نشست تخصصی عفاف و حجاب با هدف ارتقاء سطح آگاهی شهروندان نسبت به نقش موثر عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده، ابعاد زیباشناسی حجاب و ترویج زندگی ایرانی اسلامی و بررسی چالشهای پیش رو در این زمینه در مجموعه امام علی(ع) برگزار شد.
به گزارش سرویس «زنان» ایسنا، عشرت شایق معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 زکات زیبایی را در حفظ حجاب و رعایت عفاف افراد در جامعه دانست و گفت: امروزه با ورود تکنولوژی و وسایل ارتباط جمعی در خانواده ها، خانواده اصیل ایرانی با مسائل و مشکلات عدیده ای روبه رو شده است و در معرض تغییرات مهمی که ناشی از پیدایی و ورود تکنولوژی های جدید به حریم خانواده است، قرار دارند، به همین دلیل ضعف بنیان خانواده یکی از بزرگترین مسائل ومعضلات اجتماعی حال حاضر در جوامع امروزی به شمار می رود.
وی افزود: با توجه به اقدامات ضد ارزشی که دشمنان در جامعه اسلامی با استفاده از شبکه های ماهواره ای و شبکه های مختلف اجتماعی به راه انداخته اند، محفوظ ماندن در برابر این هجمه ها و فرو نگه داشتن نگاه ها، محفوظ ماندن در برابر نگاه های هرز و افسارگسیخته و غیر عفیفانه ای که توسط برخی افراد با هدف شکار زنان جامعه صورت می گیرد، بزرگترین احسان به شمار می رود.
وی از حجاب به عنوان موتور محرک عفاف یاد کرد و ادامه داد: بحث حجاب و عفاف در زنان نه تنها به معنای پرده نشینی و خلوت نیست بلکه با توجه به دیدگاه قرآن در این زمینه از عفاف و حجاب می توان به انجام رفتارهای عفیف گونه، پوشیدگی مردان و زنان در چارچوب اخلاق اسلامی و پوشیدگی نجیبانه که منجر به تولید عفت در جامعه می شود، معنا کرد.
کارشناس مسائل زنان در خانواده اظهار کرد: حجاب یک زن مسلمان به مثابه سپری می ماند که وی را از انواع خطرات و انحرافات فردی و اجتماعی مصون می دارد و اینجاست که آرایش خارج از عرف و بیمارگونه زنان در جامعه و روی آوردن به انواع جراحی های زیبایی که در جامعه امروزی ما گسترش پیدا نموده است، معنا و مفهوم پیدا نمی کند و افراد باید با روی آوردن به باورمندی های درونی خود و درسایه توکل و توسل به خداوند متعال در این راه ثابت قدم گام بردارند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب را در تعمیق بخشی به باورهای دینی و فرهنگی مردم جامعه موثر دانست و خاطرنشان کرد: رعایت حجاب و پوشش اسلامی از جمله ضروریات دین اسلام به شمار می رود و انسان های فقیری که با انواع آرایش ها خود را در معرض دید نامحرمان قرار می دهند ندانسته و از سرنا آگاهی تیشه به ریشه بنیان خانواده خود می زنند.
به گفته شایق متاسفانه در بحث تولید البسه اسلامی در کشور نظارت دقیق و اصولی آنچنان که باید وجود داشته باشد، وجود ندارد و مدهایی که در حال حاضر در جامعه وجود دارد، به هیچ وجه مبتنی بر اصول و ارزش های اسلامی نیست.
وی ادامه داد: امروزه دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران با هدف ترویج بی بندو باری در زنان، شکسته شدن حرمت ها و استفاده ابزاری از آنها و با بهره گیری از ابزارهای مختلف بر روی عفت زنان جامعه دست گذاشته و با صرف هزینه های گزاف در این زمینه وارد عمل شده اند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 با اشار ه به اهمیت نقش تربیت دینی در رشد و شکلگیری شخصیت فرزندان در خانوادهها عنوان کرد: محیط خانواده مهمترین و بهترین پایگاه به منظور مقابله با جنگ نرم کشور به شمار می رود و با توجه به تلاشهای دشمن به منظور ترویج سبک زندگی غربی، اندیشمندان، صاحب نظران فرهنگی و همچنین مبلغین دینی جامعه اسلامی باید در زمینه فرهنگسازی سبک زندگی ایرانی اسلامی وارد عمل شوند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، وی در پایان سخنان خود گفت: بی شک در تربیت اخلاقی، تربیت دینی از جایگاه رفیع برخوردار است و خانواده کانون اصلی شکل گیری شاکله اصلی شخصیت فرزندان در راستای تربیت ایرانی و اسلامی به شمار می رود و تربیت دینی فرزندان توسط خانوادهها نقش مهم و اساسی در سلامت روان و سازگاری اجتماعی آنها ایفا می کند.
انتهای پیام
نظرات