جشنواره فجر

  • شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۴ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94083018316
  • خبرنگار : 71534

چرا "سید ضیاءالدین دری" از شورای راهبردی استعفاء داد؟

چرا "سید ضیاءالدین دری" از شورای راهبردی استعفاء داد؟

سیدضیاء‌الدین دری درباره علت استعفایش از عضویت در شورای راهبردی سینما گفت: از آنجا که معتقدم باید متعهد باشم و نمی‌توانم نسبت به امضایی که می‌کنم بی‌تفاوت باشم، تصمیم گرفتم از عضویت در این شورا صرف نظر کنم.

سیدضیاء‌الدین دری درباره علت استعفایش از عضویت در شورای راهبردی سینما گفت: از آنجا که معتقدم باید متعهد باشم و نمی‌توانم نسبت به امضایی که می‌کنم بی‌تفاوت باشم، تصمیم گرفتم از عضویت در این شورا صرف نظر کنم.

این کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگویی با خبرنگار سینمایی ایسنا،‌ درباره‌ی علت استعفایش توضیح داد: علت اصلی این است که می‌خواهم فیلم بسازم و ذهنم درگیر کار است و نمی‌توانم در جلسات شورا شرکت کنم.

وی ادامه داد: جلسات «شورای راهبردی تحقیق و توسعه سینمای ایران» به گونه‌ای است که باید در آن حضور داشت و در بحث‌ها شرکت کرد؛ زیرا هر کدام از بیانیه‌های آن بازتاب دارد و باید در این شورا فعال بود. من هم تا آنجا که در توانم بود حضور داشتم و حالا تصمیم گرفتم که از این شورا بیرون بیایم و این کار علت خاصی نداشته است.

دری افزود: دوستان دیگر در این شورا هستند و کارهای لازم را انجام می‌دهند و نبود من زیاد مهم نیست و کار کسی را لنگ نخواهد گذاشت. درباره‌ی مسائل و مباحث اصلی صحبت شده و بعد از این خود دوستان می‌توانند کارها را ادامه دهند.

سیدضیاءالدین دری تاکید کرد: شخصا معتقدم اگر در جایی باشم، باید متعهد باشم و حتما حضور پیدا کنم و کار کنم. بنابراین نمی‌توانم نسبت به امضایی که می‌کنم بی‌تفاوت باشم بنابراین به علت مشغله‌های کاری تصمیم گرفتم از عضویت در این شورا صرف نظر کنم.

دری درباره‌ی تاثیرگذاری فعالیت این شورا نیز اظهار کرد: این موضوع به آستانه‌ی تحمل و دریافت نظرات بستگی دارد، اگر شرایط اجتماعی و صنفی مساعد باشد و توان تحمل مسائلی که طرح می‌شود وجود داشته باشد، اثر گذار خواهد بود. زیرا مسائلی که در جلسات این شورا طرح می‌شود از روی تجربه‌ی دراز‌مدت افراد و منعکس کننده‌ی نظرات و دیدگاه جمعی است که در این شورا حضور دارند که البته ممکن است عده‌ای هم با آن مخالف باشند.

این کارگردان سینما درباره فعالیت‌های فیلمسازی‌اش گفت: در حال حاضر پروانه‌ی ساخت یک فیلم سینمایی را گرفته‌ام و به دنبال سرمایه‌گذار برای آن هستم. نام موقت این فیلم «پهلوان خشمگین» است که موضوع آن براساس زندگی واقعی یک پهلوان است و داستانش در دهه 20 و 30 شمسی می‌گذرد. نویسندگی و تهیه‌کنندگی این کار را نیز خودم برعهده دارم.

به گزارش ایسنا، شورای راهبردی «تحقیق و توسعه سینمای ایران» که توسط تعدادی از سینماگران تشکیل شده است در بیانیه‌ی اول خود اعلام موجودیت کرد و در بیانیه‌ی دوم خواستار شد که صنعت سینمای ایران به رسمیت شناخته شود و دولت از طریق مجلس، سینما را قانونا صنعتی اعلام بکند و در بیانیه‌ی سوم خواستار عدم دخالت مستقیم دولت در تولیدات سینمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha