• دوشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 91092715633
  • خبرنگار : 71365

آثار منتشرنشده‌ی بهروز ثروتیان در انتظار کاغذ

آثار منتشرنشده‌ی بهروز ثروتیان در انتظار کاغذ

تعدادی کتاب از بهروز ثروتیان به جا مانده که انتشار آن‌ها به خاطر مشکل کاغذ معلق مانده است.

تعدادی کتاب از بهروز ثروتیان به جا مانده که انتشار آن‌ها به خاطر مشکل کاغذ معلق مانده است.

علیرضا قوجه‌زاده - وکیل خانواده‌ ثروتیان در امور رسیدگی به نشر کتاب‌های این نویسنده و پژوهشگر فقید - به خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: از مرحوم دکتر ثروتیان آثار زیادی به جامانده که به علت این‌که درگذشت ایشان در بحبوحه‌ی گرانی و مشکلات به وجودآمده در صنعت نشر کتاب اتفاق افتاد، هنوز به چاپ نرسیده‌اند.

او افزود: آثار منتشرنشده‌ی دکتر ثروتیان این عنوان‌ها هستند: «تفسیر صفی علیشاه از قرآن کریم» در انتشارات چاپ و نشر بین‌الملل، «نوبت سوم، عارفانه‌های کشف الاسرار رشیدالدین میبدی» که قرار است به انتشارات سروش سپرده شود، «گلبانگ نیر تبریزی» با موضوع حافظ و سعدی در آیینه‌ی غزل آذربایجان، که فعلا ناشر آن مشخص نشده است، کتابی سه‌جلدی با عنوان «حکیم جادوسخن نظامی گنجه‌ای» در انتشارات امیرکبیر که آن هم به علت مشکلات کاغذ انتشارش به عقب افتاده است، «ساده‌نویسی و کوتاه‌نویسی و نقد المعجم فی معاییر اشعار المعجم» که برای نشر به انتشارات مهتاب سپرده شده است، «شرح حال فرهاد میرزا» و «تصحیح ترجمه‌ی قرآن رشیدالدین میبدی» که ناشر آن‌ها هنوز مشخص نیست.

او همچنین گفت، قرار است کتاب «بررسی فر در شاهنامه فردوسی» که سال 1351 در دانشگاه تبریز به چاپ رسیده، با تغییراتی که خود دکتر ثروتیان در آن داده است، از سوی انتشارات آیدین تبریز تجدید چاپ شود.

علیرضا قوجه‌زاده از شاگردان دکتر ثروتیان است. او تا به حال دیوان عضد (شاعر قرن هشتم هجری) و «کاشف الانوار و مطلع الانوار چلبی» را تصحیح کرده است. همچنین مجموعه مقالات مرحوم ثروتیان را به چاپ رسانده و در حال حاضر کتابی را با عنوان «تسکره التواریخ» که در شرح عارفان و صوفیان و پیامبران است، به سفارش کتابخانه‌ی مجلس در حال تصحیح دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهروز ثروتیان زاده‌ی سال ۱۳۱۶ در میاندوآب، نظامی‌شناس و پژوهشگر ادبی بود که هفتم مردادماه امسال بر اثر سکته قلبی در منزلش درگذشت. مخزن‌الاسرار: متن علمی - انتقادی از روی 14 نسخه‌ی خطی، تصحیح و شرح آثار نظامی، تصحیح دیوان حافظ، شرح دیوان حافظ، فرهنگ اطلاعات نفایس الفنون، فر در شاهنامه، تصحیح جاودان خرد، پیر طریقت گفت، بیان در شعر فارسی، روایات گهربار، طنز و رمز در الهی‌نامه، بازنویسی آثار نظامی برای جوانان، رؤیای عشق در مثنوی گل و نوروز، گزیده‌ی مخزن‌الاسرار، آینه‌ی غیب، سلام بر حیدربابا، ترجمه‌ی حیدربابایه سلام، از ایران چه می‌دانیم، شعر و اندیشه‌ی نیما یوشیج، اندیشه‌های نظامی گنجه‌یی، نقش بیان در آفرینش خیال، نامه‌های حافظ و ترجمه‌ی حافظ به شعر ترکی آذری، از جمله آثار به‌جامانده از ثروتیان هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha