• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93082110461
  • خبرنگار : 71456

درمانی جدید برای توقف سرطان پروستات

درمانی جدید برای توقف سرطان پروستات

دانشمندان انگلیسی با محروم‌کردن تومورها از خون، درمانی نویدبخش را برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات ارائه دادند.

دانشمندان انگلیسی با محروم‌کردن تومورها از خون، درمانی نویدبخش را برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات ارائه دادند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، این محققان معتقدند رویکرد جدید می‌تواند طی دو سال در بیماران آزمایش شود و این موضوع توانایی بالقوه رشد و گسترش این نوع سرطان را متوقف کند. آن‌ها موفقیت جدید را پس از کشف مولکولی صورت دادند که نقش مهمی در رشد و گسترش سرطان پروستات بدخیم ایفا می‌کند.

دانشمندان دریافتند مولکول SRPK1 تومور را قادر می‌سازد رگ‌های خونی جدیدی را شکل دهد. تومورها به تجهیز خون غنی از مواد مغذی برای بقا، رشد و گسترش نیاز دارند و توقف تولید این رگ‌های خونی جدید، از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.

کوچک‌کردن تومورها با متوقف‌کردن تجهیز خون رویکردی است که در سرطان روده بزرگ نتیجه‌بخش بوده اما دانشمندان به دنبال شیوه‌ای برای عملی‌کردن این استراتژی در تومورهای سرطانی بودند. آن‌ها در حال بررسی این موضوع هستند که آیا مولکول SRPK1 می‌تواند تومورهای دیگر را نیز هدف قرار دهد و این که آیا می‌توان از داروی به کاررفته در این تحقیق برای درمان سرطان‌های مختلف استفاده کرد یا خیر.

دانشمندان با تحلیل نمونه‌های پروستات سرطان انسانی مشاهده کردند میزان SRPK1 با بدخیم‌شدن سرطان افزایش می‌یابد. در آزمایش بر روی موش‌ها مشخص شد تزریق سه بار در هفته نوعی داروی مهارکننده موسوم به Sphinx عملکرد این مولکول و در نتیجه رشد تومور را متوقف کرد.

شرکت Exonate در انگلستان که شاخه‌ای از دانشگاه ناتینگهام است، به دنبال بررسی مهارکننده‌های SRPK1 به عنوان درمانی برای رشد رگ‌های غیرعادی هستند.

سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان است و 20 درصد از بیماران ظرف پنج سال پس از تشخیص بیماری‌شان، جان خود را از دست می‌دهد.

جزئیات این پژوهش در نشریه Oncogene قابل‌مشاهده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha