• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 93051908966
  • خبرنگار : 71157

پاسخی به علاقه‌مندان تداوم جایزه گلشیری

پاسخی به علاقه‌مندان تداوم جایزه گلشیری

مدیر بنیاد گلشیری پاسخی را به علاقه‌مندان به تداوم «جایزه ادبی هوشنگ گلشیری» منتشر کرد.

مدیر بنیاد گلشیری پاسخی را به علاقه‌مندان به تداوم «جایزه ادبی هوشنگ گلشیری» منتشر کرد.

به گزارش بخش ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرزانه طاهری در این متن نوشته است:

«دوستان و علاقه‌مندان جایزه گلشیری و داستان‌نویسان عزیزی که با نوشته‌های خود و نیز امضای نامه جمعی ما را به تداوم جایزه گلشیری فراخوانده‌اید، از همه شما بابت حسن نظرتان سپاسگزارم. شاید نیازی به تأکید بر این واقعیت نباشد که گرفتن این تصمیم برای من و ما دست‌اندرکاران جایزه ابداً ساده نبوده و حاصل ماه‌ها اندیشیدن و ارزیابی و بحث بوده است. تردید نکنید که اگر راهی می‌یافتیم تا جایزه را در همان سطح کیفی مورد نظرمان ادامه بدهیم مطمئناً چنین می‌کردیم.

پس با احترام به همگی شما، امیدوارم موقعیت ما را درک کنید، به تصمیم ما احترام بگذارید و ما را در ادامه راهی که برگزیده‌ایم یاری کنید.

با سپاس

از طرف هیئت مدیره بنیاد گلشیری،

فرزانه طاهری

مرداد 1393»

به گزارش ایسنا، چندی پیش بنیاد گلشیری از توقف برگزاری «جایزه‌ ادبی هوشنگ گلشیری» خبر داد و اعلام کرد پس از برگزاری 13 دوره جایزه‌ هوشنگ گلشیری، به این نتیجه رسیده که بهتر است برگزاری این جایزه را متوقف کند.

این بنیاد در بیانیه‌ای عنوان کرد: «به این نتیجه رسیده‌ایم که بهتر است در وضع کنونی آن نیرو و منابع اندکی را که برای بنیاد گلشیری باقی مانده وقف بخشی دیگر از هدف‌های مندرج در اساسنامه بنیاد کنیم که به دلیل مشغله‌ نفس‌گیر جایزه تا حدی مغفول مانده است.»

در پی این موضوع، بیش از 100 داستان‌نویس در نامه‌ای به فرزانه طاهری، مدیر بنیاد هوشنگ گلشیری، ضمن تقدیر از سال‌ها کوشش او و این بنیاد در برگزاری جایزه‌ ادبی گلشیری، خواستار ادامه‌ کار این جایزه شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۵-۱۹ ۱۰:۰۶

واقعيت اين است که تعداد زيادي از آن آقايان و خانم هايي که نامه امضا کرده بودند از اين جايزه سود مي بردند چه با گرفتن آن جايزه و چه با دادن آن به دوستان و ندادنش به دشمنانشان. آن وقت همه چيز به اسم فرزانه طاهري بيچاره و بنياد هوشنگ گلشيري تمام مي شد. بانيان امضاي نامه هم بعضي از همين ها بودند. يک عده شان هم کساني بودند که اصلا عشق امضاي نامه دارند همين جور دوست دارند هر نامه اي بود امضا کنند. کار عاقلانه اي بود برچيدنش.