معاون امور هنري گفت: در 31 استان كشور كارگروههاي استاني ساماندهي مد و لباس شكل ميگيرند تا آنچه كه در تهران در يكي ـ دو سال اخير شاهدش بوديم، به صورت نمايشگاهي در استانها آرام آرام آغاز شود.
به گزارش بخش تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سي و دومين جلسه كارگروه مد و لباس روز شنبه در محل اين وزارتخانه با حضور محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، حميد شاه آبادي معاون امور هنري، عليرضا افشار قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعي و فرهنگي، حسن رادمرد سرپرست بازرگانی داخلی و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، شيرازي رييس اتحاديه پوشاك كشور، مهندس اسلام پناه مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت، لاله افتخاری نماینده مجلس، معاون وزير آموزش و پرورش و نماينده صدا و سيما برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه حميد شاه آبادي در گزارشي فعاليت هاي اين كارگروه اعم از تشكيل ستاد اجرايي بنياد ملي مد و لباس، طراحي مدل هاي مختلف مانتو و طي مراحل نهايي باركد ملي براي پوشاك را به اطلاع ساير اعضا رساند.
همچنين صدور پروانه مالكيت معنوي پوشاك طراحي شده توسط كارگروه، برگزاري نمايشگاه در محيط هاي دانشجويي و تهيه ژورنال دانشجويي، آيين نامه كارگروههاي استاني مورد بحث و بررسي قرار گرفت و به تصويب اعضا رسيد.
گزارش حضور بين المللي ايران در نمايشگاه مد و لباس استانبول و بررسي بخش هاي مختلف نمايشگاه مد و لباس آبان ماه كه قرار است در تالار وحدت برگزار شود، از ديگر موارد مطرح شده در اين نشست بودند.
حميد شاه آبادي در پايان اين جلسه در سخناني گفت: تفاوت اين جلسه با جلسات قبل اين بود كه اين جلسه مدخل ورود به يك اقدام بزرگ ملي در بهار 92 است. در واقع براي اولين بار تكاليف ساير سازمان هاي عضو كارگروه مثل وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان صدا و سيما و بخش هاي ديگر به صورت عملي و شفاف تر با اقداماتي كه كارگروه تا به امروز انجام داده بود، روشن شد.
وي در ادامه تصريح كرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه واردات و حمايت هاي لازم و مختلفي كه بايد از توليد كنندگان صورت بدهد براي توليدات پارچه هاي مربوطه و حمايت از مانتوهاي توليدي در نمايشگاه آبان، وارد كار شد. توليد پارچه و واردات مانتوي دوخته شده از كشورهاي خارجي با اين كارگروه هماهنگ شد.
معاون امور هنري با اشاره به شفاف شدن نقش دستگاه هاي مختلف در اين جلسه افزود: صدا و سيما براي تبليغ هاي لازم نسبت به معرفي پوشاكي كه در كارگروه به تصويب مي رسد و كميسيون ماده چهار آن را به تصويب مي رساند، پاي كار آمد.
شاه آبادي خاطرنشان كرد: ما تا به حال نمايشگاه هاي مختلفي را داشتيم و عرضه بعد از نمايشگاه به صورت مويرگي و بسيار محدود بوده است. آنچه كه امروز در اين جلسه سنگ بناي آن گذاشته شد، اين است كه نمايشگاه آبان ماه كه با عنوان پوشاك بهاره و به موضوع مانتوي بانوان، چه مانتوي مجلسي و چه مانتوي اجتماع، اختصاص دارد، در آبان ماه برگزار شود و محصول اين نمايشگاه در اسفند 91 و بهار 92 در مراكز عرضه پوشاك ديده شود.
وي اظهار كرد: دستگاه هايي كه بايد اين مصوبه را ساماندهي كنند تا بتوانند در سال 92 به طور اجرايي و عملياتي اين حوزه را پشتيباني كنند، امروز كنار هم آمدند. سه مصوبه اي كه جلسه امروز داشت، ريز دقيق وظايف و عملكرد و اختيارات كارگروه هاي استاني بود كه كارگروه آن را تصويب كرد تا در 31 استان كشور كارگروه هاي استاني ساماندهي مد و لباس شكل بگيرند تا آنچه كه در تهران در يكي دو سال اخير شاهدش بوديم، به صورت نمايشگاهي در استان ها آرام آرام آغاز شود.
شاه آبادي در پايان گفت: اميدواريم آنچه كه در ماه هاي آينده شاهدش هستيم، تحقق بخش تكاليف و وظايف و ماموريتهايي باشد كه در اين جلسه به عهده اعضا گذاشته شد.
انتهاي پيام
نظرات