عضو شورای راهبردی سازمان میراث فرهنگی گفت: بافت تاریخی با بافت فرسوده متفاوت است و راهکارهای متفاوتی برای شناسایی آن ها وجود دارد که متکی به علم و پژوهش است.
به گزارش خبرنگار ایسنا - منطقه قزوین، مجابی در همایش مبانی نظری طراحی در بافتهای تاریخی که همزمان با روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معمار (سوم اردیبهشت) برگزار شد ضمن ابراز امیدواری به نتایج اجرایی این همایش، اتحاد را مهم ترین عامل رسیدن به نقطه مطلوب عنوان کرد.
او گفت: ممکن است برای احیای بافت تاریخی در دستگاه های اجرایی مسئولان به اتفاق نظر رسیده باشند اما وارد عرصه عملی که می شوند به دلیل تلقی شخصی از بافت تاریخی اتحاد از بین می رود.
وی با اشاره به معنا و مفهوم بافت و پرداختن آکادمیک به این موضوع در دانشگاه ها گفت: قبل از اینکه بشر چیزی بسازد چیزی را بافت بنابراین بافتن مقدم بر ساختن است. ما باید بکوشیم مفاهیم بافت را بیاموزیم و آن را در دانشگاه ها آموزش بدهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: تولید سند رویکردی بسیار مؤثر برای شناختن و احیای بافت تاریخی است،کما اینکه اسناد راهبردی بسیار معتبری در دست داریم اما برای بهره برداری اسناد درستی موجود نیست.
مهندس مجابی با اشاره به تعارض موجود در امور اجتماعی گفت: ما نمی توانیم ادعا کنیم امور اجتماعی وجود دارد و در میان همکاری اعضای آن تعارض وجود ندارد؛ بنابراین برای رسیدن به یک امر اجتماعی صحیح باید تعادلی میان همکاری و تعارض به وجود آوریم و این امر با تکنیک های جدید و یا تجربه هایی که از گذشتگان به ما رسیده قابل حل است.
انتهای پیام
نظرات