معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استعداد و ظرفیت قرآن استان کردستان بسیار بالاست که این مهم در کشور نیز نمود دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، حجتالاسلام محمدرضا حشمتی در همایش تجلیل و تکریم از خادمان قرآن کریم استان اظهار کرد: استعداد و ظرفیت قرآن استان کردستان بسیار بالا بوده و همواره مورد توجه مسئولان کشوری قرار گرفته است.
وی افزود: ما وظیفه داریم تا این استعداد و ظرفیت قرآنی کردستان را هدایت کنیم تا جامعه به سمت فرهنگ قرآنی برود.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش فعالان قرآنی در جامعه، عنوان کرد: تقدیر و تکریم فعالان قرآنی یک دستور قرآنی است که ما به آن جامه عمل پوشاندهایم.
وی با اشاره به آیه دو سوره جمعه که میفرماید «هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِّنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَ الْحِکْمَةَ وَ إِن کَانُوا مِن قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ؛ اوست آن کس که در میان بی سوادان فرستادهای از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و پاکشان گرداند و کتاب و حکمت بدیشان بیاموزد و آنان قطعا پیش از آن در گمراهی آشکاری بودند»، بیان کرد: با توجه به این آیه قرآن باید گفت که قرآن زمینهساز پاکی انسان از آلودگیهاست و هرکس از آن بهره بجوید موفق خواهد شد.
حشمتی یادآور شد: تحقق فرهنگ دینی و قرآنی در کشور و نهادینه کردن مفاهیم قرآنی به صورت جدی و محوری جزو لاینفک برنامههای این معاونت قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات