• چهارشنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94061811582
  • خبرنگار : 71191

حمله‌ مردم به طبقه دوم سی‌وسه پل!

حمله‌ مردم به طبقه دوم سی‌وسه پل!

«برای چندمین‌بار است این اتفاق می‌افتد، یک نفر به درب چوبی طبقه بالای سی‌وسه پل لگد زد و با باز شدن در، چند نفر بالا رفتند، این اتفاق با تکیه دادن به این درب هم قبلا رخ داده است.»

«برای چندمین‌بار است این اتفاق می‌افتد، یک نفر به درب چوبی طبقه بالای سی‌وسه پل لگد زد و با باز شدن در، چند نفر بالا رفتند، این اتفاق با تکیه دادن به این درب هم قبلا رخ داده است.»

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا، روز سه‌شنبه (17 شهریور) برای چندمین بار درب چوبی طبقه دوم سی‌وسه پل با فشاری که یک نفر به در چوبی وارد کرد، باز شد و برخی افراد از آن بالا رفتند، حتی شنیده شد که با حضور آن افراد در طبقه دوم آسیب‌هایی به سقف سی‌وسه پل وارد شده است.

فریدون الهیاری، مدیر کل اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان در این زمینه به خبرنگار ایسنا توضیح داد: امکان استفاده از طبقه دوم سی‌وسه پل با عبور از یک درب چوبی امکان‌پذیر است، که این درب با گذشت زمان مستعمل می‌شود. اما برخی افراد متاسفانه با لگد زدن یا تکیه به آن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند.

وی افزود: روز گذشته چند نفر از افراد بی‌انضباط با لگد زدن به درب چوبی و باز کردن آن، به طبقه بالا رفتند که نیروی یگان حفاظت سی‌وسه پل به سرعت آن‌ها را به پایین هدایت و راه ورودی به طبقه دوم را مسدود کرد تا درب مرمت و دوباره به جای اصلی خود برگردد.

وی ادامه داد: علی‌رغم این که مردم ما افرادی فرهنگ دوست، علاقمند به حفظ سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، مادی و عمومی هستند، اما آن چه هست برخی افراد حتی زمانی‌که روی صندلی اتوبوس هم می‌نشینند، صندلی را پاره می‌کنند و برخی افراد ‌روی بناهای تاریخی یادگاری می‌نویسند.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان با تاکید بر این‌که این اتفاق برای چندمین بار رخ داده است، افزود:‌ این قضیه فقط متعلق به امروز نیست، به همین دلیل از گذشته چند بار بحث استفاده از درب فلزی برای این مکان بود تا دیگر این اتفاق رخ ندهد.

وی ادامه داد: اما ‌برخی کارشناسان معتقدند بهتر است تا درب چوبی سر جای خود باشد،‌ چون از لحاظ ظاهری همسازی بهتری با بنا دارد، اما اگر باز هم تکرار شود، احتمالا مجبور شویم درب فلزی برای این بخش از سی‌وسه پل بگذاریم، هرکس به آن لگد یا تکیه زد، دیگر دچار این مشکل‌ها نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۸ ۱۲:۱۵

استفاده از جريمه شخصي (پولي مالي) براي شخص متخلف و آسيب زننده به آثار باستاني شهر اصفهان بهترين گزينه است توجه کنيد که مردم براي فرار از جريمه ي سنگين کمربند ايمني چطور کمربند خود را مي بندند پس هميشه جريمه سنگين عامل بازدارنده خوبي است

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۸ ۲۰:۰۸

وقتي عوامل اين كارو به پايين هدايت ميكنند و ميگن بفرماييد بريد معلومه صد بار ديگه هم اين اتفاق ميافته، كافيه ده شب زندان بخوابه تا عمر داره ديگه اين كارو هيچ كس انجام نده

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۹ ۰۰:۱۴

اولا تكليف كسي كه با لگد در بازکرده مشخصه، اما کنجکاوي مردمي که از احتمال آسيب به بنا بي اطلاع بودند را نميشه حمله اطلاق کرد. عکس حال حاضر پل خواجو هستش

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۹ ۱۰:۰۰

براي حفظ ظاهر بنا از درب چوبي استفاده کنيد اما از داخل يک درب فلزي يا حفاظ اکاردئوني بگذاريد تا با باز شدن درب چوبي باز امکان ورود نباشد