سومین همایش بزرگ «علوم و صنایع غذایی»، 18 تا 20 شهریورماه امسال به میزبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر صبیحه سلیمانیانزاد، دبیر علمی سومین همایش بزرگ علوم وصنایع غذایی با اشاره به ویژگیهای این همایش بزرگ علمی گفت: ارائه نتایج پژوهشهای استادان، پژوهشگران، صاحبنظران، سرمایه گذاران و فعالان موضوع مهم سلامت غذا و نیز دانشجویان دورههای مختلف این رشته از مهمترین اهداف برگزاری سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی است.
وی رشته علوم و صنایع غذایی و گرایشهای مختلف آن در ارتباط با جامعه و سلامت انسانها را دارای اهمیت ویژهای دانست و تصریح کرد: در این همایش تلاش میشود تا ضعفهای مختلف آموزشی، پژوهشی، ارتباط با صنعت، مشکلات صنعت غذا در ایران، سلامت و کیفیت غذا و بویژه دلایل عدم انسجام و نداشتن یک انجمن و پایگاه فراگیر که بتواند از همه صاحبنظران این رشته استفاده کرده و به عنوان بالاترین مرجع علمی کشور محل تبادل نظرها و اعلام بیانیههای علمی باشد، مورد بررسی قرار گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، رونق صنعت غذا و ارتقای ایمنی غذا را دو محور اصلی این همایش عنوان و تصریح کرد: نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی، صنایع فرآوردههای گوشتی، صنایع فرآوردههای غلات و صنایع بسته بندی مواد غذایی از جمله محورهای مورد توجه در بخش رونق صنعت غذا است.
دبیر علمی این همایش با اشاره به شاخههای محور ارتقای ایمنی غذا تصریح کرد: روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک و امنیت غذایی، استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلایندههای زیست محیطی غذا، آلایندهها، باقیماندهها و موانع صادرات و افزودنیهای مواد غذایی و روشهای کاهش آنها، محورهای مورد توجه در این بخش در سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی است.
سلیمانیانزاد آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش علمی را پانزدهم خرداد ماه امسال اعلام کرد و افزود: علاقهمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وب سایت این همایش به نشانی http://foodcongress2015.iut.ac.ir مراجعه کنند.
بر اساس این گزارش، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان بزرگترین دانشکده کشاورزی کشور 18 تا 20 شهریورماه امسال میزبان سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی است.
انتهای پیام
نظرات