• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93042615510
  • منبع : نمایندگی قم

یک استاد حوزه:

شب قدر شب آشتی با خداست

شب قدر شب آشتی با خداست

یکی از اساتید حوزه با بیان این‌که «شب قدر تجلی‌گاه توحید و ولایت است» گفت: شب قدر شب بیعت با علی(ع) و آشنا شدن با منش و اخلاق علی(ع) است.

یکی از اساتید حوزه با بیان این‌که «شب قدر تجلی‌گاه توحید و ولایت است» گفت: شب قدر شب بیعت با علی(ع) و آشنا شدن با منش و اخلاق علی(ع) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه قم حجت الاسلام سید احمد حسینی خراسانی در مراسم احیا شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مسجد مقدس جمکران با اشاره به شان و منزلت شب قدر گفت: در این شب فرشتگان سرنوشت مومنان را به محضر ولی عصر(عج) می‌آورند و تقدیر در این شب‌ها به امضای امام زمان(عج) رقم می‌خورد این شب بزرگ را درک کنیم؛ چراکه شب قرآن است و باید در آن به خودسازی بپردازیم و بدانیم شب قدر شب بازگشت و آشتی با خداست.

وی خاطرنشان کرد:در ماه مبارک رمضان فرصتی است تا علی(ع) را بهتر بشناسیم به ویژه موحدان باید توحید را از علی(ع) بیاموزند آنان که با علی(ع) بیگانه اند و دم از توحید می‌زنند در متن شرک گرفتار هستند و خود را اهل توحید معرفی می‌کنند.

وی با بیان این‌که «شب قدر تجلی‌گاه توحید و ولایت است» گفت:شب قدر شب بیعت با علی(ع) و آشنا شدن با منش و اخلاق علی(ع) است به ویژه در محیط های شیعی باید شیوه و سبک زندگی را از علی(ع) آموخت و کسی که با علی(ع) ناآشنا باشد موحد واقعی نیست.

این استاد حوزه با اشاره به جنایات تکفیری‌ها تصریح کرد:امروز در جهان عده‌ای به عنوان بلا و مصیبت به جان جامعه اسلامی افتاده‌اند و با شعار توحید هر چیزی که هم جهت با افکار انحرافی شان نباشد را مشرک معرفی و قتل عام می‌کنند.

وی ادامه داد: موحد واقعی فردی است که از مسیر علی بن ابیطالب(ع) به توحید رسیده باشد؛ زیرا وی بزرگترین موحد عالم است و کسانی که می‌خواهند خدا را بندگی کنند و جهاد کنند باید در مکتب علی(ع) باشند.

وی با بیان این‌که «عدالت‌خواه جهان علی(ع) است» اظهار کرد: کسانی که ادعای رهبری در جهان اسلام دارند اگر با رهبری علی(ع) بیگانه باشند عدالت‌خواه نیستند؛ زیرا علی عدالت‌خواه جهان بود آن‌هایی که به هر قیمتی تلاش می‌کنند به قدرت برسند دنیای آن‌ها با علی(ع) متفاوت است.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد:علی (ع) همه هم و غم‌اش احقاق حق بود. آن‌ها که دم از مساوات می‌زنند باید حکومت و رهبری را از علی(ع) یاد بگیرند و همه آحادی که درصدد رسیدن به سعادت دنیا و آخرت هستند راه علی(ع) را برگزینند که صراط علی(ع)، صراط حق است.

وی «الگو گرفتن از علی(ع)» را مورد تاکید قرار داد و گفت: علی(ع) با ساده‌زیستی از سفره‌های رنگین اجتناب کرد و چنین شخصیتی سحرگاه در نماز صبح هنگامی که قاتل خود را نیز بیدار کرد در محراب ضربت شمشیر خورد و به شهادت رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha