• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93103016487
  • خبرنگار : 71021

مشهد را پنج سال دیگر باید دید

مشهد را پنج سال دیگر باید دید

رییس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی گفت: 200 هتل در مشهد در حال ساخت است که با این روند‌، تعداد هتل‌های شهر تا پنج سال دیگر، شش برابر می‌شود.

رییس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی گفت: 200 هتل در مشهد در حال ساخت است که با این روند‌، تعداد هتل‌های شهر تا پنج سال دیگر، شش برابر می‌شود.

محمد قانعی در گفت‌وگو با خبرنگار گردشگری ایسنا درباره‌ی شرایط سرمایه‌گذاری در کشور برای ساخت 400 هتلی که رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پیش‌بینی کرده که تا 11 سال دیگر باید ساخته شود تا پذیرای 20 میلیون گردشگر طبق چشم‌انداز 20 ساله باشیم، اظهار کرد: چشم‌اندازی که آقای سلطانی‌فر به آن اشاره کرده‌ خوش‌بینانه است، چرا که مشکلات سیاسی و مسائل جانبی در این چشم‌انداز در نظر گرفته نشده، اما اگر این حواشی از بین برود یقینا سرمایه‌گذاری جدی برای ساخت هتل صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: اگرچه در این پیش‌بینی‌ها جزیره‌ی کیش و شهر مشهد مستثنی شمرده شده‌اند، چون جریان هتل‌سازی در آن‌ها بی‌وقفه ادامه دارد و تعداد هتل‌ها هم کم نیست.

قانعی با بیان این‌که میانگین عمر هتل‌های مشهد بین شش‌ونیم تا هفت سال است‌، افزود: مشهد برای جذب گردشگر و ارائه خدمات مشکلی ندارد و تقریبا علاقه‌مند برای سرمایه‌گذار هم دارد، به همین دلیل تا چهار پنج سال آینده 200 هتل به مجموع هتل‌های آن اضافه می‌شود. هتل‌های مشهد در پنج سال اخیر‌، سه برابر شده و تا پنج سال آینده شش برابر می‌شود و به طور میانگین بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها هم برای ساخت هتل‌های سه و چهار ستاره است.

رییس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی در عین حال اظهار کرد: شاید در شهری مثل مشهد مشکلات سرمایه‌گذاری کم باشد، اما اطلاع دارم در شهرهایی مثل اصفهان، شیراز‌، تهران‌، تبریز و نوار شمالی کشور، هتل‌ها کم و اغلب قدیمی هستند که در بخش ارائه خدمات مطلوب به مسافر نیز با چالش مواجهند.

قانعی درباره‌ی موانع سرمایه‌گذاری برای ساخت هتل‌ در ایران توضیح داد: مساله‌ی سرمایه‌گذاری در هتل این است که بانک‌ها معمولا از پروژه‌های گردشگری و هتل‌سازی استقبال نمی‌کنند‌، وام مناسب نمی‌دهند‌، وام‌هایشان معمولا اندک با بهره‌هایی سنگین و با طول بازگشت کوتاه مدت است که درگیر بروکراسی سخت اداری هم شده است. یک سرمایه‌گذار هتل نخست باید 70 درصد سرمایه‌گذاری کرده باشد تا بتواند 30 درصد باقی مانده را از بانک بگیرد و همین سخت‌گیری‌ها معمولا سرمایه‌گذاران را عقب نگه می‌دارد.

او همچنین درباره‌ی فعالیت سرمایه‌گذاران خارجی برای ساخت هتل در مشهد از جمله گروه روتانا،‌ اظهار کرد: آن‌ها هنوز در حال بررسی طرح هستند و اقدام خاصی صورت نگرفته، اما فکر می‌کنم اگر آن‌ها شرایط شهر مشهد را با این تعداد هتل در نظر بگیرند، دیگر این نیاز را احساس نمی‌کنند که باید در مشهد سرمایه‌گذاری کنند.

قانعی در پاسخ به این سوال که آیا مشهد ظرفیت اضافه شدن 200 هتل دیگر را دارد؟ گفت: مشهد کشش این تعداد هتل را دارد‌، البته درصورتی‌که خانه‌های شخصی که رشد قارچ‌گونه‌ای در این شهر پیدا کرده‌اند،‌ تعطیل شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۰-۳۰ ۱۱:۲۸

ساخت هتل درشهرمشهدلازم است چون زائرفراوان دارد.هرچه امکانات بيشترشودزائربيشتري مي آيد