• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93072111576
  • خبرنگار : 71518

نامجومطلق: بازیکنی که پول دارد فوتبالیست می‌شود نه بازیکنی که استعداد دارد

نامجومطلق: بازیکنی که پول دارد فوتبالیست می‌شود نه بازیکنی که استعداد دارد

پیشکسوت فوتبال ایران می‌گوید مشکلات حال حاضر فوتبال ایران از 15 سال گذشته با مدیریت اشتباه آغاز شده است.

پیشکسوت فوتبال ایران می‌گوید مشکلات حال حاضر فوتبال ایران از 15 سال گذشته با مدیریت اشتباه آغاز شده است.

مجید نامجو مطلق در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که حدود 15 سال است فوتبال ایران دچار مشکل شده است گفت: 10 – 15 سال است که مشکلات بزرگی گریبان فوتبال ایران را گرفته است. ما در این سال‌ها استعداد نابی رو نکردیم زیرا در این سال‌ها هیچ توجهی به تیم‌های پایه نشده است. اگر کیفیت لیگ پایین است یا ارتباطات نامتعارف وارد فوتبال شده به خاطر سوء مدیریت است که در فوتبال لحاظ شده. این شرایط باعث می‌شود افراد سودجو به راحتی وارد فوتبال شوند و به منافع خودشان برسند.

وی اضافه کرد: فوتبالیست‌ها در گذشته اکثرا از جنوب شهر به فوتبال ایران معرفی می‌شدند و هیچ کدام وضع مالی خوبی نداشتند اما در حال حاضر وقتی استعدادی به باشگاهی می‌رود اول از او شرایط مالی‌اش را می‌پرسند. این مسائل باعث شده فوتبال ما به این روز بیفتد. خیلی از باشگاه‌ها که در گذشته بازیکن‌سازی می‌کردند دیگر این کار را نمی‌کنند و این باعث می‌شود خیلی از استعدادها از چرخه خارج شوند. بازیکنی که وضع مالی خوبی نداشته باشد نمی‌تواند فوتبالیست شود.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر این روند ادامه داشته و به گونه‌ای شده که استعدادهای ما فرهاد مجیدی و علی کریمی شده‌اند و تیم‌های پایه که پرورش داده‌ایم هیچ گونه خروجی نداشته‌اند. من معتقدم نباید فدراسیون خودش وارد کار شود و استعدادیابی کند بلکه باید این استعدادیابی و پرورش در باشگاه‌ها صورت گیرد. اگر فدراسیون این کار را انجام دهد نهایتا می‌تواند 25 تا 30 بازیکن را به تیم ملی بیاورد اما وقتی استعدادیابی در باشگاه‌ها انجام شود هر باشگاهی حدود 30 بازیکن را جذب می‌کند و با برنامه‌ریزی روی آن‌ها می‌تواند آینده فوتبال ایران را بسازد. من تاکید می‌کنم مشکلاتی که در حال گریبان فوتبال ایران را گرفته از 15 سال پیش آغاز شده است.

نامجو مطلق تصریح کرد: ما در گذشته تیم‌هایی داشتیم که بازیکن‌سازی می‌کردند مثل تیم بانک ملی که خود من و خیلی از بازیکنان دیگر از این تیم کارمان را شروع کردیم. در گذشته باشگاهی مثل باشگاه راه آهن بود که در میدان راه آهن استعدادیابی می‌کرد و استعدادها را پرورش می‌داد اما با گذشته زمان این تیم‌ها کنار رفتند و این اتفاقات رخ داد. من معتقدم مدیران باشگاه‌ها در این جریان مقصر هستند. اگر مدیرعامل باشگاه استقلال به آکادمی فوتبالش می‌گوید خودتان بروید و درآمدزایی کنید پس دارد راه ناسالم را نشان می‌دهد. وقتی این اتفاق رخ می‌دهد مسئولان آکادمی هم به دنبال درآمدزایی هستند و به سراغ بازیکنانی می‌روند که اوضاع مالی خوبی داشته باشند. در این حالت بازیکنی که پول دارد و استعداد زیادی ندارد فوتبالیست می‌شود اما استعدادهای دیگر که وضع مالی خوبی ندارند باید کنار بمانند. اگر بررسی کنید می‌بینید در سال‌های اخیر هیچ فوتبالیستی از تیم‌های پایه استقلال به تیم بزرگسالان راه پیدا نکرده و این برمی‌گردد به مدیریت اشتباهی که در چند سال اخیر وجود داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۱ ۰۹:۴۶

قربون اون دهنت من شخصا تجربه کردم پسرم را تو اردو تيم ملي نو نهالان که ملوان بازي مي کرد خط زدن ( قنبر نژاد)

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۱ ۱۰:۱۵

کاملا"درست است در حال حاضر اگر نوجواني در حد رونالدو ومسي هم باشد اگر پول نداشته باشد اجازه ورود به فوتبال را نمي دهند. وباشگاههااو را نمي پذيرند.زيرااولين سوالي که به منظور استعداديابي از بازيکن مي پرسند اينه كه درآمد پدرت چقدره؟