خوابهای بعضی افراد،دلیلی بر درستی شباهت شهید “احمد دهقانی احمدآبادی” با یکی از شهدای گمنام مدفون در «پارک شهر» اردکان بود. ماجرایی که به خیلیها تلنگر زد تا نگویند این استخوانها را از کجا میآورند؟ مگر تا حالا شهیدی مانده است که هر از چند گاهی تعدادی تابوت در خیابانها تشییع میکنند و ... . شهید “احمد دهقانی احمدآبادی یکی از شهدایی است که آمد تا بگوید شهدا و راه شهدا هیچگاه رنگی کهنگی نمیگیرد.
«علی دهقانی احمدآبادی» برادر شهید گمنام اردکانی که اخیراً هویتش از طریق آزمایشات«DNA» مشخص شده است، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه یزد- میگوید: از زمانی که قرار بود پنج شهید گمنام به شهرستان اردکان بیایند،اعلام شد که یکی از این شهدا از «عملیات رمضان» و با سن 18 سال است، مشخصات وی با برادر مفقودالجسدم مشابهت زیادی داشت.
از آنجایی که مدت زیادی بود که خانوادهام منتظر ورود شهدای گمنام بودند، برای اطمینان از موضوع پیگیریها را شروع کردیم.همچنین چند نفر از افراد ناشناس و همکاران خوابهای معتبری مبنی بر این که یکی از این شهدا با نام شهید “احمد دهقانی احمدآبادی” بوده و یا این که روی تابوت یکی از شهدای گمنام، نام شهید دهقانی احمدآبادی درج شده بوده، را مشاهده و بیان کرده بودند.
پس از برگزاری مراسم خاکسپاری و مراسم سوم و هفتم شهدای گمنام، موضوع را پیگیری کردیم و با توجه به این که مادر شهید در قید حیات است، آزمایشات ژنتیک انجام و مشخص شد که شهید مدنظر متعلق به خانواده ما و به نام «شهید احمد دهقانی احمدآبادی» است.
تمام اعضای خانواده از مشخص شدن هویت برادرمان بسیار خوشحالیم و از طرف دیگر چون حقانیت شهدا برای کسانی که این امر را باور ندارند اثبات شد بسیار خرسندم.
برادرم روز 23 تیرماه 1361 شهید شده بود. زمان شهادت شهید تا سال 1384 نیز اعلام نشده بود و از سال 84، اسامی مفقودین و شهدا با هم اعلام شد که در این خصوص سنگ قبری در گلزار شهدای احمدآباد اردکان به نام ایشان نصب کردیم. با این وجود چشم انتظاری اعضای خانواده ادامه داشت و با مشخص شدن هویت وی، دلها آرام گرفت.
احمد دهقانی احمدآبادی در سال 1344 هجریشمسی در «احمدآباد» اردکان، متولد شد. او سومین فرزند خانواده بود.
شش ساله بود که به مدرسه رفت.دوره ابتدایی را در دبستان «احمدی» احمدآباد با موفقیت به پایان رساند سپس وارد مدرسه راهنمایی ابوریحان شد و پس از دو سال تحصیل،مشکلات زندگی و اقتصادی خانواده،او را بر آن داشت تا تحصیل را رها کرده و به شغل بنایی روی آورد.
در پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نوجوانی 13 ساله بود و به همراه والدین و مردم منطقه در راهپیماییهای انقلاب شرکت داشت.
17 ساله بود که به صورت بسیجی عازم جبهه شد.
در سال 1361 و در منطقه عملیاتی شلمچه به شدت مجروح شد. به علت آتش پر حجم دشمن و اوضاع نامناسب منطقه، امکان انتقالش به پشت جبهه میسر نشد و مفقود و جاویدالاثر باقی ماند.
سوم اردیبهشت 1382 در گلزار شهدای احمدآباد اردکان به یاد او صورت قبری بسته شد تا اثر و نشانهای باشد برای هدایت آنان که عاشق آزادگی و شهادتند.
با توجه به تدفین پنج شهید گمنام در «پارک شهر» اردکان و تشابه زیاد مشخصات یکی از شهدای گمنام با این شهید، آزمایشات DNA از خانواده شهید انجام شد و باتوجه به تطابق نتیجه با DNA شهید گمنام یاد شده، هویت شهید مشخص شد.
انتهای پیام
نظرات