مسئول اردوی جهادی منتظران خورشید گفت: علی رغم باران و تگرگهای شدید و سیلی که در منطقه آمد، جهادگران فعالیت خدمترسانی خود را متوقف نکردند و درنهایت با بالگرد از منطقه خارج شدند.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، گروه جهادی منتظران خورشید در منطقه کوهستانی وصعب العبور و دورافتاده احمد فداله دزفول خدمترسانی به مردم محروم این منطقه را از 27 اسفند 1393 تا 5 فروردین سال جاری انجام دادند.
سیدعلی بهشتیان - مسئول اردوی جهادی - با تشریح اقدامات جهادگران گفت: 70 نفر از رزمندگان عضو این گروه درعرصه های مختلف عمرانی، بهداشتی، کشاورزی، فرهنگی، آموزشی، ورزشی و هنر در بخش فدال عمران فعالیت کردند.
بهشتیان محرومیتهای این منطقه وسیع را که هزاران نفر ساکن آن هستند، اینگونه توصیف کرد: متاسفانه مردم این سرزمین از امکانات اولیه زندگی؛ آب، برق، راه، امکانات بهداشتی، آموزشی مناسب و حتی سرویس بهداشتی و حمام محرومند.
وی به برودت ناگهانی هوا و وضعیت نامناسب جوی اشاره و ابراز کرد: پس از عزیمت جهادگران و استقرار در روستاها ، باران شدید همراه با تگرگ پی در پی موجب جاری شدن سیل در دره ها شد که متاسفانه خودروی حامل تجهیزات اردوی جهادی را سیل با خود برد.
مسئول اردوی جهادی منتظران خورشید فقدان آنتن دهی تلفن همراه و نبود تلفن ثابت را یادآور شد و گفت: متاسفانه این حادثه ناگوار موجب قطع راه ارتباطی با شهر دشد و درنهایت، نان، آذوقه، نفت و بنزین اردو تمام شد و سختترین شرایط غیره قابل پیش بینی پیش روی ما قرار گرفت.
وی به پیگیری از طریق مبادی مختلف اشاره و اظهار کرد: با همکاری سپاه استان خوزستان و مشارکت هلال احمر با بالگرد به منطقه اعزام و طی دو پرواز تیم پزشکی و خواهران از این طریق نجات یافتند.
این فعال جهادی با بیان ایثارگری وصفناپذیر جهادگران خواهر و اصرار آنها بر ترک نکردن منطقه خاطر نشان کرد: بهرغم سیل و باران های شدید، جهادگران هیچ یک از فعالیت های خود را متوقف نکردند و سنگر خدمت رسانی را مانند 8 سال دفاع مقدس با قوت تر از قبل حفظ کردند.
نجات جان دختربچه
همچنین پزشکان گروه جهادی سفیران سلامت قم، جان دختر بچه عقرب گزیده خوزستانی را از مرگ حتمی نجات دادند.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، بسیجیان گروه جهادی سفیران سلامت از دانشگاه علوم پزشکی قم که در روستاهای محروم بخش اندیکای استان خوزستان مشغول به خدمت رسانی به مردم کم برخوردار این مناطق هستند، موفق شدند جان این دختر بچه عقرب گزیده را نجات دهند.
بنا بر این گزارش، جهادگران بسیجی گروه که در حال غربالگری خانه به خانه مردم این روستا بودند، با صدای ناله والدین و فریادهای دخترک روستایی مواجه می شوند.
پدر و مادر که با مشاهده عقرب بر روی صورت دخترشان از عقرب گزیدگی فرزندشان مطلع شدند، ابتدا سعی کردند جای نیش را بیابند اما جای نیش عقربهای کرار کمتر نمایان می شود و اما زهر آنها به سرعت در بدن اثر می گذارد.
بعد از معاینات اولیه و اقدامات موثر و تزریق پادزهر توسط اعضاء گروه، این کودک تحت درمان قرار گرفته و از مرگ نجات می یابد.
این گزارش میافزاید: بیشتر این روستا ها به علت قرار گرفتن در منطقه کوهستانی صعب العبور هستند؛ به نحوی که بعضی حتی دسترسی توسط خودرو به آنها امکان پذیر نیست و ارتباط تلفنی هم در آنجا برقرار نمی شود و با وجود بارشهای اخیر دسترسی به این روستاها بسیار سخت تر هم شده است.
انتهای پیام
نظرات