سخنگوی شرکت مخابرات به ارائهی توضیحاتی درباره اظهارات اخیر وزیر ارتباطات پرداخت.
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: همانطور که پیش از این نیز اعلام کردهایم تعرفههای ما پس از اجرای طرح همکدسازی تلفن ثابت به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی در عین حال متذکر شد: با این وجود تعجب میکنیم که چرا وزیر محترم ارتباطات در خصوص آبونمان مخابرات چنین ارقامی را اعلام میکنند اکنون پیشنهاد ما به آقای وزیر آن است که مصوبه را یک بار دیگر نگاه کنند. ما نمیدانیم آبونمان 900 تومانی از کجا آمده و از چه مجرایی اطلاعات غلط به وزیر ارتباطات داده میشود، اما براساس مصوبه آبونمان ما در روستاها 100 تومان، در شهرهای مختلف 260 تومان و در کلانشهرها 360 تومان است. قطعا اگر زمانی آبونمان 900 تومانی برای مخابرات تصویب میشد، بسیاری از مشکلات ما حل میشد.
زارعیان در ادامه در پاسخ به این سوال که اکنون با توجه به صحبتهای اخیر وزیر ارتباطات آیا شرکت مخابرات قصد دارد برای بازگرداندن تعرفهها به حالت قبل با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات وارد مکاتبه شود، اظهار کرد: ما مدتهاست درخواست اصلاح تعرفه را برای سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نوشتهایم، اما این سازمان جوابی نداده است. در حالی که اگر به ما میگفتند که اگر تعرفههای قبلی را میخواهید نامه مجددی برای این سازمان ارسال کنید حتما این نامه را میفرستادیم.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران ادامه داد: حال هم که وزیر ارتباطات این مساله را مطرح کرده است ما حتما درخواست خود را برای سازمان تنظیم مقررات ارسال خواهیم کرد. اکنون مخابرات خواهان برگشت تعرفهها به حالت قبل از همکدسازی و خواسته ما آن است که طبق آخرین مصوبهای که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دولت قبلی اجرایی شده و با آمدن وزیر جدید ارتباطات لغو شد تعرفههایمان محاسبه شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به بحث فروش مخابرات و پیدا شدن خریداری برای سهام آن اشاره کرد و گفت: ما از روز اول میدانستیم که صحبتهای مطرح شده براساس هماهنگیهای صورتگرفته میان شرکت خریدار و وزارت ارتباطات بوده و حالت تبلیغاتی دارد، اما حال این موضوع ثابت شد، زیرا مگر میشود شرکتی قصد خرید سهامی را داشته باشد اما حتی برای دریافت اسناد مزایده مراجعه نکند؟
زارعیان در عین حال متذکر شد: وقتی این بحثها دوباره مطرح میشود فرضیههای ما در این خصوص بیشتر تایید میشود. ما پیش از این هم گفته بودیم که اگر شرکت مربوطه خریدار سهام مخابرات بود در مهلت مقرر مراجعه کرده و یا حداقل اسناد مزایده را بررسی میکرد. اینکه اکنون گفته میشود مخابرات ابتدا اعلام کرده قصد فروش سهام این شرکت را دارد اما بعدها اعلام کرده که سهام مربوط به شرکت توسعه اعتماد مبین است به صحبتهای آقای سیدهاشمی در تاریخ 24 خردادماه ارجاع میدهم که در همان تاریخ ایشان به وضوح اعلام کردند سهام توسعه اعتماد مبین واگذار میشود. ضمن اینکه در آگهی مزایده ما نیز این موضوع به روشنی اشاره شده بود.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران در ادامه درباره پرداخت بدهیهای این شرکت به شرکت ارتباطات زیرساخت هم توضیح داد: بحث عدم پرداخت بدهی از چند جهت قابل بررسی است. اول آنکه آیا واقعا شرکت مخابرات 400 میلیارد تومان بدهی دارد؟ پیش از این مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت رقم بدهیهای مخابرات را 350 میلیارد تومان اعلام کرده بود که پس از آن تاریخی نیز حدود 80 تا 90 میلیارد تومان از این بدهی پرداخت شده است. بر همین اساس طرح موضوع بدهی 400 میلیارد تومانی صحت ندارد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر ما اکنون با شرکت ارتباطات زیرساخت در حال مذاکره هستیم تا به تدریج بدهی خود را پرداخت کنیم، اما اگر آن سوی قضیه هم در نظر گرفته شود و دولت ما را در سود مطالبات 1500 میلیاردیمان کمک کند، قطعا امکان بیشتری برای پرداخت بدهی خود به شرکت ارتباطات زیرساخت خواهیم داشت.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران در پایان گفت : اینکه گاهی بحث قطع ارتباط به دلیل بدهی مخابرات به شرکت زیرساخت مطرح میشود موضوعی است که باید از چند جنبه مورد توجه قرار گیرد، چرا که پیش از این میان شرکت زیرساخت و مخابرات چنین ارتباطات مالی وجود داشته است. از سوی دیگر برای اینکه کار به قطع سرویسهای مردم نرسد راههای مختلفی وجود دارد ؛ به عنوان مثال دولت و وزارت ارتباطات میتوانند کمک کنند بدهی دولت به مخابرات به حساب شرکت ارتباطات زیرساخت واریز شود.
انتهای پیام
نظرات