• یکشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 92060301448
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

مساجد باید متولی واحد داشته باشند

مساجد باید متولی واحد داشته باشند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه معتقد است، داشتن متولیان مختلف سبب شده تا هیچ یک از متولیان پاسخگوی امور مساجد نباشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه معتقد است، داشتن متولیان مختلف سبب شده تا هیچ یک از متولیان پاسخگوی امور مساجد نباشند.

حجت‌الاسلام اسماعیل قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، با اشاره به کارکردهای مختلف مساجد، گفت: مساجد کارکردهای متنوع، مفید و موثر اخلاقی، اعتقادی، عبادی، سیاسی، اقتصادی و ... دارند که متاسفانه این کارکردها در جامعه امروز مورد بی توجهی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه مسجد را محل نشر عقاید، احکام، اخلاق و ... دانست و تاکید کرد: مسجد در تقویت بنیان‌های اجتماعی، فرهنگی و ... موثر است و نقش مهمی در تقویت مبانی اخلاقی دارد.

وی اصلی‌ترین و مهمترین کارکرد مساجد را عبادت دانست و گفت: مسجد محل عبادت و خلوت کردن با خداوند است و به انسان آرامشی می‌دهد که وصف‌ناپذیر است و تنها کسانی این لذت را درک خواهند کرد که آن را حس کنند.

قبادی گفت: مسجد محل تجمع گروه‌های مختلف است و در ایام انتخابات به یکی از شلوغ‌ترین محافل تبدیل می‌شوند.

قبادی معتقد است، متاسفانه متولیان امر و مسوولان مساجد تا حدودی نسبت به کارکردها و نقش خود بی‌تفاوت شده‌اند که شاید اصلی‌ترین علت این بی تفاوتی این است که مساجد متولی واحد ندارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به این‌که «تاکنون به درصد کمی از ظرفیت‌های مساجد توجه شده است» خاطرنشان کرد: در صورتی که شرایطی فراهم شود تا کارکردها و نقش اساسی مساجد مورد توجه قرار گیرد، شاهد بهره وری بیشتر مساجد خواهیم بود.

قبادی افزود: متاسفانه در کشور ما یک دستگاه ویژه و خاص وظیفه رسیدگی و پرداختن به امور مساجد را برعهده ندارد و چندین نهاد و دستگاه متولی مساجد هستند و همین مساله سبب شده تا هیچ یک از این دستگاه‌ها پاسخگو نباشند.

قبادی افزود: در صورتی که کلیه امور عمرانی، فرهنگی و جاری مساجد به یک دستگاه سپرده شود یکی از ضعف‌های اساسی این بخش از بین خواهد رفت.

وی معتقد است داشتن متولیان مختلف سبب شده تا افرادی که با مساجد سر و کار دارند دچار سردرگمی شوند و گاهی برای یک کار به نهادهای مختلف مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha