• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 92112014322
  • منبع : نمایندگی خوزستان

برگزاری دوره آشنایی با خطرات مین و مواد منفجر نشده

برگزاری دوره آشنایی با خطرات مین و مواد منفجر نشده

ارائه آموزش‌های مقابله با خطرات مین و مواد منفجره باقیمانده از جنگ تحمیلی و آگاه‌سازی ساکنان مناطق مرزی استان در مقابله با خطرات مین ضروری است.

ارائه آموزش‌های مقابله با خطرات مین و مواد منفجره باقیمانده از جنگ تحمیلی و آگاه‌سازی ساکنان مناطق مرزی استان در مقابله با خطرات مین ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه خوزستان-دکتر علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در بازدید از دوره آموزشی آشنایی با مخاطرات مین و مواد منفجر نشده از زمان جنگ تحمیلی، اظهار کرد: به دلیل شناخت نداشتن ساکنان مناطق آلوده به مین‌های برجای مانده از دوران جنگ و مواجهه مستقیم شماری از مردم با این خطرات، طرح آگاه‌سازی ساکنان مناطق مرزی استان با خطرات ناشی از مین و مواد منفجر نشده می‌تواند به کاهش تلفات انسانی کمک کند.

وی با تاکید بر لزوم آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی صحیح به مردم مناطق مرزی درگیر با مخاطرات ناشی از مین‌های منفجر نشده افزود: برای مقابله با این مشکلات، دوره‌های آموزشی متعددی در شهرستان‌های شوش، دشت‌آزادگان، خرمشهر و آبادان برگزار شده است.

خدادادی با بیان اینکه تنها ساکنان مناطق مرزی با خطر مین مواجه نیستند، افزود: حضور کاروان‌های راهیان نور در مناطق جنگی و آلوده به مواد منفجر نشده نیز از مشکلات دیگر در این زمینه است که با تلاش مربیان و امدادگران هلال احمر استان اقداماتی در جهت آموزش و آگاه‌سازی این افراد انجام شده است.

وی با اشاره به تلاش گروه‌های پاکسازی میادن مین در خوزستان گفت: به دلیل گذر زمان و تغییر توپوگرافی برخی مناطق روستایی در نواحی مرزی، شرایط آب و هوایی و نبود نقشه دقیق از کاشت مین‌ها،شاهد جابجایی و تغییر مکان کاشت مین‌ها و مواد منفجره بکار رفته در طول جنگ تحمیلی هستیم که این امر، کار جمع‌آوری و خنثی‌سازی این مواد منفجرنشده و مین‌های باقیمانده از زمان جنگ را با معضلاتی روبرور کرده است.

خدادادی هدف کلی جمعیت هلال احمر را کاهش تلفات ناشی از مین و مواد منفجر نشده باقی مانده از جنگ دانست و گفت:آموزش کودکان به عنوان گروهی از افراد در معرض آسیب جدی‌تر،آموزش رفتارهای صحیح، آشنایی با علائم مناطق خطر و نشانه‌های خطر و انواع صدمات مواد منفجر نشده و پیامدهای آنها و در مجموع تغییر رفتار مردم این مناطق، از اهداف اختصاصی طرح آموزش و آگاه‌سازی ساکنان مناطق مرزی استان خوزستان است.

دوره آموزشی آشنایی با خطرات مین و مواد منفجر نشده با هدف بازآموزی و ارتقای دانش علمی و عملیاتی مربیان مقابله با مخاطرات مین و مواد منفجر نشده به مدت روزه در جمعیت هلال احمر خوزستان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha