• یکشنبه / ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94051810058
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

اضافه شدن هفت استان دیگر به طرح ملی تلاوت قرآن

اضافه شدن هفت استان دیگر به طرح ملی تلاوت قرآن

مسئول طرح ملی تلاوت قرآن گفت: هفت استان دیگر به طرح ملی تلاوت قرآن اضافه شد.

مسئول طرح ملی تلاوت قرآن گفت: هفت استان دیگر به طرح ملی تلاوت قرآن اضافه شد.

حسین مقدم‌کیا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، عنوان کرد: هفت استان دیگر به جمع دیگر استان‌های کشور اضافه شده و ما با 16 استان چهارمین سال فعالیتمان را شروع کرده‌ا‌یم.

وی ادامه داد: استان‌های فارس، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، اردبیل، همدان، کرمانشاه و هرمزگان، استان‌هایی هستند که به تازگی به جمع استان‌های قبلی اضافه شده‌اند.

مقدم‌کیا طرح ملی تلاوت قرآن را طرحی نو دانست و در رابطه با اینکه چرا در تمام سطح کشور یکباره اجرا نمی‌شود؟ تصریح کرد: هر ساله تلاش می‌کنیم چهار الی پنج استان به استان‌های زیر پوشش اضافه شود؛ علت اینکه این طرح به صورت همه جانبه در کل کشور اجرا نمی‌شود نیز این است که از سویی توان اجرایی آن وجود ندارد و از سوی دیگر موسساتی به عنوان مجری در استان‌ها باید باشند تا بتوانند فعالیت‌های ما را به اجرا در آورند که در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد.

مقدم‌کیا در رابطه با سطوح آموزشی برنامه طرح ملی تلاوت قرآن تصریح کرد: روش آموزشی ما در حال حاضر سه سال مقدماتی، سه سال تکمیلی و سه سال به صورت نهایی است. در سه سال اولیه قاریان شهرستان و استان، در سه سال دوم قاریان کشور و در سه سال سوم قاریان بین‌الملل انتخاب می‌شوند.

مسئول طرح ملی تلاوت قرآن تعداد افراد برتر در این طرح را 400 نفر اعلام کرد و گفت: از بین 400 نخبه برتر قرآنی حدود 120 نفر در مشهد و 55 نفر در تبریز حضور دارند و در سال جاری حدود 1300 ثبت‌نام از استان‌های جدید داشته‌ایم که در این بین سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کهگیلویه و بویراحمد با رتبه‌های یک تا سه بیشترین ثبت‌نامی‌ها را داشته‌اند. البته امکان حذف استان‌هایی که شرکت کنندگان آن‌ها کم باشد مانند اهواز و شیراز وجود دارد.

وی در ادامه افزود: هدف اصلی ما یافتن افراد با استعداد و آموزش قرائت به آن‌هاست؛ البته این 400 نفر در سطوح و رده‌های مختلف هستند که به هیچ عنوان امکان مقایسه آن‌ها وجود ندارد، ما سعی می‌کنیم مثلا در انتخاب قاری در سطح‌های مختلف مدرسه، محله،‌ شهر استان و ... آن‌ها را مشخص کنیم و نکته مهم این است که هر کدام در سطح خودشان موفق باشد.

مقدم کیا خراسان رضوی را از نظر کیفی، شاخص‌ترین استان در بین استان‌های شرکت کننده اعلام و خاطرنشان کرد: خراسان رضوی، تبریز، ساری و سیستان بلوچستان چهار استانی هستند که بر اساس رتبه تاکنون در این طرح مقام‌های اول تا چهارم را کسب کرده‌اند. که البته از نظر کمی مشهد و از نظر کیفی سیستان و بلوچستان با کمترین امکانات موفق‌ترین بودند.

مسئول طرح ملی تلاوت قرآن از شیوه مجازی این سیستم خبر داد و عنوان کرد: امسال برای اولین بار در کشور طرح ملی مجازی شروع شده است تا علاقه‌مندان از هر شهر و روستایی بتوانند با مراجعه به سایت WWW.melitelavat.com ثبت‌نام کنند و در طرح ملی تلاوت قرآن شرکت کنند؛ کسانی که به صورت مجازی شرکت می‌کنند اگر در این طرح موفق شوند به صورت مجازی آموزش می‌بینند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha