• دوشنبه / ۴ آبان ۱۳۹۴ / ۰۰:۵۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94080401225
  • خبرنگار : 80001

در جذب تسهیلات بسته خروج از رکود،

مسکن از خودرو عقب می‌ماند؟

مسکن از خودرو عقب می‌ماند؟

در حالی که معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، پیشنهاد این وزارتخانه در تدوین بسته خروج از رکود را پرداخت وام حداکثری عنوان کرده، رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان تهران، سهم بخش مسکن نسبت به خودرو را از بسته خروج از رکود، ناچیز عنوان کرد.

در حالی که معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، پیشنهاد این وزارتخانه در تدوین بسته خروج از رکود را پرداخت وام حداکثری عنوان کرده، رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان تهران، سهم بخش مسکن نسبت به خودرو را از بسته خروج از رکود، ناچیز عنوان کرد.

حسن محتشم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: متاسفانه دولت در بسته خروج از رکود، چندان به بخش مسکن توجه نکرده و بیشتر بر روی صنعت خودروسازی متمرکز شده است.

وی افزود: دولت برای نجات صنعت خودرو از رکود فعلی و مشکلاتی همچون کمپین با تصویب وام‌های 25 میلیون تومانی، تسهیلات قابل توجهی را به این صنعت اختصاص داده که البته ما مخالفتی با کمک به خودروسازان نداریم اما باید بررسی می‌کرد که مسکن در سبد خانوار مهم‌تر است یا خودرو؟

رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان تهران با اشاره به تاکید اصل 31 قانون اساسی بر اهتمام دولت برای خانه‌دار کردن تمام اقشار جامعه، گفت: دولت در بسته خروج از رکود، حداقل باید به نسبت بخش خودرو، به بخش مسکن نیز توجه می‌کرد اما متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.

محتشم با بیان این‌که در بسته ارایه شده تنها به بافت‌های فرسوده که بخشی جزئی در مسکن محسوب می‌شود اشاره شده، تاکید کرد: تسهیلات بافت‌های فرسوده از گذشته هم بوده، لذا می‌توان گفت که دولت در این بسته، بخش مسکن را نادیده گرفته است.

وی اظهارکرد: 300 هزار واحد برای نوسازی بافت فرسوده پیش‌بینی شده که حتی با توجه به پرداخت 11 درصد یارانه برای آن اجرا نمی‌شود؛ چرا که تجمیع پلاک‌ها زمان‌بر است و ساخت و ساز در این بخش طول می‌کشد، لذا سرمایه‌گذاران تمایل چندانی به آن ندارند.

به گفته رییس انجمن انبوه‌سازان تهران، دولت باید این 300 هزار را به یک عدد واقعی برساند و بخشی از این یارانه را به خرید آزاد اختصاص دهد تا ساخت و ساز رونق بگیرد.

به گزارش ایسنا، رییس کل بانک مرکزی در جریان رونمایی از بسته سیاست‌های دولت برای تسریع در رونق اقتصادی گفت که در این بسته ایجاد تحرک در ساخت‌وساز نیز مورد توجه بانک مرکزی بوده و از وزارت راه و شهرسازی درخواست کرده‌اند که بافت‌های فرسوده را اعلام تا منابع لازم برای ساخت آنها از سوی این بانک تامین شود.

هم‌چنین شورای پول و اعتبار طی روزهای اخیر وام 35 میلیون تومانی از محل حساب سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز مسکن را به 60 میلیون تومان افزایش داد و هم‌چنین سقف فردی تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل صندوق پس‌انداز مسکن (وام 80 میلیون تومانی) و تسهیلات عادی بانک‌ها در شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت به تمام مراکز استان‌ها (به جز تهران) تسری یافت.

حامد مظاهریان معاون وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی در تدوین بسته خروج از رکود، پرداخت وام حداکثری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۰۴:۱۴

اصلاح مبحث دوم مقررات ملي ساختمان و تخصصي شدن امر ساخت و ساز با استفاده از مجريان ذي صلاح امکان پذير است

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۰۴:۲۲

با حذف سيستم ارجاع کار در نظام مهندسي, هم حق الزحمه مهندسان اجرا توسط مالکان ناديده گرفته ميشود هم نقش مهندس مجري در ساخت و ساز کمرنگ شده است چون مالک ساختمان به همه کاره امر ساخت و ساز تبديل شده, مالکان ساختمان با سواستفاده از شرايط موجود, تخفيفات خارج از تعرفه از مهندسان مجري ميگيرند و حتي همين چک مبلغ قرارداد را به موقع نمي پردازند, بايد سيستم چک به سيستم واريز پول نقد به حساب نظام مهندسي تغيير کند

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۰۴:۲۹

بعد از گذشت 8 ماه از سال 94 ، هنوز تعرفه هاي نظام مهندسي در بخش اجرا ابلاغ نشده, با افزايش تعرفه ها نسبت به سال قبل ، کميته مجريان نظام مهندسي در احقاق حقوق مهندسان بسيار ضعيف عملکرده و از فعاليت مهندسان کارمند دولت هيچ ممانعتي نمي کند, قراردادهاي مديريت پيمان بايد جايگزين قراردادهاي سابق بين مجري و مالک شود, انتخابات نظام مهندسي داراي اشکالات و ايرادات و تقلب هاي زيادي است, شهرداري تهران از قانون مجريان ذي صلاح ساختماني پيروي نمي کند

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۰۹:۲۷

سلام مسول محترم قيمت اوراق مسكن وبيارید پايين اخه شش میليون تواين عالم نداري پول زياديه

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۱۰:۵۲

تورم و کاهش ارزش پول که به ظاهر با هدف چرخيدن چرخ کارخانه ها و رونق صادرات انجام شد توان خريد ملت را از بين برده است. براي توليد و صادرات کيفيت و مرغوبيت و ارزاني حرف اخر را مي زند. کيفيت و قيمت مناسب هم با نواوري وبهره وري بدست مي ايد

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۱۱:۵۳

متاسفانه نظام مهندسي در شرايط بحراني و بي قانوني و بي نظمي و فرصت طلبي و حتي در آستانه انحلال قرار دارد, به علت رکود, قوانين تاريخ گذشته و از رده خارج, تخلفات هيات مديره استان ها توسط بازرسين سازمان گزارش نميشود چون باندبازي وجود دارد و هيچ گونه سامانه پيامکي براي ارسال گزارش هاي تخلفات اعضا و هيات مديره به شوراي انتظامي نظام مهندسي کشور وجود ندارد, فقط در اراک چندین مهندس کارمند دولت وجود دارد که به طور غيرقانوني از سهميه مجريان بيکار نظام مهندسي استفاده مي کنند و شوراي انتظامي کميته مجريان نظام مهندسي هيچ برخوردي نمي کنند

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۰۵ ۰۲:۰۲

لطفا از شوراي انتظامي نظام مهندسي کشور درخواست کنيد که يک سامانه پيامکي براي دريافت گزارش تخلفات اعضاي نظام مهندسي ايجاد شود, برخي اعضا بيشتر از سقف سهميه سالانه خود, کار بر مي دارند و برخي کارمندان دولت از سهميه مجريان استفاده ميکنند,...