• دوشنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ / ۰۳:۱۹
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 94013112453
  • خبرنگار : 71410

جشنواره‌ی بی‌جایزه و اصفهانی‌های خجالت‌زده

جشنواره‌ی بی‌جایزه و اصفهانی‌های خجالت‌زده

پس از گذشت سه‌ماه از برگزاری جشنواره‌ی موسیقی استاد جلیل شهناز، برگزیدگان این جشنواره هنوز در انتظار دریافت جایزه‌های خود از مسوولان هستند.

پس از گذشت سه‌ماه از برگزاری جشنواره‌ی موسیقی استاد جلیل شهناز، برگزیدگان این جشنواره هنوز در انتظار دریافت جایزه‌های خود از مسوولان هستند.

به گزارش خبرنگار بخش موسیقی ایسنا، دی‌ماه سال 93 نخستین جشنواره‌ی موسیقی استاد جلیل شهناز به همت بخش خصوصی در شهر اصفهان برگزار شد و قرار بود به نفرات برگزیده‌ی بخش مسابقه، جایزه‌های هفت، پنج و سه میلیون تومانی اهدا شود. این در حالی است که برخی گروه‌های شرکت‌کننده می‌گویند، هنوز جوایز خود را از جشنواره نگرفته‌اند و تلاش‌های‌شان برای حل این مشکل تا کنون بی‌فایده بوده است.

سرپرست گروه «دلشدگان» مشهد که در این جشنواره مقام نخست را کسب کرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه‌ی خراسان رضوی اظهار کرد: گروه «دلشدگان» براساس فراخوان این جشنواره در آن شرکت کرد و توانست مقام اول در بخش گروه‌نوازی را کسب کند. گروه‌هایی از شهرهای کاشان و اصفهان نیز مقام‌های دوم و سوم را به‌دست آوردند.

رامین میلانی ادامه داد: در روز اعطای جوایز به ما اعلام شد که هدایای نقدی در مدت 7 تا 10 روز آینده اهدا خواهد شد اما متأسفانه این اتفاق تا کنون نیفتاده است. ابتدا به ما پایان سال را وعده دادند که این وعده محقق نشد و پس از آن قول 15 فروردین را دادند، اما این پرداخت انجام نشده است و تمام پیگیری‌های ما و سایر گروه‌های شرکت‌کننده در این جشنواره نیز ناکام ماند.

او افزود: ما در این‌باره حتی با مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد که در اختتامیه‌ی این جشنواره حضور داشت، تماس گرفتیم و او را در جریان قرار دادیم اما متأسفانه این تلاش ما نیز به نتیجه‌ی خاصی نرسید.

میلانی گفت: براساس صحبت‌هایی که من با دبیر جشنواره داشتم، متوجه شدم که جوایز همه‌ی بخش‌های این جشنواره تاکنون پرداخت نشده است و علاوه بر سه گروه موسیقی، حدود 20 نفر تک‌نواز نیز جزو افرادی هستند که تا کنون جوایز خود را نگرفته‌اند.

سرپرست گروه موسیقی «دلشدگان» اظهار کرد: اثری که ما در این جشنواره ارائه دادیم، 45 دقیقه کار گروهی کلاسیک ایرانی بود که هفت نوازنده و یک خواننده داشت. داوران این جشنواره نیز آقایان فریدون شهبازیان، هوشنگ ظریف و ساسان فاطمی بودند که همه از بزرگان موسیقی به شمار می‌روند.

او اضافه کرد: این جشنواره در طول برگزاری مشکلات زیادی داشت و شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم کردند. البته این جشنواره با نظارت و مجوز وزارت ارشاد برگزار شد، اما ظاهرا ناهماهنگی‌هایی برای برگزارکنندگان این جشنواره به‌وجود آمده بود.

میلانی در پایان سخنانش افزود: ما در جشنواره‌ی موسیقی فجر سال گذشته نیز رتبه‌ی دوم را کسب کردیم که در آنجا جایزه‌ی نقدی در موعد مقرر به ما اهدا شد و مشکلی نبود؛ اما متأسفانه این‌بار دچار این مشکلات شدیم که هنوز پس از گذشت سه‌ماه ادامه دارد.

اما رامین کاویان که دبیر این جشنواره بود پس از پیگیری خبرنگار ایسنا، با تأیید این خبر که برگزیدگان جشنواره موسیقی استاد شهناز هنوز جایزه‌ی نقدی خود را نگرفته‌اند، اظهار کرد: برگزیدگان هنوز جوایز خود را دریافت نکرده‌اند، اما این موضوع منتفی نشده است. ما در این ماه‌ها درصدد بودیم که این بخش از جوایز را تأمین کنیم.

او ادامه داد: در این راستا قول‌هایی به ما داده شد اما بودجه‌ای نرسید. با این حال سعی ما این است که تا 10 روز آینده این مبلغ را به برگزیدگان پرداخت کنیم. ما شرمنده شدیم، اما ما هم حرف‌ها و مشکلات خودمان را داریم که به‌ زودی بیان خواهیم کرد.

وی افزود:‌ برگزاری این جشنواره برعهده‌ی بخش خصوصی بود. ما حدود 100 میلیون تومان فقط برای برگزاری جشنواره هزینه کردیم؛ مبلغی که برای ما بدون بازگشت بود. متأسفانه به‌دلیل ناهماهنگی شهرداری اصفهان ما اجازه‌ی تبلیغات محیطی برای جشنواره را نداشتیم و اصلا از بخش جنبی استقبال نشد.

کاویان بیان کرد: برای بخش جنبی جشنواره، یک سالن 1000 نفره در نظر گرفته شده بود که حدود 600 تا 700 صندلی در آن خالی بود. ما در بحران بودیم، اما با این حال مشغول مذاکره هستیم تا مبلغ جوایز را دریافت کنیم. مدیرکل دفتر موسیقی هم در چند روز آینده به اصفهان سفر خواهد کرد تا این موضوع را حل کند.

دبیر نخستین جشنواره‌ی موسیقی استاد شهناز در پایان سخنانش گفت: ما برای این موضوع، خجالت‌زده هستیم اما از جامعه‌ی هنری اصفهان هم گله داریم و بعدها در این‌باره صحبت خواهیم کرد. با این حال تا پرداخت جوایز دوره‌ی نخست این جشنواره صورت نگیرد، ما هیچ اقدامی برای دومین دوره‌ی جشنواره نخواهیم کرد.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز درباره‌ی این ناهماهنگی‌ها در پاسخ به خبرنگار ایسنا گفت: من به‌زودی به اصفهان خواهم رفت تا این مسأله را حل کنیم. گویا این دوستان، محاسباتی برای خودشان انجام داده بودند، اما با تغییراتی که در محاسبات‌شان رخ داد، این اختلال در اهدای جوایز به‌وجود آمد.

پیروز ارجمند ادامه داد: همکاری نکردن شهرداری برای برگزاری این جشنواره یکی از رویدادهای ناگوار بود. در حالی که شهرداری در این‌باره تعهد داشت. جلسه‌ی من در اصفهان سه‌شنبه‌ی این هفته برگزار خواهد شد و ما تلاش می‌کنیم، این مبلغ به‌زودی به برگزیدگان پرداخت شود.

نخستین جشنواره‌ی موسیقی «استاد جلیل شهناز» 14 تا 19 دی‌ماه سال 93 به میزبانی اصفهانی‌ها برگزار شد. این جشنواره در مدت برگزاری خود با مشکلات مختلفی دست به گریبان شد. نداشتن تبلیغات محیطی، فروش نامناسب بلیت‌های کنسرت، لغو کارگاه‌های آموزشی و یک کنسرت از جمله‌ی این مشکلات بودند.

این جشنواره به همت «اندیشکده مشیر» که بیشتر، جوانان در آن فعالیت می‌کنند، برگزار شد. برخی مسوولان این اندیشکده گفته‌اند، یکی از دلایلی که این جشنواره با مشکل مواجه شده، این است که شهرداری اصفهان با وجود وعده‌هایی که داده بود، در دقیقه‌ی 90 زیر قول خود زد و کارهای وعده داده‌شده را انجام نداد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha