• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93023018949
  • منبع : مطبوعات

آیت‌الله جوادی‌آملی:

اقتصاد کشور را نباید به افراد بی‌عُرضه سپرد

اقتصاد کشور را نباید به افراد بی‌عُرضه سپرد

آیت‌الله جوادی‌آملی گفت: اقتصاد کشور را نباید به دست لرزانِ افرادِ سفیه و بی ‌عُرضه سپرد.

آیت‌الله جوادی‌آملی گفت: اقتصاد کشور را نباید به دست لرزانِ افرادِ سفیه و بی ‌عُرضه سپرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این مرجع تقلید در دیدار مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران و هیئت همراه با بیان این‌که «مال در فرهنگ قرآن، عامل قیام و قوام یک ملت است» گفت: مال به عنوان قیام یک ملت است و برای این که بتواند بر روی پای خود بایستد، به آن نیاز دارد، و لذا اقتصاد مقاومتی وقتی محقق می‌شود که ملت دستشان پر باشد وگرنه ملتی که دستش خالی باشد قدرت قیام ندارد.

وی با تاکید بر این‌که «ثروت مملکت را نباید به غیر مدیران و سفیهان داد» بیان کرد: این ستون را نباید به دست لرزانِ افرادِ سفیه و بی ‌عُرضه سپرد؛ مدیرِ سفیه و مدبّرِ لرزان، خود را نمی‌تواند تأمین کند؛ خودایستادگی را فرا نگرفته، چه رسد به این که بتواند ستون ملت و مملکتی را نگهداری کند.

این مرجع تقلید با تاکید بر ایجاد اشتغال و فقرزدایی از کشور، تصریح کرد: کسی که گداست و چیزی ندارد به او نمی‌گویند فقیر، بلکه به او می‌گویند فاقد؛ یعنی مال ندارد. ملتی که جیبش خالی است، دستش تهی است، این ملت زمین‌گیر و فقیر است. ملتی که شغل نداشته باشد، بدهکار باشد، قدرت قیام ندارد.

به گزارش ایسنا به نقل از حوزه نیوز، وی در ادامه با بیان این‌که «ملتی که دستش تهی باشد، زبانش به چاپلوسی باز می‌شود» بیان کرد: قرآن کریم از آن کسی که ندارد به «اِملاق» یاد کرده است و املاق به معنای چاپلوسی کردن است، کسی که جیبش خالی و بدهکار است دهانش به چاپلوسی باز است. و این فرد اهل نقد و اعتراض نیست.

وی با بیان این‌که «املاق زدایی و فقرزدایی از وظایف مسئولین کشور است» اضافه کرد: وقتی از املاق پرهیز می‌کنیم که بتوانیم تولید و اشتغال داشته باشیم و از جامعه خود فقر زدایی کرده باشیم و این از وظایف مسئولین کشور است.

جوادی آملی در پایان به منابع سرشار استان مازندران اشاره کرد و خواهان استفاده بهینه از این منابع برای بخش تولید و اشتغال در استان و کل کشور شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۸:۵۰

ضمن ارادتي كه به استاد فرزانه و دانشمند آيت اله آملي قائل هستم اي كاش علماي ما كه داراي بينش بيشتري نسبت به سطح جامعه هستند علاج واقعه را قبل از وقوع و حداكثر در زمان وقوع گوشزد فرمايند تا جامعه با هزينه كمتر به اهداف متعاليه كه خواستگاه دين مبين اسلام نيز هست دست يابد

avatar
۱۳۹۳-۰۲-۳۰ ۰۹:۵۰

درود بر تو اي راد مرد. درود

avatar
۱۳۹۳-۰۲-۳۱ ۰۸:۳۱

من با نظر آيت اله جوادي کاملا موفقم . بلي درست است ملتي که در فقر و تنگدستي باشد مجبور است زبان به چابلوسي باز کند