• دوشنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 94062314639
  • منبع : مطبوعات

روابط عمومی بانک پاسارگاد:

بانک پاسارگاد خیانت امین‌اموال مرکز هنرهای تجسمی را کشف کرد

بانک پاسارگاد خیانت امین‌اموال مرکز هنرهای تجسمی را کشف کرد

روابط عمومی بانک پاسارگاد اعلام کرد: نماینده موزه هنرهای تجسمی پاسارگاد باعث کشف خیانت در امانت امین‌اموال تعدادی از تابلوهای هنری شده و آثار را به مرکز هنرهای تجسمی بازگردانده است؛ اما متأسفانه در مقابل، بانک پاسارگاد را محکوم به خرید اموال مسروقه کرده‌اند.

روابط عمومی بانک پاسارگاد اعلام کرد: نماینده موزه هنرهای تجسمی پاسارگاد باعث کشف خیانت در امانت امین‌اموال تعدادی از تابلوهای هنری شده و آثار را به مرکز هنرهای تجسمی بازگردانده است؛ اما متأسفانه در مقابل، بانک پاسارگاد را محکوم به خرید اموال مسروقه کرده‌اند.

درپی انتشار گفت‌وگویی در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با مجید ملانوروزی - مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی - درباره سرقت برخی آثار هنری این مرکز، روابط عمومی بانک پاسارگاد توضیح‌هایی را ارائه کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، بانک پاسارگاد در این مطلب آورده است: «درباره جریان مطرح‌شده توسط مدیرکل محترم مرکز هنرهای تجسمی‌، نماینده موزه هنرهای تجسمی پاسارگاد، خود باعث کشف این خیانت در امانت امین‌اموال تعدادی از تابلوهای هنری شده و آثار را به مرکز هنرهای تجسمی بازگردانده است که متأسفانه در متن خبر منتشرشده در آن خبرگزاری‌، به این موضوع اشاره نشده و در مقابل بانک پاسارگاد را محکوم به خرید اموال مسروقه کرده‌اند.

موزه بانک پاسارگاد‌، سرقت از موزه هنرهای معاصر را کشف کرده است.

موزه هنرهای تجسمی معاصر بانک پاسارگاد برای کلیه خریدهای هنری خود‌، قراردادی با فروشندگان که گالری‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند‌، تنظیم می‌کند و در آن قراردادها درباره اصالت اثر تعهد گرفته شده و در صورت ابراز ادعای مالکیت اثر‌، مسؤولیت با فروشنده است. بر این اساس‌، جهت خرید دو اثر از استاد حسین زنده‌رودی در اندازه‌های 56 در 65 و 56 در 75 سانتی‌متر روی کاغذ نیز قرارداد مذکور با گالری آریا منعقد شده است و قابل تصور نیست که اثری می‌تواند از مرکز هنرهای تجسمی و یا موزه هنرهای معاصر تهران به‌طور غیرقانونی خارج شود. پس از مدتی آقای معین‌فر که در زمان معامله آثار حضور داشته و گفته ایشان را مبنی بر وجود اثر مشابه در موزه هنرهای معاصر تهران شنیده بودند،‌ به هنرمند گرامی آقای نامی اطلاع دادند که عکس این آثار در صفحات 56 و 58 کتاب نمایشگاه اقای زنده‌رودی که در سال 1380 در موزه هنرهای معاصر برگزار شده بود‌، به چاپ رسیده است. کاملا مشخص است که موزه هنرهای تجسمی بانک پاسارگاد،‌ خود کاشف این سرقت بوده و این موضوع را نیز به آقای ملانوروزی اطلاع داده و آثار را بازگردانده بود. حال به چه دلیل ایشان عنوان کرده‌اند که آثار را از موزه بانک پاسارگاد بازگردانده‌اند‌، مشخص نیست. در صورتی که این آثار در روزهای ابتدایی سال 1394 به ایشان تحویل داده شده بود.

بانک پاسارگاد در راستای ایفای مسؤولیت‌های اجتماعی خود اقدامات ارزشمندی را در جهت حمایت از فرهنگ و هنر کشور انجام داده است. ایجاد موزه هنرهای تجسمی معاصر بانک پاسارگاد‌، یکی از این اقدامات است که باعث شده آثار هنرمندان بنام و مطرح کشور‌، گردهم آیند تا ضمن حمایت از این هنرمندان‌، مرجع جامعی باشد برای هنردوستان و علاقه‌مندان به آثار هنرهای تجسمی معاصر، روا نیست با چنین اخبار و اظهار نظرهایی‌، تلاش‌های این بانک در راستای ارتقای فرهنگ و هنر کشور کم‌رنگ شود.»

همچنین روابط عمومی بانک پاسارگاد در پایان ضمن تهدید به شکایت، تأکید کرده است: «همکاران مرتبط با ما عامل کشف این سرقت و بازگرداندن به موزه هنرهای معاصر بوده‌اند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha