در آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر که عصر امروز (سهشنبه 17 بهمنماه) در جزیره خارک برگزار شد، استاندار بوشهر با اشاره به نبود روزنامهای در شهر بوشهر، انتشار یک روزنامه در بوشهر را خواستهی مردم این شهر خواند.
به گزارش خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر در جزیره خارک، فریدون حسنوند، استاندار بوشهر، خارک را جزیرهای کهن خواند و گفت: اینجا جزیرهای است که بیش از هزاران سال تمدن و تاریخ را در خود جای دادها است. اینجا جزیرهای است که نام خلیج فارس بر پیشانی آن حک شده است و 2838 بار صدای مهیب بمب را شنیده است، اما ترس و لرز را هرگز. اینجا جزیرهای است که رگ اقتصادی دنیا در آن است. اینجا جزیرهای است که سمبول ایستادگی ایران و پرچم سرافرازی استان بوشهر برای دوران مقاومت است. اینجا جزیرهای است که پرچمدار شکستن تحریم اقتصادی است.
استاندار بوشهر ادامه داد: 95 درصد صادرات نفت خام از این جزیره انجام میشود و این جزیره بزرگترین مخزن نفتی خاورمیانه است. جزیره خارک سمبول وحدت شیعه و سنی است و حول محور ولایت برای مقابله با استکبار خصوصا آمریکا با مردمی پرعاطفه، نجیب و قدرشناس است.
وی ادامه داد: اگرچه شاید اینجا جای مناسبی برای طرح این مسائل نباشد، اما ما سه خواسته داریم؛ یکی اینکه جزیره خارک به عنوان جزیره مقاومت نامگذاری و در سالنامه کشور ثبت شود، دوم مردم و مسوولین ما تمنا دارند که نشان ملی خارک برای برگزیدگان ورزشی، علمی و فرهنگی به عنوان نشان رسمی پذیرفته شود و خود ما مسائل مالی آن را تامین میکنیم، سوم استان بوشهر استان شعر و مهد تمدن و استان عاشق مطبوعات و قلم به دستان انقلابی است، اما بدون روزنامه است و توقع ما این است که روزنامهی بوشهر هدیه شما به این شهر برای دهه فجر باشد.
امام جمعه بوشهر: 34 سال است که جزیره خارک، جزیره مقاومت است
حجتالاسلام شیخ موسی کمالی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه جزیره خارک، در در آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر در جزیره خارک، بیان کرد: جزیره خارک نقش موثری در پیروزی انقلاب داشته و اگر از من بپرسید که چرا این جزیره برای افتتاحیه هفتمین جشنواره شعر فجر انتخاب شده، باید بگویم که این جزیره نقشی اساسی در پیروزی انقلاب داشته است.
وی افزود: در دوران پیش از پیروزی انقلاب، بزرگانی چون آیتالله جنتی، یزدی، مکارم شیرازی و مرحوم آیتالله مروی به این جزیره میآمدند و موجب آشنایی بیشتر مردم با افکار و اندیشههای امام راحل بودند. در آن دوره که صادرات نفت، عقبه مالی نظام ستمشاهی بود، روشنگریهای انقلابی موجب شد کارکنان شرکت نفت شیرهای صادرات نفت را ببندند و همین باعث شد که رژیم پهلوی بفهمد در ایران جایی ندارد.
او ادامه داد: اگرچه تاکنون زیاد به این نکته اشاره نشده است، اما بعد از انقلاب، آقای بازرگان و هاشمی به اینجا آمدند و به مردم گفتند شیرهای نفت را باز کنند و دیگر این نفت برای انقلاب صادر میشود.
امام جمعه جزیره خارک ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس هم این مردم خوش درخشیدند و نگذاشتند حتی یک روز هم صادرات نفت متوقف شود و نگذاشتند دشمن به اهدافش برسد. اینجا مشهد شهیدان است. شهید موسیپور در اینجا در آتش سوخت.
او افزود: 34 سال است جزیره خارک جزیره مقاومت است و دارد تلاش میکند و حتی با وجود تحریمها نفت صادر میکند. همچنان که در این جزیره در انقلاب و هشت سال دفاع مقدس هم یک روز هم نبود که نفت صادر نشود.
کمالی تاکید کرد: در جبهه فرهنگی و ناتوی فرهنگی هم این جزیره میتواند نقش موثر داشته باشد و شعر را که پیام انقلاب است، صادر کند و ما میتوانیم همچنان که نفت صادر میکنیم، انقلابمان را با زبان شعر صادر کنیم.
او در پایان خاطرنشان کرد: خواستهی ما خواستهی آقای استاندار است و امیدواریم محقق شود.
انتهای پیام
نظرات