یک جامعهشناس گفت: دستاندرکاران فرهنگی کشور با ساختن فیلم و تبیین دقیق زندگی شهدای زن شرایطی را فراهم کنند که راه و رسم زندگی آنان به زیباترین شکل به جوانان نشان داده شود.
به گزارش ایسنا، جعفر بای، کارشناس و پژوهشگر آسیبهای اجتماعی با بیان اینکه شهدای زن، پرچمداران عرصه شهادت بودند، افزود: معرفی این افراد در هدایت نسلی که پس از این میخواهند پیروان واقعی آنان شوند بسیار تأثیرگذار است و باید شرایطی را برای زنان و دختران جوان فراهم کنیم که ادامه دهنده راه این افراد باشند.
وی ادامه داد: حضور 7000 زن شهیده در عرصه انقلاب، جنگ تحمیلی حکایت از نقش اجتماعی و بسیار مهم زنان در عرصههای گوناگون فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دارد تا جایی که شهدای زن به عنوان بهترین مدرک و مصداق برای اثبات حضور زنان کشور درعرصههای مختلف اجتماع به شمار میروند.
این کارشناس مسائل اجتماعی گفت: یاوه گویان غربی با برداشت نادرست از اسلام و حضور نیافتن زنان ایرانی در اجتماع دامن میزنند و به نوعی کار اسلام محدود کردن زنان و به غل و زنجیر کشاندن آنان میدانند این در حالی است که زنان شهیده پاسخ محکمی به این یاوهگویی عناصری است که انقلاب اسلامی را مقدمه دور ماندن حضور زنان از اجتماع میدانند.
بای اضافه کرد: زنان مسلمان ایران به عنوان همسفری فعال در تمامی عرصههای فرهنگی، اقتصاد و تولید میتوانند شرایطی را فراهم کنند که دوشادوش مردان و در بعضی از عرصهها، قوی ر از آنان حضور خود رابه اثبات برسانند.
وی در پایان گفت:تمامی نهادهای فرهنگی میتوانند با تبیین دقیق افکار و اندیشه شهدای زن، زمینه سرمشق شدن این زنان مطهره را برای زندگی سایر زنان جامعه فراهم کنند.
انتهای پیام
نظرات