مجری برنامه «زندهباد زندگی» که در سومین جشنواره تلویزیونی جامجم به همراه احسان علیخانی و محمدرضا شهیدیفر نامزد دریافت جایزهی بهترین مجری برنامههای گفتوگو محور ترکیبی است، دربارهی این رقابت میگوید: اساسا به رقابت با مجریان اعتقادی ندارم و جشنواره جامجم را یک نقطهی عطف و به نوعی نکوداشت میدانم.
محمدجعفر خسروی که اجرا و تهیهکنندگی برنامه «زنده باد زندگی» را عهدهدار است و همچنین با برنامه «مناظره» در زمان انتخابات ریاست جمهوری همکاری میکرد، به خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: اعتقاد شخصی من در حوزهی رقابت این است که ما برای جشنواره کار نمیکنیم؛ بلکه برای مردم کار میکنیم؛ بنابراین خوانده شدن یا نشدن در این جشنواره فرق محسوسی ندارد، چرا که ما در قبال کارمان مورد قضاوت قرار میگیریم و در نهایت رأی مردم نسبت به هر چیزی مقدستر است.
این مجری تلویزیون که برنامهاش نامزد بهترین برنامهی گفتوگو محور سومین جشنواره تلویزیونی جامجم شده است، همچنین بیان کرد: به گمانم همکاران دیگرم هم در رسانه ملی همین رویکرد را در دستور کارشان داشته باشند و کارشان برای مردم مهم باشد نه جشنواره.
خسروی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه پیشنهادی به برنامههای گفتوگو محور و ترکیبی سیما دارد؟ گفت: پخش بلندمدت برای اینگونه برنامهها، عزیمت تهیهکنندگان از موقعیتهای مدیریت تولید به سردبیری، تامین محتوا، استفاده از مجریان پایدار، اصلاح ساختار اقتصاد در تولید برنامههای تلویزیون، ایجاد شخصیت و ارتباط با درون مخاطب و همچنین کسب وجوه تمایز و مزیتهای رقابتی از جمله پیشنهاداتی است که میتواند رویکردهای خوبی را به دنبال داشته باشد.
مجری «زنده باد زندگی» سپس با اشاره به محتوای برنامههای گفتوگو محور اظهار کرد: گفتوگو، فصل مشترک بسیاری از برنامههای تلویزیون است. جمع کردن برخی از برنامههای تلویزیونی ذیل عنوان گفتوگومحور، کار سختی است. به ویژه که قرار باشد با برنامههایی مثل «زنده باد زندگی»، «پایش»، «نود»، «ماه عسل» و ... رقابت کرد که قطعا هریک تفاوتهایی با هم دارند.
وی گفت: امیدوارم اقدام رسانه ملی در جهت برگزاری جشنواره جامجم در جهت رقابت سالم، به نحو احسن صورت بگیرد؛ چرا که مزیت رقابتی ما در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران و همچنین در تولید برنامههای تلویزیونی برخلاف تصور خیلی از افراد است. به نظرم مزیت رقابتی ما همچنان میان برنامههای تلویزیونی با درجه «ج» و «د» است.
خسروی همچنین تصریح کرد: خیلی از برنامهها به طور مستقیم و بلاواسطه به موضوعات روز جامعه و زندگی میپردازند و به نوعی از فضای اجتماعی جامعه برخوردارند که این مساله اتفاقا همان نقصانی است که در شبکههای فارسیزبان غیر ایرانی وجود دارد؛ چرا که آنها به مناسبات اجتماعی، شرایط و فضای اجتماعی دسترسی ندارند و به تدبیر عامیانهتر کف خیابان ندارند.
مجری «زنده باد زندگی» سپس با بیان اینکه این برنامه جزو برنامههای ردیف ج است.ابراز امیدواری کرد: امیدوارم جشنواره تلویزیونی جامجم با رویکردی که نسبت به این قضایا نشان داده، توانسته باشد اعتماد و توجه مردم و همچنین مدیران را درخصوص تولید برنامههای «ج» و «د» تغییر بدهد و آنها را تعالی بخشد.
این مجری تلویزیون در بخش دیگری از گفتوگوی خود با بیان اینکه برنامههای ترکیبی و گفتوگو محور در جذب مخاطب خیلی موفق هستند، یادآور شد: معمولا اینگونه برنامهها در جذب مخاطب خیلی موفق هستند؛ ضمن اینکه اینگونه برنامهها را نمیشود مانند یک سریال تلویزیونی به یک شبکه غیرایرانی فروخت.
وی افزود: «زنده باد زندگی» هم، برنامهای گفتوگو محور است که در کنار گفتوگو محور بودنش ترکیبی هم میشود.
او سپس تاکید کرد: «زنده باد زندگی» برنامهای با شرایط خاص است و از جمله ویژگیهای مهم این برنامه، مستند بودنش در ارائهی تصاویر، فرم، گزارش، گفتوگو و ... است.
خسروی در پایان صحبتهایش یادآور شد: «زنده باد زندگی» از ابتدا به عنوان یک برنامهی 90 روزه آغاز به کار کرد، اما حالا میبینیم که بیش از 200 قسمت روی آنتن رفته است؛ جا دارد همین جا از آنهایی که از آغاز تاکنون با ما همراه بودهاند تشکر کنم. همچنین در این خصوص شاکر درگاه الهی هستم و لازم میدانم از جناب آقای دکتر دارابی (معاونت سیما) نیز تشکر ویژهای داشته باشم. ایشان در مدیریت خودشان سعی کردند تحقق اهداف و برنامهها را به شیوهای فراگیر تعقیب کنند. «زنده باد زندگی» هم با مراقبتها، حمایتها و دقت آقای دارابی و همچنین پشتیبانی آقای بخشیزاده (مدیر شبکه دو سیما) و همچنین دکتر جلالی (مدیر گروه اجتماعی شبکه دو) سامان گرفت و به اینجا رسید.
انتهای پیام
نظرات