• چهارشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ / ۱۹:۰۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 92012107237
  • خبرنگار : 71431

وضعیت بهداشتی مناطق زلزله‌زده و کمبودهای موجود

وضعیت بهداشتی مناطق زلزله‌زده و کمبودهای موجود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تشریح وضعیت بهداشتی مناطق زلزله‌زده، کمبود سرویس‌های بهداشتی سیار و مباحث مربوط به دفع زباله‌ها در مناطق زلزله‌زده را از مشکلات و نگرانی‌های پیش‌روی زلزله‌زدگان این استان برشمرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تشریح وضعیت بهداشتی مناطق زلزله‌زده، کمبود سرویس‌های بهداشتی سیار و مباحث مربوط به دفع زباله‌ها در مناطق زلزله‌زده را از مشکلات و نگرانی‌های پیش‌روی زلزله‌زدگان این استان برشمرد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر خواجه‌ ایان در این باره، گفت: پس از اتمام عملیات آواربرداری و انتقال مجروحان، از صبح امروز اقدامات بهداشتی در مناطق زلزله‌زده آغاز شده و نماینده‌های بهداشت بر توزیع اقلام غذایی و بهداشتی در میان زلزله‌زدگان نظارت مستقیم دارند.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود از اشاعه بیماری‌های واگیردار در این منطقه جلوگیری شود، افزود: خوشبختانه تا به این لحظه مورد خاصی از بیماری‌ها در مناطق زلزله‌زده مشاهده نشده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص مشکلات عمده زلزله‌زدگان در بوشهر نیز گفت: کمبود سرویس‌های بهداشتی سیار و مباحث مربوط به دفع زباله‌ها، از جمله نگرانی‌های موجود است.

خواجه ایان افزود: البته تعدادی سرویس بهداشتی سیار به مناطق زلزله‌زده ارسال شده، اما این تعداد کافی نیست.

استقرار کارشناسان بهداشت و درمان در مناطق زلزله‌زده

وی همچنین از استقرار کارشناسان بهداشت و درمان در مناطق زلزله‌زده خبر داد و گفت: این افراد در میان خانواده‌های آسیب‌دیده و داغدار حاضر شده و از لحاظ عاطفی و روحی به آنان کمک می‌کنند.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اکیپ‌های سیار پزشکی به همراه تجهیزات کامل دارویی نیز به مناطق آسیب‌دیده به ویژه روستاها اعزام شده‌اند.

خواجه ایان به شهروندان اطمینان خاطر داد که مشکلات و کمبودهای بهداشتی و درمانی آنان رفع شود.

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن فصل گرما و احتمال ایجاد برخی بیماری‌های واگیردار در منطقه، اظهار کرد: عمده‌ترین مشکلی که از گرما ناشی می‌شود، بحث فساد مواد غذایی و شیوع بیماری‌های انگلی و روده‌ای است که خوشبختانه چنین مواردی تاکنون در میان زلزله‌زدگان مشاهده نشده، اما باید احتمال آن را در نظر گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ابراز امیدواری کرد: با وصل شدن کامل جریان برق در برخی از مناطق زلزله‌زده، سردخانه‌های نگهداری از داروها نیز آغاز به کار کنند.

خواجه ایان از شهروندان خواست به منظور کمک به زلزله‌زدگان به دستگاه‌های مربوطه مراجعه و خود به شکل شخصی به مناطق زلزله‌زده نیایند.

وی همچنین به زلزله‌زدگان نیز توصیه کرد: ضمن رعایت مسائل بهداشتی و توجه به هشدارها و توصیه‌ها، توجه ویژه‌ای نیز در خصوص سلامت آب آشامیدنی داشته باشند و از آب‌های معدنی توزیع شده در میان زلزله‌زدگان استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha