• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93060301448
  • خبرنگار : 71452

علت حساسیت به شیر گاو مشخص شد

علت حساسیت به شیر گاو مشخص شد

محققان اتریشی علت حساسیت کودکان و بزرگسالان به شیر گاو را شناسایی کردند.

محققان اتریشی علت حساسیت کودکان و بزرگسالان به شیر گاو را شناسایی کردند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، حساسیت به شیر اغلب با عدم تحمل لاکتوز اشتباه گرفته می‌شود؛ مبتلایان به گروه دوم بدلیل کمبود آنزیمی به نام لاکتاز قادر به هضم شیر نیستند، اما در گروه اول سیستم ایمنی بدن از طریق آنتی‌بادی‌های IgE به پروتئین‌های شیر حمله می‌کند.

حدود سه درصد از کودکان در اروپا و برخی از بزرگسالان از مشکل حساسیت به شیر رنج می‌برند.

پژوهش صورت گرفته توسط محققان دانشگاه وین نشان می‌دهد، پروتئین خاصی در شیر گاو به نام «بتالاکتوگلوبین» در هنگام نبود آهن منجر به بروز حساسیت به شیر می‌شود، اما در حضور آهن، این پروتئین بی‌ضرر است.

یکی از آلرژن‌های مهم شیر - بتالاکتوگلوبین - متعلق به خانواده‌ پروتئینی به نام لیپوکالین است که قادر به اصلاح کردن مجموعه‌های آهن است؛ آهن از طریق سایدروفورها – مولکول‌های متصل و حمل‌کننده آهن در میکروارگانیسم‌ها - به پروتئینی متصل می‌شود.

شیر بدون پروتئین – فاقد آهن و سایدروفورها به فعال کردن لنفوسیت‌های Th2 و کاهش حساسیت به شیر کمک می‌کند.

نتایج این پژوهش در مجله PLOS ONE منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha