• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 91113018171

ایازی پاسخ داد:

کمک شهرداری تهران به انتخابات 92، چگونه هزینه می‌شود؟

کمک شهرداری تهران به انتخابات 92، چگونه هزینه می‌شود؟

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به کمک شهرداری به فرمانداری تهران برای برگزاری انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری و شوراها، گفت: بخشی از این کمک به‌صورت نقدی در اختیار فرمانداری قرار خواهد گرفت.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به کمک شهرداری به فرمانداری تهران برای برگزاری انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری و شوراها، گفت: بخشی از این کمک به‌صورت نقدی در اختیار فرمانداری قرار خواهد گرفت.

سید محمدهادی ایازی در گفت‌وگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره اظهار کرد: هر سال که انتخاباتی در کشور برگزار می‌شود، شهرداری تهران هم با مصوبه شورای شهر اعتباری را در اختیار فرمانداری قرار می‌دهد که طبعا همه هزینه برگزاری انتخابات را پوشش نمی‌دهد، اما به عنوان کمک و برای پشتیبانی انتخابات پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره علت افزایش اعتبار پیش‌بینی شده برای کمک به برگزاری انتخابات در سال 92 هم توضیح داد: از آنجا که در سال آینده دو انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری به صورت همزمان برگزار می‌شود و با توجه به نرخ تورم، طبیعتا اعتبار کمک شهرداری به برگزاری انتخابات بیشتر از گذشته است.

ایازی درباره نحوه هزینه‌کرد اعتبار چهار میلیارد تومانی که به عنوان کمک به برگزاری انتخابات، به تصویب شورای شهر تهران رسیده است، توضیح داد: درباره نحوه هزینه‌کرد این اعتبار با فرمانداری توافق خواهیم کرد. احتمالا بخشی از این کمک به صورت نقدی و بخش دیگر در قالب تامین خودرو، تغذیه، موتورسیکلت و مواردی از این دست در اختیار فرمانداری قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، شورای شهر تهران اول بهمن‌ماه در یک جلسه غیرعلنی، با تصویب لایحه پیشنهادی شهرداری تهران، مجوز اختصاص چهار میلیارد تومان اعتبار به منظور کمک به فرمانداری تهران برای برگزاری انتخابات پیش‌رو را صادر کرد.

هر چند برخی نمایندگان مجلس اعتقاد داشتند که چنین کمکی نباید از سوی شهرداری تهران پرداخت می‌شد، اما آنگونه که سخنگوی شهرداری و رییس شورای شهر تهران گفته‌اند، کمک مالی شهرداری به برگزاری انتخابات امری طبیعی است که در تمامی انتخابات گذشته هم اعمال می‌شده است.

واکنش فرمانداری تهران به کمک شهرداری به انتخابات 92

عیسی فرهادی فرماندار تهران هم در این باره به ایسنا گفت: شهرداری مسوولیت پشتیبانی از برگزاری انتخابات را بر عهده دارد.

فرهادی با اشاره به بکارگیری 80 هزار نیروی انسانی در انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری و شوراها، اظهار کرد: در خرداد سال 92 دو انتخابات مهم به‌صورت تجمیعی برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه شمار اعضای شورای شهر تهران از 15 به 31 نفر افزایش خواهد یافت، با استقبال بیشتری برای ثبت‌نام در انتخابات شورا مواجه خواهیم بود.

وی افزود: نیروی انسانی بکارگرفته شده برای برگزاری این دو انتخابات باید تا پایان شمارش آرا که ممکن است چند روز به طول بیانجامد، در قرنطینه به‌سر ببرند، بنابراین اعتبارات پیش‌بینی شده برای برگزاری انتخابات در وزارت کشور، بیشتر هزینه‌های روز رای‌گیری و حق‌الزحمه کارکنان را تامین می‌کند. اما برای پشتیبانی‌های دیگری که مورد نیاز است، از حمایت شهرداری‌ها استفاده خواهد شد.

فرماندار تهران درباره اعتبار چهار میلیارد تومانی که با تصویب شورای شهر به عنوان کمک به برگزاری انتخابات توسط شهرداری، در اختیار فرمانداری قرار می‌گیرد، گفت: این اعتبار به صورت کمک برای امور پشتیبانی انتخابات پیش‌رو هزینه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha