• شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91062514425

تشريح دستاوردهاي مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان

دبير اجرايي مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان، دستاوردهاي برگزاري اين مسابقات را تشريح كرد.

دبير اجرايي مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان، دستاوردهاي برگزاري اين مسابقات را تشريح كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به تبريز، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمهدي تقوي در مراسم اختتاميه چهارمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان با اشاره به دستاوردهاي مهم اين مسابقات، افزود: برگزاري چهارمين دوره مسابقات در يك استان جديد از دستاوردهاي آن بود كه يك جريان فرهنگي و نوراني را در آن استان گستراند و فضاي معنوي در آن سايه‌‌افكن شد.

وي خاطرنشان كرد: ارتقاي بينش و شناخت متقابل شركت‌كنندگان از يكديگر از ديگر دستاوردهاي برگزاري چنين مسابقاتي بود.

دبير اجرايي مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان با بيان اين‌كه «دستاورد ديگر مربوط به متسابقين است كه از نزديك با پيشرفت‌هاي جمهوري اسلامي ايران آشنا مي‌شوند» گفت: شركت‌كنندگان با حضور در شهرهاي مختلف مي‌بينند كه جمهوري اسلامي ايران با حفظ استقلال كامل از چنين پيشرفت‌هايي برخوردار است و گنجينه‌هاي علمي فراوان دارد.

تقوي با بيان اين‌كه «دانشجويي بودن اين مسابقات جزء دستاوردهاي ديگر آن است» گفت: در نشست‌هايي كه همزمان با برگزاري مسابقات برگزار مي‌شود تاكيد بر اين است كه با تمسك به قرآن و اهل بيت (ع) مي‌توانيم علم را از سلطه‌ و سيطره دنياي مادي در بياوريم.

وي يادآور شد: در اين مسابقات موضع‌گيري‌هايي در خصوص بيداري اسلامي و بيانيه‌اي در محكوميت ساخت فيلم موهن توسط آمريكايي‌ها صادر شد كه نشان مي‌دهد دانشجويان نمي‌توانند به حوادثي كه در دنيا مي‌افتد بي‌تفاوت باشند و اين فضاي حق‌طلبي و مبارزه با باطل دانشجويان را نشان مي‌دهد.

دبير اجرايي مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان همچنين با اشاره به فعاليت‌هاي اين سازمان گفت: سازمان فعاليت‌هاي قرآني جهاد دانشگاهي همواره پشتيبان دانشجويان به ويژه در عرصه فعاليت‌هاي قرآني خواهد بود و اين مسابقات اهدافي بالاتر را دنبال مي‌كند و آن احياي نهضت جهاني دانشجويان قرآني است تا با محوريت قرآن و عترت، علم را از سيطره‌ي انديشه‌هاي مادي نجات دهند.

تقوي در ادامه به تقارن برگزاري مسابقات با ايام شهادت امام صادق (ع) اشاره كرد و گفت: همه مذاهب ارادت فوق‌العاده‌اي به ساحت امام صادق (ع) دارند و تاريخ بهترين الگو براي ما خواهد بود كه حول محور قرآن و عترت دوران تمدن و شكوفايي اسلامي را احيا كنيم.

وي همچنين تصريح كرد: جهاد دانشگاهي همچنان كه در عرصه‌هاي علمي پشتيبان دانشجويان بوده در عرصه فعاليت‌هاي قرآني نيز از دانشجويان پشتيباني مي‌كند و اين مراسم شروعي براي ادامه‌ي ارتباطات و تعاملات ما خواهد بود.

در اين مراسم همچنين محمود صلاحي استاندار خراسان رضوي كه ميزبان دوره قبلي مسابقات بود، با ارائه چند پيشنهاد خاطرنشان كرد: حضور ساير كشورها در شوراي سياستگذاري مسابقات، حضور خواهران، افزوده شدن بخش پژوهشي و همچنين برگزاري اين مسابقات در ديگر كشورها از جمله پيشنهاداتي است كه براي برگزاري هر چه بهتر اين مسابقات ارائه مي‌شود.

وي افزود: همچنين از پيشنهادات ديگر من اين است كه نسبت به تشكيل دبيرخانه دائمي مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان در مشهد نيز اقدام شود.

استاندار خراسان رضوي همچنين با محكوميت اهانت به ساحت پيامبر اكرم (ص)، گفت: تمامي مسلمانان بايد براي معرفي و شناخت هر چه بيشتر رسول خدا (ص) اقدامات و تلاش فراواني انجام دهند، بنابراين شايسته است همايش‌ها و سخنراني‌هاي بزرگي در اين ارتباط برگزار شود تا موج جديدي از شناخت پيامبر (ص)‌در جهان اسلام به راه بيفتد و اين بهترين جواب براي اين اهانت‌ها است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha