در حالیکه یکی از بازرسان کانون فیلمنامهنویسان مجمع عمومی، 24 مهر ماه این تشکل صنفی را به دلیل استعفای رییس این تشکل صنفی، فاقد وجاهت قانونی میداند اما بازرس اول تاکید دارد که استعفای رییس این کانون هنوز مورد پذیرش قرار نگرفته است و مجمع عمومی قطعا باید برگزار شود.
به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید حسن انصاریان بازرس کانون فیلمنامهنویسان در نوشتاری به ایسنا خطاب به اعضاء کانون فیلمنامهنویسان سینمای ایران آورده است:« به اطلاع اعضای کانون فیلمنامه نویسان میرساند، مجمع عمومی عادی اعلام شده در تاریخ 24 مهرماه 91 از طریق پیامک و یا آگهی روزنامه، به نام شورای مرکزی کانون، خارج از مواد اساسنامه و فاقد اعتبارِ رسمی است.
دوره شورا از خرداد ماه سال جاری به پایان رسیده و رئیس شورا استعفا داده و اعضای شورا به دو گروه با دو دیدگاه متفاوت تقسیم شدهاند. بنابراین، هر آگهی یا بیانیه به نام شورای مرکزی، دربرگیرندۀ نظر تمام اعضای شورای مرکزی نیست و هیچکس نیز به تنهایی نمیتواند به نامِ این شورا، بیانیه یا آگهی صادر کند. در شرایطی که پیش آمد، مطابق اساسنامه، رسیدگی به وضعیت کانون با درخواست بازرسان کانون و در مجمععمومی فوقالعاده امکان پذیر بود که این مجمع برگزار و نظر اعضای کانون صورت مجلس شده است. در همین رابطه، امضای رئیس سابق شورا که به دلیل اصرار و جدیت بر استعفا، از هر گونه اقدامی به نام کانون خودداری کردهاند، در پایین نامهای که اخیرا برای تشکر از مدیرعامل و هیئت مدیره خانه سینما صادر شده نیز فاقد وجاهت است. به نظر میرسد حضور یکی از اعضای هیات مدیره خانه سینما در شورای مرکزی کانون موجب شده، مطابق با اهداف این هیات، از اعتبار جمعی نویسندگان سوء استفاده شده، یا به نامِ آنها فعالیتهایی انجام شود که خارج از مفاد اساسنامه و غیرقانونی است. به عنوان وظیفه قانونی اینجانب به اطلاع اعضای کانون میرساند، شرکت در مجمع عمومی 24 مهرماه 91 و تصمیمهای احتمالی آن که به نام مجمع عادی انجام می شود، از اعتبار و عنوان کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران برخوردار نیست.»
ایری: استعفاء قاسمعلی هنوز مورد پذیرش قرار نگرفته است
اما حسین ایری بازرس اول کانون فیلمنامهنویسان سینمای ایران گفت: به طور کلی استعفای رئیس کانون فیلمنامه نویسان باید در مجمع عمومی یا شورای مرکزی مطرح و درباره آن اظهار نظر شود.
این فیلمنامهنویس در گفتوگویی با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دربارهی حواشی اخیر مجمع عمومی کانون فیلمنامهنویسان که از سوی یکی از بازرسان این کانون اعلام شده به دلیل استعفاء رییس کانون فیلمنامهنویسان وجاهت قانونی ندارد، گفت: در شورای مرکزی کانون فیلمنامهنویسان نیز تاکنون استعفای آقای قاسمعلی مورد پذیرش قرار نگرفته است، بنابراین یک طرفه از سوی آقای قاسمعلی اعلام شده و هنوز نتیجهای درباره آن حاصل نشده است.
وی تصریح کرد: اعضاء شورای مرکزی کانون فیلمنامهنویسان نیز به دلیل نزدیکی زمان برگزاری مجمع عمومی ترجیح دادند که آقای قاسمعلی در مجمع عمومی استعفایشان را رسما اعلام کنند.
ایری یادآور شد: چندی قبل مجمع عمومی کانون در تالار «اسوه» برگزار شد که به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد اعضاء به سرانجام نرسید و طبق اساسنامه باید حداقل 15 روز بعد مجمع عمومی برگزار شود، بنابراین مجمع عمومی 24 مهر ماه آتی باید حتما برگزار شود.
به گفتهی بازرس کانون فیلمنامهنویسان، این مجمع عمومی برای انتخاب شورای مرکزی و بازرسان انجام خواهد شد.
ایری در پاسخ به اینکه کانون فیلمنامهنویسان اقدامی برای قانومند شدنش انجام داده است به ایسنا گفت: اعضای جدید شورای مرکزی کانون باید پیگیر این مسائل باشند بنابراین قرار است بعد از برگزاری مجمع عمومی تا آن حد اقداماتی را که در این زمینه انجام دادهایم را به اطلاع اعضای جدید شورای مرکزی کانون فیلمنامهنویسان برسانیم تا آن دوستان اقدامات لازم را انجام بدهند.
به گفتهی وی؛ برگزاری مجمع عمومی 24 مهر ماه در خانه سینما طبق پیگیریهای انجام شده،منعی ندارد.
سجادپور خبر داد: قانونمند شدن صنف فیلمنامهنویسان
اما سیدعلیرضا سجادپور از قانون مند شدن صنف فیلمنامه نویسان به عنوان دهمین صنف خبر داد.
معاون فعالیتهای سازمان سینمایی در گفت وگویی با ایسنا، تاکید کرد: اساسنامه مجمع فیلمنامه سینمایی به صورت جدید و براساس قانون توسط هیات موسس مجمع فیلمنامهنویسان به مراجع ذیربط قانونی ارائه و تصویب شد.
وی افزود: بنابراین در کنار 9 صنف دیگر که تا کنون به صورت قانونمند و در ارتباط با هیات ساماندهی صنوف دارای اساسنامه جدید شده و شکل قانونی برای فعالیت صنفی گرفتهاند، مجمع فیلمنامه نویسان نیز به عنوان صنف دهم شکل قانونمند به خود گرفت.
انتهای پیام
نظرات