• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93040402397
  • خبرنگار : 71214

در پی افزایش قیمت شیرخام مطرح شد

مسئولان به عواقب گرانی شیر اندیشیده‌اند؟

مسئولان به عواقب گرانی شیر اندیشیده‌اند؟

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: اگر پس از افزایش قیمت شیر خام و در پی آن لبنیات، مردم توان خرید نداشته باشند نهایتا شیر خام از سوی کارخانه‌ها پس زده شود مسئولان تدبیری برای این شرایط و متضرر نشدن تولیدکنندگان اندیشیده‌اند؟

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: اگر پس از افزایش قیمت شیر خام و در پی آن لبنیات، مردم توان خرید نداشته باشند نهایتا شیر خام از سوی کارخانه‌ها پس زده شود مسئولان تدبیری برای این شرایط و متضرر نشدن تولیدکنندگان اندیشیده‌اند؟

سعید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره با افزایش قیمت خرید هر کیلوگرم شیر خام به 1440 تومان اظهار کرد:‌ گرچه نرخ جدید خرید شیر خام از سوی وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است اما اگر بخواهند آن را اجرایی کنند باید دستورالعمل اجرایی‌اش را هم ارائه کنند چراکه اگر قیمت شیر افزایش پیدا کند متناسب با آن باید قیمت سایر فرآورده‌های لبنی که محصولات نهایی صنایع لبنی است نیز افزایش یابد.

وی افزود: اگر دولت اجازه افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی را هم صادر کند باید در نظر داشته باشد که اگر مردم نتوانستند محصول نهایی را خریداری کنند و در پی این شرایط کارخانه‌ها نیز شیر خام را از دامداران نخریدند چه تدبیری به کار خواهد گرفت که محصول روی دست دامداران باقی نماند و تولیدکنندگان دام‌های خود را روانه کشتارگاه‌ها نکنند.

فکر روانه شدن دام‌ها به کشتارگاه را هم کرده‌اید؟

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران تاکید کرد:‌ دولت باید دنبال اجرای قانون در راستای حمایت از تولیدکنندگان باشد و بر همین ماده 33 قانون افزایش بهره‌وری آمده است دولت باید قیمت کارشناسی با سود معقول را برای محصولات کشاورزی از جمله شیر تعیین کنند تا دامدار بتواند با آن قیمت از طریق بورس محصول خود را به فروش برساند و در این صورت اگر قیمت فروش محصول دامدار در بورس کمتر از نرخ اعلام شده باشد، دولت موظف است که این مابه التفاوت را جبران کند.

دامداران همچنان در وعده و وعید به سر می‌برند

سلطانی اظهار کرد:‌ اگر دولت بخواهد از تولیدکننده حمایت کند باید قانون افزایش بهره‌وری و دیگر قوانین را در بخش کشاورزی اجرا کند. اگر کسی بخواهد مسئولیت را از دوش خود بردارد می‌تواند بازار شیر را آزاد کند تا عرضه و تقاضا سرنوشت تولیدکننده را مشخص کند.

وی گفت: یک سال از عمر دولت جدید گذشت اما دامداران همچنان در وعده و وعید به سر می‌برند و اتفاقی برای آن‌ها نیفتاده است اما مسئولان باید به گونه‌ای عمل کنند تا این قشر زحمت کش از دولت تدبیر و امید ناامید نشوند. این درحالی است که هیچکس پاسخگوی دامداران نیست و سرنوشت این بخش با حدس و گمان پیش می‌رود.

سکوت از سر ناچاری است نه رضایت

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران درباره قیمت اعلام شده 1440 تومانی خرید شیر خام از دامداران اظهار کرد: سکوت دامداران علامت رضایت آن‌ها نیست بلکه سکوت از سر ناچاری است گرچه این نرخ مورد تایید و رضایت دامداران نبوده اما اگر همین نرخ نیز به صورت کامل و در کنار اجرای دیگر قوانین موجود در بخش کشاورزی اجرا شود می‌تواند رضایت نسبی را در بر داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha