در آستانه سال تحصیلی جدید، هنوز تکلیف برخی از دانشگاهها همچون دانشگاه ایرانیان و دانشگاه دکتر عارف مشخص نیست. دانشگاه ایرانیان با وجود غیر معتبر اعلام شدن از سوی وزارت علوم همچنان بر ادامه فعالیت اصرار دارد و از راهاندازی دانشگاه عارف نیز پس از گذشت مدتها از تصمیم به تاسیس آن، هنوز خبری نیست.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم حدود یک ماه پیش با تاکید بر غیر قانونی بودن فعالیت دانشگاه ایرانیان اعلام کرد دانشجویانی که در دانشگاههای غیرقانونی تحصیل کنند، مدرک آنها از نظر وزارت علوم رسمی تلقی نمیشود.
با وجود این مطلب دانشگاه ایرانیان متعلق به محمود احمدی نژاد با صدور اطلاعیهای کماکان فعالیت خود را قانونی میداند و بر ادامه فعالیت و جذب دانشجو اصرار میورزد.
دکتر حسین حسینی، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به این که هیچ تغییری در وضعیت دانشگاه ایرانیان به وجود نیامده است، میگوید: اساسنامه این دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب نرسیده است و اساسنامهای که در دولت گذشته توسط وزیر علوم امضا شد نیز در چارچوب مقررات شورای انقلاب فرهنگی نبوده است.
یکی دیگر از دانشگاههایی که اخیرا بحث تاسیس آن مجددا مطرح شده است، دانشگاهی است که دکتر عارف از سال 84 تصمیم به تاسیس آن گرفت و پس از انتخابات 92 دوباره بحث راه اندازی این دانشگاه در فضای رسانهای کشور مطرح شد. دکتر حسینی درباره روند تاسیس این دانشگاه نیز میگوید: ایشان هیچگونه درخواستی برای تاسیس دانشگاه به شورای گسترش ندادهاند تا جهت صدور مجوز بررسی شود. تا آنجایی که اطلاع دارم این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم مطرح نشده است.
اما اخیرا دکتر عارف تنها دلیل جلو نرفتن امور این دانشگاه را فقدان منابع مالی اعلام کرده و گفته است: چه در دولت گذشته و چه در دولت کنونی، هیچ گونه مانعی برای ایجاد دانشگاه مورد نظرم ایجاد نشده است و از اواخر سال 1384 و بعد از کسب مجوز، زمینی را در هشتگرد گرفتیم و در حال پرداخت اقساط آن هستیم، اما فقدان منابع مالی مانع از پیشرفت امور شده است.
انتهای پیام
نظرات