• شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 91082011949
  • منبع : مطبوعات

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در بازدید از نمایشگاه مد و لباس

مجلس، آمادگی بررسی بازخورد قانون کارگروه ساماندهی مد و لباس را دارد

مجلس، آمادگی بررسی بازخورد قانون کارگروه ساماندهی مد و لباس را دارد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در بازدید از نمایشگاه مد لباس"مانتو و پوشش سر" گفت: از آنجا که لباس جزو 3 کالای ضروری هر خانواده ایرانی است مجلس، آمادگی بررسی بازخورد قانون کارگروه ساماندهی مد ولباس رادارد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در بازدید از نمایشگاه مد لباس"مانتو و پوشش سر" گفت: از آنجا که لباس جزو 3 کالای ضروری هر خانواده ایرانی است مجلس، آمادگی بررسی بازخورد قانون کارگروه ساماندهی مد ولباس رادارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از ستاد خبری نمایشگاه مد مانتو و پوشش سر آبان 91 محمد رضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از بخش نمایشگاهی و فروش نمایشگاه مد مانتو و پوشش سر آبان 91 گفت: یکی از موضوعات مهمی که برای رشد و توسعه صنعت پوشاک در کشور باید مد نظر قرار داد، این است که پس از تصویب قانون ساماندهی مد و لباس در مجلس شورای اسلامی، اعضای کارگروه ساماندهی مد و لباس گزارشی از بازخورد و عملکرد قانون مد و لباس را به اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارایه دهند تا در صورت لزوم مجلس اقدام به اصلاح قانون آن کند.

او گفت: هر قانونی پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی، با گذشت زمان ، بازخورد و خروجی‌اش مورد بررسی قرارمی‌گیرد، قانون مد و لباس که 6 سال از تصویب آن در مجلس شورای اسلامی می‌گذرد، اگر دچار نقاط ضعف اجرایی است، برای بررسی آن باید گزارشی از بخش خصوصی(اتحادیه کشوری پوشاک) و بخش دولتی (کارگروه ساماندهی مد و لباس) به مجلس ارایه شود.

او در پاسخ به این سؤال که آیا مجلس شورای اسلامی بودجه فرهنگی مشخصی برای مد و لباس در سال 92 در نظر می‌گیرد، گفت: تخصیص بودجه فرهنگی در مجلس، هر ساله نسبت به سال‌های گذشته رشد بالایی داشته است، اما اگر مجلس بخواهد در سال 92 بودجه‌ای را برای موضوع مد پوشش اختصاص دهد، باید وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعادل تخصیص بودجه را بین موضوعات فرهنگی مانند کتاب، شعر، موسیقی، تئاتر، فیلم، هنرهای تجسمی و مد و لباس برقرار کند چرا که پرداختن به هر کدام از این مقوله‌های فرهنگی یک تاثیر مشخص، در جامعه دارند.

باهنر گفت: از آنجا که لباس جزو 3 کالای ضروری هر خانواده ایرانی است و سومین ابزار تهاجم فرهنگی دشمن است، مجلس شورای اسلامی مبتکر قانون ساماندهی مد و لباس است، چرا که دولت لایحه‌ای برای موضوع مد و لباس نداشته است، همین امر گویای توجه و اهمیت مجلس شورای اسلامی به موضوع لباس و پوشاک جامعه است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نامگذاری سال تولید ملی برای تهیه مواد اولیه و پارچه برای تولید پوشاک، کارگروه مد و لباس، نیازمند نشست با دست اندرکاران صنعت نساجی و اطلاع پیداکردن از توان موجود و ظرفیت تولید پارچه درکشور است که پس از تهیه گزارشی بتوانیم برای مازاد توان تولید پارچه فکری بکنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر صاحبان صنعت نساجی ورود جدی به تامین پارچه داخلی نکنند ما موضوع واردات پارچه مورد نیاز داخلی را در دستور کار قرارخواهیم داد.

او گفت: در حال حاضرصنعت نساجی با 30 درصد ظرفیت، کارمی‌کند، برای تامین پارچه داخلی صاحبان صنعت نساجی باید دست به کار شوند؛ با افزایش ظرفیت، به تولید بیشتر و تامین پارچه داخلی در کشور همت گمارند.

در بازدید باهنر از نمایشگاه مد مانتو و پوشش سر، محسن کلانتری مدیر اجرایی نمایشگاه و حمید رضا یوسفی‌فر عضو ستاد اجرایی بنیاد ملی مد و لباس و نماینده اتحادیه کشوری پوشاک وی را همراهی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha