پنج مدیر و معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ظهر امروز، با اهدای احکام محمدعلی نجفی، تودیع و معارفه شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رحمتالله رئوف - مدیرکل عملکرد بازرسی، پاسخگویی به شکایات و ارزیابی -، امید حاجتی - سرپرست معاونت سرمایهگذاری و توسعهی منابع -، سمیعالله حسینی مکارم - معاون توسعهی مدیریت و نیروی انسانی -، علیرضا تابش - مشاور و مدیرکل حوزهی ریاست و دبیر شورای معاونان - و امین عارفنیا - رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - در مراسمی معارفه شدند.
علی عبداللهنژاد - معاون پیشین توسعهی مدیریت و نیروی انسانی - پیش از آغاز مراسم، در جمع کارکنان این سازمان با اشاره به پیشینهی کاریاش در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که از 16 ماه پیش در مجموعهی سعدآباد آغاز شد، گفت: با فرمولهای 20 سال پیش، نمیتوان نسخههایی برای مسائل و مشکلات امروز نوشت. کارشناسان حرفهیی در این سازمان خدمت میکنند که اگر از وجود آنها تا به حال استفاده نمیشد که باید استفاده شود.
او اظهار کرد: هر دولتی نقاط منفی و قطعا نقاط مثبتی دارد؛ اما باید در نظر گرفت که تخطئهی گذشته، تخطئهی خودمان است. ما میراث فرهنگی را حفظ کردیم. من متخصص سازمان میراث فرهنگی نیستم، ولی به قول یکی از مدیران ارشد کشور که میگفت، من دانش علم سیاسی نداشتم، ولی شعور سیاسی داشتم، من هم دانش میراث فرهنگی نداشتم، ولی شعورش را داشتم.
عبداللهنژاد افزود: تاریخ و ارزش حفظ آن را میدانم و حتی معتقدم، ما باید آثار دورهی پهلوی اول و دوم را نگهداری کنیم، چون آن هم تاریخ ما است.
در ادامهی این مراسم، نجفی - رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - علی عبداللهنژاد - معاون پیشین توسعهی مدیریت و نیروی انسانی -، مجید ابوالفتحی - معاون پیشین سرمایهگذاری -، بهروز ندایی - مشاور و مدیرکل حوزهی ریاست - و سالومه پوریامین - مدیرکل روابط عمومی - را تودیع و با اهدای لوح و قرآن کریم از آنها تشکر کرد.
نجفی در بخشی از سخنانش که امروز در مراسم تودیع و معارفهی این معاونان و مدیران مطرح کرد، با اشاره به سوابق مدیریتی افراد انتخابشده، گفت: این تغییرها و آمد و رفتها، فرصت و بهانهای است تا دور هم جمع شویم و دربارهی مسائل مشترک و علاقههای خود صحبت کنیم. فکر میکردم دوستانی که بهعنوان تودیع از آنها تقدیر کردیم، چند دقیقهای صحبت کنند و گزارشهای اجمالی از فعالیتهای خود بدهند، ولی ظاهرا برنامه آنقدر فشرده بوده است که از گزارشهای آنها محروم شدیم.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: قرار نیست این همکاران بهطور کلی از سازمان دور شوند، به هر حال جابهجایی هست، ولی امیدواریم از نظرات و تجربههای آنها در سازمان استفاده کنیم.
معاون رییسجمهور اظهار کرد: معتقدم تکتک مسوولیتها از بالاترین تا سادهترین آنها، امانتی در دست ما است که در وهلهی نخست، از طرف خدا و بعد، از طرف مردم به ما واگذار میشود. امیدوارم دوستانی که این مسوولیتها را تحویل میگیرند، اهلیت لازم را داشته باشند که معتقدم دارند.
او همچنین معاونت توسعهی مدیریت و نیروی انسانی را از پرمشکلترین بخشهای این سازمان دانست و گفت: اینکه گفته میشود اشکالهایی وجود دارد، نفی خدمات کسانی که در گذشته بودند، نیست. حتی انتقادی به کار و فعالیت آنها نمیشود، ولی برای حل مشکلات باید چالشها را احصا و راه حلها را پیدا کرد.
وی با اشاره به مشکل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از نظر نیروی انسانی، بیان کرد: شاید بیش از 55 درصد کارکنان در تهران و شهرستانها، وضعیت استخدامی درستی نداشته باشند و قراردادی باشند، باید این مشکلات حل شود. ظاهرا این مشکل، در همهی سازمانهای دولتی وجود دارد که دلایلی، بویژه در چند سال اخیر داشت.
نجفی فضای کاری، امکانات و تجهیزات را از دیگر محدودیتهای این سازمان دانست و ادامه داد: امیدوارم در طرحی یکی دو ساله، مشکل پراکندگی در تهران و محدودیتهای فضایی حل شود.
او همچنین دربارهی معاونت سرمایهگذاری سازمان، گفت: آقای ابوالفتحی جوانترین معاون سازمان بود که کارهای مثبتی کرد؛ اما چون این معاونت نوپا است و در زمان تأسیسش، مسوولیتها و رویکردها برای آن، درست تحلیل نشد، شاید هنوز برنامه و نگاه روشنی نسبت به مأموریتها و آینده نداشته باشد.
وی سپس پیشنهاد تغییر این معاونت به معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری را با هدف تغییر در رویکردها و کارها و تنظیم برنامه برای سایر بخشها مطرح کرد و افزود: معاونت سرمایهگذاری شاید از نظر محتوایی، بیشتر از سایر معاونتها دستخوش تغییر شود.
معاون رییسجمهور دربارهی مدیرکل حوزهی ریاست نیز اظهار کرد: یک چهرهی شناختهشدهی فرهنگی که 20 سال در این حوزه نقش داشته، جایگزین شده است که امیدوارم ارتباطات این سازمان در داخل و خارج را تقویت کند.
وی دربارهی تغییر مدیر روابط عمومی، بیان کرد: متأسفم که یک مدیر خانم را تغییر میدهم. همانطور که آقای روحانی اصرار داشت که از مدیران خانم استفاده کند، امیدوارم دربارهی مدیریت خانمها، در دیگر بخشهای سازمان جبران کنیم.
او با اشاره به نقش رسانهها در تقویت فعالیتهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: لشکر بزرگ رسانهیی میتواند در نقد فعالیتها و اصلاح حرکتها کمک کند. امیدواریم با انتخاب مدیر روابط عمومی، این ارتباطها تقویت شود و اهمیت سازمان، نوع مأموریتها و ارزشهای این سه حوزه به جامعه بهتر معرفی شود.
نجفی همچنین دربارهی مدیرکل دفتر عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات که بخشی جدید به نظر میآمد، توضیح داد: این دفتر تشکیلات جدیدی نیست، قبلا یا تشکیل نمیشد یا مدیر نداشت. شخصی هم که برای این مسوولیت انتخاب شده، 30 سال در این سازمان با بخشهای مختلف ارتباط داشته و چهرهای ذوالوجهتین بهشمار میآید. امیدواریم با تقویت این بخش، شکایتهای زیادی نداشته باشیم و بازرسیها و نظارتها تقویت شود.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در پایان سخنانش، با بیان اینکه در اتاقش روی همه باز است و همه میتوانند از طریق ایمیل و نامه، با او در ارتباط باشند، از راهاندازی سایت شخصیاش تا چند روز دیگر خبر داد.
انتهای پیام
نظرات