• جمعه / ۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94030100110
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

تلاش برای احیای رصدخانه مراغه

تلاش برای احیای رصدخانه مراغه

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تدوین طرح مطالعاتی برای احیای رصدخانه مراغه خبر داد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تدوین طرح مطالعاتی برای احیای رصدخانه مراغه خبر داد.

به گزارش ایسنا - منطقه آذربایجان شرقی، مسعود سلطانی‌فر در حاشیه سفر هیئت دولت به آذربایجان شرقی گفت: رصدخانه مراغه یکی از آثار برجسته تاریخی در آذربایجان شرقی است که حفظ و احیای آن برای این سازمان اهمیت دارد.

او با اشاره به اینکه احیا و رونق این اثر ملی یکی از مطالبات نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مردم این منطقه است، خاطرنشان کرد: از سال گذشته مباحث بسیاری در مورد این رصدخانه مطرح شد و مردم پیگیر حل مشکلات این رصدخانه بودند ، ولی تعلل سازمان در خصوص اجرای عملیات به این دلیل بود که قصد داشتم پس از بازدید از این مجموعه اقداماتی در این خصوص انجام دهم.

او افزود: تدوین طرح مطالعاتی و بررسی مشکلات آن یکی از الویت های تصمیم گیری این سفر خواهد بود و در اسرع وقت و پس از انجام طرح مطالعاتی عملیات احیا و رونق بخشی این مجموعه انجام خواهد گرفت.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی هدف از سفرهای استانی هیئت دولت را بررسی مشکلات استان ها عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف سفرهای استانی هیئت دولت بررسی مسائل و مشکلات استان ها در حوزه های مختلف است و دستور موکد رییس جمهوری نیز بر اولویت قرار دادن حل مشکلات شهرستان هاست.

وی اظهار کرد: آثار تاریخی یکی از پتانسیل های برجسته جذب گردشگر است و سیاست های سازمان نیز توجه به پتانسیل های موجود در شهرستان هاست.

او توسعه و پیشرفت را محدود به مراکز استان ها ندانست و یادآور شد: توسعه شهرستان ها باعث پیشرفت متوازن در استان می شود.

مراغه با دارابودن 163 هزار 850 نفر جمعیت و ۲۵٫۹۷ کیلومتر مربع مساحت در سال ۱۳۹۰ خورشیدی، دومین شهر بزرگ و پرجمعیت آذربایجان شرقی پس از کلان شهر تبریز به شمار می‌رود.

این شهر در ۱۳۵ کیلومتری جنوب مرکز استان واقع شده‌ است و از سال ۸۷ طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی به تصویب دولت رسید.

رصدخانه مراغه در دوره هلاکوخان زیرنظر خواجه نصیر طوسی در شهر مراغه ساخته‌ شد. این رصدخانه روی تپه‌ای در غرب مراغه قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha