سرانجام «صدام» روز شنبه ۹ دی ۱۳۸۵ توسط دادگاه به اتهام جنایت علیه بشریت در بغداد به دار آویخته شد و جسدش را در روستایی به نام «عوجه» در تکریت به سران عشیرهٔ «بوناصر» تحویل دادند. صدام در مدت ریاست جمهوریاش دو جنگ را رهبری کرد.
به گزارش سرویس «فرهنگحماسه» ایسنا، صدام در جولای 1979 با قتل عام بسیاری از مخالفان خود به ریاستجمهوری عراق دست یافت. او به عنوان رئیس جمهور و فقط طی 25 سال عامل و شاهد سه جنگ مهم و سرنوشتساز در منطقه خلیج فارس بود.
این دیکتاتور که دو جنگ را علیه کشورهای «جمهوری اسلامی ایران» و «کویت» رهبری کرد،سرانجام روز ۲۳ آذر ۱۳۸۲ در سومین جنگی که در منطقه خلیج فارس برپا شده بود،از سوی سربازان سپاه چهارم پیاده ارتش آمریکا به اسارت درآمد و سه سال بعد به سزای اعمالش رسید.
سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی در سخنانی که در آن به تشریح عملیات کربلای 5 و نقش رزمندگان لشکر ثارالله پرداخته است میگوید: «هر کسی با این مرد الهی و برجسته یعنی امام رحمةاللهعلیه که با خدا معامله میکرد در میافتاد از بین رفت.چه اشخاص،چه حکومتها و چه جعمیتهای مختلف.صدام به روزی افتاد که بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل بخاطر 15 ثانیه تأخیر در باز کردن در کاخ، او را مفتضح کردند. این وضع خفتآوری برای صدام بود و این نتیجه خونهای مقدس ریخته شده و درگیر شدن با یک انسان الهی است.»
انتهای پیام
نظرات