• شنبه / ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94053117458
  • خبرنگار : 71021

"یک میلیون چراغ سبز" به نشانه امنیت ایران

"یک میلیون چراغ سبز" به نشانه امنیت ایران

کمپین "یک میلیون چراغ سبز" برای نشان دادن امنیت ایران به مردم سراسر جهان راه‌اندازی می‌شود.

کمپین "یک میلیون چراغ سبز" برای نشان دادن امنیت ایران به مردم سراسر جهان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گردشگری ایسنا، آرش نورآقایی - دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی راهنمایان گردشگری ایران - با اعلام این خبر اظهار کرد: اگر حراست فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) موافقت کند، صفحه هوشمند نقشه ایران در این فرودگاه نصب می‌شود تا گردشگران خارجی هنگام خروج از کشور چراغ سبزی را در این صفحه برای نشان دادن امنیت ایران روشن کنند.

وی اضافه کرد: این طرح هم‌اکنون آماده است، اما برای اجرای آن باید با مسوولان حراست فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) هماهنگ شود. البته این طرح از طریق وب سایت اینترنتی اجرا خواهد شد.

وی گفت: من مدعی هستم که ایران یکی از امن‌ترین کشورها برای گردشگران خارجی است. آمار بزه در کشور ما برای گردشگر به نسبت بسیاری از کشورها حتی اروپایی پایین است. مثلا تجربه من در سفر به فلورانس دزدی‌های چند باره در قالب یک تور بوده و یا در برزیل طی 12 ساعت با دوبار جیب‌بری مواجه شدم. کجا در کشور ما چنین اتفاقی می‌افتد؟

نورآقایی به دنبال رایزنی‌هایی که برای میزبانی ایران از کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری در سال 2017 انجام می‌دهد، این‌بار نشست توجیهی را با صاحبان اقامتگاه‌های بوم‌گردی در گیله‌بوم در منطقه قاسم‌آباد استان گیلان داشت و از آن‌ها درخواست کرد به مناسبت این میزبانی ارتش فرهنگی را برای نمایش دادن مهمان‌نوازی و فرهنگ ایرانی شکل دهند.

وی اضافه کرد: همه استان‌ها در قالب این ارتش فرهنگی بدون تعصب می‌توانند فرهنگ ایران را به نمایش بگذارند و از مهمانان خارجی که در قالب این کنوانسیون به ایران سفر خواهند داشت پذیرایی کنند و فرهنگ و هنر ایران را به آن‌ها آموزش دهند.

او سپس با اشاره به شعاری که برای میزبانی ایران در نظر گرفته شده است، افزود: «ایران؛ آغوشی باز، تاریخی پر رمز و راز» این شعاری است که برای میزبانی ایران در سال 2017 از راهنمایان سراسر جهان در نظر گرفته شده و امیدواریم ارتش فرهنگی برای تحقق این شعار به کار آید. قول می‌دهم این میزبانی به اتفاقی عجیب و غریب در عرصه گردشگری تبدیل شود. حتی اگر دولت هم کاری نکند، ما جلو می‌رویم.

وی در ادامه سخنانش که در جمع تعدادی از اعضای خوشه‌ساز بوم‌گردی بیان می‌شد، گفت:‌ قرار است فرشی برای نمایش در اتاق بازرگانی ایران در کشور اتریش با لوگوی ایران آماده شود که طراحی و اجرای آن به کلبه آقامیر در پاسارگاد استان فارس واگذار شده است.

امیر میری، صاحب اقامتگاه بوم‌گردی آقا میر در همین حال پیشنهاد داد گره‌های این فرش به دست گردشگران زده شود.

در ادامه نورآقایی به رایزنی‌هایی که برای دعوت از راهنمایان خارجی انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: تن و بدنم در میان تبلیغات سیاسی و کارشکنی‌هایی آمریکا و اسرائیل برای اینکه اجازه ندهند این رویداد در ایران برگزار شود، می‌لرزد. برای همین تمرکز اصلی‌مان برای دعوت از راهنمایان خارجی کشورهای اروپای شرقی مثل روسیه و لیتوانی و حتی امارات و عربستان است که تاکنون ارتباط خوبی برقرار شده است.

وی اضافه کرد: باید کاری کنیم که ایران در آن رویداد جلوه رازآمیزی را که در شعار در نظر گرفته‌ایم داشته باشد.

نورآقایی در ادامه به فعالیت‌هایی که برای مشارکت طلبیدن تمام تشکل‌های اجتماعی و فرهنگی به منظور برگزاری کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری در سال 2017 در ایران انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: یک گروه از دوچرخه‌سواران اواسط مهرماه 1400 کیلومتر را برای معرفی این کنوانسیون به صورت امدادی از خلیج فارس تا خزر را رکاب می‌زنند. علاوه‌بر این 1000 بروشور ویژه کنوانسیون چاپ خواهد شد که از اقامتگاه‌های بوم‌گردی درخواست می‌کنیم این بروشورها را میان گردشگران توزیع کنند.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی راهنمایان از چاپ سه کتاب به بهانه برگزاری این کنوانسیون خبر داد و افزود: تاریخ سفر در ایران، مهمان‌نوازی ایرانیان و رکودهای گردشگری ایران پس از مطالعه و تحقیقات بسیار منتشر خواهد شد که بهتر است جامعه محلی در تحقیقات این کتاب‌ها کمک کنند.

نورآقایی از استقبال راهنمایان خارجی برای حضور در کنوانسیونی که در ایران برگزار خواهد شد، خبر داد و بیان کرد: تاکنون 700 نفر خارجی عضو لینکبین ما شده‌اند و وب‌سایت فدراسیون جهانی راهنمایان صفحه‌اش پُر از اخبار ایران است. با این حال باید تا زمان برگزاری کنوانسیون تبلیغات مداوم داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۱۶:۴۹

بسمه تعالي. سلام، تا بحال کمتر مدير مسئولي را ديده ام که در رابطه با امنيت اجتماعي گردشگران خارجي صحبت يا اشاراتي کرده باشد. دوستان عزيز از مهمترين مسائل در رابطه با گردشگران خارجي مسئله امنيت اجتماعي است. آيا تمهيدي براي مقابه با اراذل و اوباش مي باشد که آنها نه فقط براي هموطنان ايراني مزاحمت ايجاد مي کنند بلکه در مکان هاي شلوغ ديده شده بود که مزاحمت .... براي خانمهاي گردشگر بوجود مي آوردند. و مسئله مهم ديگر اينکه در مراکز خريد چون اين گردشگران به موقعيت بازار ايران ممکن است آشنا نباشند ممکن است سرشان کلاه برود.اميدوارم که دولت وزين و ديگر مديران جامعه فکري بحال اين معضل بنمايند تا صنعت گردشگري شکوفاتر شود. با تشکر

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۱۸:۵۶

عاليست