• چهارشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94090402726
  • خبرنگار : 71342

تهیه‌کننده «عصر یخبندان» مطرح کرد:

این آمار فاجعه است

این آمار فاجعه است

منصور لشگری قوچانی که چندی پیش فیلم «عصر یخبندان» را روی پرده سینما داشت با ابراز تأسف از پخش غیرقانونی این فیلم از ماهواره گفت: این فیلم تاکنون هشت بار در طول دو هفته از ماهواره پخش شده است و این پخش غیرقانونی روی توزیع شبکه خانگی تأثیر بدی می‌گذارد.

منصور لشگری قوچانی که چندی پیش فیلم «عصر یخبندان» را روی پرده سینما داشت با ابراز تأسف از پخش غیرقانونی این فیلم از ماهواره گفت: این فیلم تاکنون هشت بار در طول دو هفته از ماهواره پخش شده است و این پخش غیرقانونی روی توزیع شبکه خانگی تأثیر بدی می‌گذارد.

این تهیه‌کننده سینما با بیان این مطلب به خبرنگار سینمایی ایسنا گفت: چندی پیش از توزیع شبکه خانگی «عصر یخبندان»، آماری گرفتیم که براساس آن مشخص شد 28 درصد مردم 13 شهر بزرگ (مراکز استان‌ها) فیلم قبلی ما یعنی «خط ویژه» را دیده‌اند اما متاسفانه فقط 75 صدم درصد مردم فیلم را در سینما دیده بودند. 2.25 درصد از طریق شبکه نمایش خانگی و 25 درصد از طریق ماهواره یا فیلم‌های قاچاق یا در اینترنت آن را دیده‌اند. این آمار فاجعه است زیرا نشان می‌دهد زیر یک درصد از مخاطبان، فیلم را در سینما دیده‌اند.

لشکری قوچانی خاطرنشان کرد: این آمار نشان می‌دهد که مردم فیلم‌های سینمای ایران را دوست دارند اما آنها در سینما نمی‌بینند و قطعا اگر تلویزیون ایران فیلمی مانند «خط ویژه» را پخش کند، آمار تماشاگر آن بالاتر از 80 درصد می‌شود.

او همچنین ابراز امیدواری کرد: معاونت سینمایی و صداوسیما با تعامل با یکدیگر به کمک سینمای ایران بیایند.

تهیه‌کننده فیلم تازه مسعود کیمیایی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره‌ی فیلم «قاتل اهلی» هم گفت: این فیلم به نوعی قصه یقه سفیدهای جدید است. فیلمنامه کامل شده و فعلا در مرحله انتخاب بازیگر هستیم.

او درباره احتمال حضور این فیلم در جشنواره فیلم فجر افزود: تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا فیلم به جشنواره برسد.

به گفته لشکری قوچانی، «قاتل اهلی» روایتگر زندگی جوانی است که یک شبه می‌خواهد پولدار شود و همه تلاشش را به کار می‌گیرد تا از فردی مذهبی و قدرتمند سوءاستفاده کند. در واقع این فیلم به نوعی قصه یقه سفیدهای جدید است که یکی از معضلات اقتصادی امروز ماست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha