا اقتصادی. این که حضرت آقا تاکید میکنند نمیتوان به آنها اعتماد کرد، یک تحلیل و منطق قوی پشت این فرمایش است. به قول قدیمیها جواب کلوخ، سنگ است و به قول امروزیها جواب موشک، موشک است. مولا علی (ع) میفرمایند با آدم متکبر و مستکبر باید مثل خودش برخورد کرد. یکی از منطقها و تحلیلها که رهبری میگویند اینها اهل خدعه هستند و دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی باید مواظب خدعه آنها باشند، همین است که اگر اینها میخواهند حق ملت ایران را به رسمیت بشناسند چرا تحریمها را به بهانه قدرت دفاعی و موشکی و حقوق بشر و تروریسم دوباره اعمال میکنند. با عرض معذرت خر همان خر است فقط پالانش عوض شده! اگر اینها در برداشتن تحریمها صادقند چرا توطئه نفتی کردند؟ آیا توطئه برای سقوط قیمت نفت تشدید تحریمها نیست؟ آیا تصویب قانون منع صدور ویزا علیه ایرانیان و کسانی که به ایران سفر میکنند یا در پنج سال گذشته سفر کردهاند، تحریم جدید نیست؟ آیا با وجود چنین قانونی دروازههای اقتصادی برای کشور گشوده میشود تا سفرههای مردم بهبود یابد؟ قطعاً نه، بهبود شرایط اقتصادی آن گونه که رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه رئیسجمهور تاکید کردند نیاز به برنامهریزی و تحقق اقتصاد مقاومتی دارد.
7- در آستانه یک حرکت عظیم تاریخی در جهت تقویت ثبات سیاسی کشور هستیم. انتخابات هم یک فرصت و هم یک تهدید است و اگر عاقلانه و مسئولانه عمل کنیم انتخابات یک فرصت برای کشور خواهد بود. مجلسی باید تشکیل شود که به قول رهبر معظم انقلاب «بتواند در قضیه هستهای و دیگر مسائل مقابل دشمنان بایستد و شجاعانه حرفها و مواضع ملت را بیان کند نه حرفهای دشمن را تکرار کند.» وظیفه ما در شرایط خطیر کنونی حضور گسترده و حداکثری در انتخابات و انتخاب نمایندگانی شجاع و استوار و مقاوم در خط نورانی امامت و ولایت است تا دولت به پشتوانه چنین نمایندگانی در سیاست خارجی و در عرصههای جهانی همانند فرزندان ملت در نیروی دریایی سپاه عمل کند و مراقب تجاوز دشمن باشد و با قدرت جلویش را بگیرد. با چنین انتخابی شاهد برنامهریزی برای بهبود وضعیت اقتصادی و پیشرفت هر چه بیشتر کشور در ابعاد داخلی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و افزایش عزت و اقتدار ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی برآمده از رای مردم و خون فرزندان عزیز آنها، در ابعاد خارجی و منطقهای و بینالمللی خواهیم بود.»
انتهای پیام
نظرات