• سه‌شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94021508473
  • منبع : نمایندگی همدان

پای دردِ دل‌های یک قاری بین‌المللی قرآن

پای دردِ دل‌های یک قاری بین‌المللی قرآن

یک قاری بین‌المللی قرآن کریم به حضور چهار ساعته مقام معظم رهبری در روز اول ماه مبارک رمضان در جمع قاریان و حافظان قرآن اشاره کرد و گفت: کدام مسئول تاکنون چنین کاری کرده است؟ آیا سابقه دارد مسئولی سالی یکبار در جمع فعالان قرآنی بنشیند؟

یک قاری بین‌المللی قرآن کریم به حضور چهار ساعته مقام معظم رهبری در روز اول ماه مبارک رمضان در جمع قاریان و حافظان قرآن اشاره کرد و گفت: کدام مسئول تاکنون چنین کاری کرده است؟ آیا سابقه دارد مسئولی سالی یکبار در جمع فعالان قرآنی بنشیند؟

مهدی فروغی با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، به بیان دغدغه‌های خود در زمینه جذب افراد به قرآن و گسترش فضای قرآنی در جامعه پرداخت و اظهار کرد: نمی‌دانم اگر رهبر معظم انقلاب این همه به حفظ، فهم و تلاوت قرآن بها نمی‌دادند چه می‌شد؟ ایشان روز اول ماه مبارک رمضان با وجود مشغله کاری فراوان چهار ساعت به قرائت قرآن گوش می‌دهند و با حافظان و قاریان قرآن افطار می‌کنند، کدام مسئول تاکنون این کار را کرده است آیا سابقه دارد مسئولی سالی یکبار در جمع فعالان قرآنی بنشیند؟ حتی مسئولان قرآنی هم چنین نشست‌هایی ندارند!

وی تصریح کرد: مسئولان و مبلغان هر یک کارایی و مسئولیتی دارند؛ مبلغان در شیوه تبلیغ خود، مسئولان در برنامه‌ریزی خود و حافطان و قاریان در شیوه کار خود، بنابراین امروز باید همه دست به دست هم دهند و تدبیری بیندیشند و هر شخص با ابتکاری خاص در حوزه تخصص خود ورود یابد.

فروغی ادامه داد: اینکه مدام منتظر حرکت مجموعه‌ها و ادارات مختلف باشیم درست نیست پس هر فعال قرآنی باید از خودش آغاز کند چراکه هر فرد خود سرباز قرآن و یک پتانسیل تلقی می‌شود، خود نیز سعی کرده‌ام در تلاوت تحول داشته باشم و روی این امر برنامه‌ریزی و تفکر کرده‌ام، نزدیک 12 سال است ترتیل می‌خوانم و حدود 7 سال است که تلاوتم از رسانه‌ها پخش می‌شود. از سالیان قبل روی این امر کار کرده‌ام تا به پختگی برسد البته خودم شخصی آن را دنبال کردم و نه پیش استاد خاصی.

این قاری بین‌المللی قرآن کشور گفت: امروز باید تمام جامعه قرآنی و مسئولان در کنار یکدیگر باشند و هر کس در کار خودش ابتکار به خرج دهد و فکر کند که چگونه در افرادی که در فضای قرآنی نیستند یا حضوری کمرنگ دارند، حرکت و تحولی ایجاد کند و آنها را به این فضا بکشاند. امروز افراد به قرآن چون کتاب آسمانی است احترام می‌گذارند اما مهم این است که آنها نورانیت قرآن را با جان و دل حس کرده و درک کنند.

وی با تأکید بر این‌که «هر ارگانی نیاز به یک اتاق فکر دارد» تصریح کرد: هر ارگانی باید در این راستا یک اتاق فکر ایجاد و بر اساس رهنمودهای آن برنامه‌ریزی کند اما می‌بینیم که برنامه‌ها تقریبا شبیه هم هستند به عبارت دیگر در کل کشور در امور مربوط به قرآن موازی‌کاری وجود دارد در حالیکه ارگان‌هایی همچون اوقاف، ارشاد، دانشگاه و حوزه علمیه باید بررسی کنند که کار مشابهی انجام ندهند.

فروغی با ابراز تاسف از اینکه هر ارگانی در دارالقرآن خود کاری می‌کند که میزان موفقیت و عدم موفقیت آنها مشخص نیست، عنوان کرد: پتانسیل خوب و جوانان با استعداد و علاقمند زیادی در کشور وجود دارد که هدایت این افراد به سوی فضای قرآنی نیازمند سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: متاسفانه جلسات قرآنی کمی برپا می‌شود، اینکه در نیمی از روز مراکز فرهنگی بسته بوده و مساجد فقط برای نماز باز می‌شود اصلا درست نیست، مسجد خانه خداست و باید مدام باز باشد، باید نخستین پایگاه قرآنی مساجد باشند، مساجد در حوزه علمی، فرهنگی و اعزام به جبهه‌ها قطب بودند و الان نیز باید چنین باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha