جشنواره فجر

  • شنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 91061810723

نگاهي به كارنامه‌ي دوساله‌ي بهمن دري

نگاهي به كارنامه‌ي دوساله‌ي بهمن دري

بهمن دري در دو سال و دو ماه رياست خود در معاوت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي چه گفت و چه كرد؟

بهمن دري در دو سال و دو ماه رياست خود در معاوت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي چه گفت و چه كرد؟

دري كه به تازگي جاي خودش را به علي اسماعيلي داده، دوم تيرماه سال 89 با حكم سيدمحمد حسيني ـ وزير ارشاد ـ، به جاي محسن پرويز، معاون فرهنگي اين وزارتخانه شد.

خبرنگار ادبيات و نشر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تلاش كرده است تا بر كارنامه‌ي دوساله‌ي بهمن دري در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مروري داشته باشد. در دوران فعاليت دري در معاونت امور فرهنگي ارشاد، روابط عمومي اين معاونت فعاليت زيادي داشت و مطالب بسياري را براي رسانه‌ها مي‌فرستاد؛ به‌طوري‌كه بيش‌تر مطالب منتشرشده مربوط به دري، به‌جز اظهاراتش در برنامه‌هاي جمعي و يا در حاشيه‌ي برخي برنامه‌ها، از كانال اين معاونت در اختيار رسانه‌ها قرار مي‌گرفت.

14 تير 1389

بهمن دري خواستار بازنگري در آيين‌نامه هفته كتاب با درنظر گرفتن دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري شد.

19 مرداد 1389

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از معرفي اعضاي شوراي نظارت بر اجراي ضوابط چاپ و نشر كتاب تا پايان تابستان خبر داد.

20 مرداد 1389

معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد از حمايت از انتشار كتاب‌هاي مناسب براي معرفي فرهنگ و تمدن اسلامي خبر داد.

23 مرداد 1389

بهمن دري خواستار ايجاد انقلابي عظيم در عرصه‌ي كتاب و كتاب‌خواني شد.

24 مرداد 1389

معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد تأكيد كرد، در مميزي كتاب جنبه‌ي مچ‌گيري نباشد. اداره‌ي ‌كتاب معاونت امور فرهنگي بايد با نگاه واقع‌بينانه محتواي كتاب‌ها را بررسي كند و نبايد جنبه‌ي مچ‌گيري در مخيله‌ي بررسان وجود داشته باشد.

16 شهرويور 1389

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از مصوب شدن موضوع غيرتجاري بودن كتاب‌فروشي‌ها و دفترهاي فروش اقلام چندرسانه‌يي با موضوع كتاب، نشر و توزيع كتاب در كميسيون فرهنگي هيأت دولت خبر داد.

19 مهر 1389

بهمن دري از استقبال چشم‌گير مخاطبان از غرفه ايران در نمايشگاه كتاب فرانكفورت خبر داد.

18 آبان 1398

بهمن دري درباره‌ي جايزه‌هاي ادبي خصوصي گفت: هر تشكل ادبي بخواهد مورد حمايت قرار گيرد، بايد خودش را به سياست‌هاي كلان نظام جمهوري اسلامي نزديك كند.

15 آذر 1389

معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي درگذشت شمس آل احمد را تسليت گفت.

19 دي 1389

دري از را‌ه‌انداز‌ي‌ دفتر حمايت از كتا‌ب‌هاي ارزشمند در معاونت فرهنگي وزارت ارشاد خبر داد.

19 دي 1389

معاون امور فرهنگي وزات فرهنگ و ارشاد اسلامي ثبت هفته‌اي براي كتاب و كتاب‌خواني به‌جاي روز کتاب و کتاب‌خواني در تقويم رسمي كشور را خواستار شد.

24 دي‌ 1398

معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از تصويب سند راهبردي حمايت از اهل قلم در معاونت امور فرهنگي در آينده نزديك خبر داد.

16 فروردين 1390

بهمن دري اهدافي چون متعادل کردن قيمت کتاب با تقويت نمايشگاه‌ها، تمرکززدايي فرهنگي، خريد كتاب، انتظار افزايش بودجه، ارتقاي کيفي نمايشگاه كتاب تهران، تأکيد بر ارزش‌هاي اخلاقي در نمايشگاه، حل مناقشات صدور مجوز كتاب با ايجاد شوراي نظارت بر كتاب را از اهداف معاونت فرهنگي در سال 1390 معرفي كرد.

22 فروردين 1390

دري درباره‌ي كتاب «ظهور نزديك است» گفت: علاوه بر تحريف و جعلي بودن خيلي از روايات و احاديث در اين کتاب، استنادات معاصر آن بسيار غلوآميز است و تاريخ انقلاب و تاريخ اسلام و تاريخ معاصر به شدت مورد تحريف قرار گرفته است.

24 فروردين 1390

بهمن دري قلعه‌مرغي را گزينه‌ي مناسب براي ساخت نمايشگاه كتاب معرفي كرد.

28 فروردين 1390

بهمن دري وزارت مهاجراني و حسيني را مقايسه كرد و گفت: دوران اصلاحات را به ياد آوريم و فعاليت‌هاي وزارت ارشاد اصلاحات را مرور كنيم. دور از انصاف است كه گاه ارشاد كنوني را با آن دوران قياس كرده و عملكردهاي ضدديني دوران مهاجراني را با ابتناي معرفت ديني از سوي وزير كنوني يكسان برمي‌شمرند؛ در حالي كه از حاكميت تفكر سكولار در دوران مهاجراني و نگاه ولايي آقاي حسيني فاصله زمين تا آسمان است.

31 فروردين 1390

بهمن دري از تغيير و ترميم شوراي سياست‌گذاري نمايشگاه كتاب تهران و شوراي سياست‌گذاري نمايشگاه‌هاي خارجي خبر داد.

7 ارديبهشت 1390

بهمن دري درباره جايزه‌هاي ادبي خصوصي گفت: اين جايزه‌ها نه آيين‌نامه دارند و قانوني هستند و نه مجوز مي‌گيرند.

14ارديبهشت 1390

بيست‌وچهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران با رياست بهمن دري و با حضور رييس‌جمهور در مراسم افتتاحيه آغاز به كار كرد.

9 خرداد 1390

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با ارائه گزارشي از نشر كتاب در سال 89 و 88 ، تعداد شمارگان كل كتاب‌هاي منتشرشده در سال 89 را 198 ميليون و 610هزار و 496 نسخه عنوان كرد.

1 تير 1390

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از جايزه‌هاي ادبي دولتي به عنوان قرارگاه فرهنگي براي مقابله با حركت‌هاي ضدفرهنگي ياد كرد.

2مرداد 1390

بهمن دري گفت: دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري در حوزه نشر و کتاب‌خواني را برطرف خواهيم کرد و اميدواريم بتوانيم با همكاري نهادهاي مورد خطاب ايشان مانند آموزش و پرورش، صدا و سيما و نهاد كتابخانه‌هاي عمومي، دغدغه‌هاي ايشان در حوزه کتاب و کتاب‌خواني را برطرف کنيم.

9 مرداد 1390

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از آغاز به كار هيأت‌هاي نظارت بر كتاب در دو بخش بزرگسال و كودك و نوجوان پس از ابلاغ رسمي هيأت نظارت بر كتاب بزرگسال از سوي رييس‌جمهور خبر داد.

19 مرداد 1390

معاون فرهنگي وزارت ارشاد از تدوين نقشه راه براي گسترش کتاب‌خواني در قالب «بسته کامل سياست‌گذاري فرهنگي و اجرايي ترويج کتاب‌خواني» براي سازمان‌هاي متولي امور کتاب و کتاب‌خواني به منظور تحقق منويات مقام معظم رهبري خبر داد.

24 مرداد 1390

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از اقدام ويژه معاونت متبوعش براي تحقق رهنمودهاي مقام معظم رهبري در سفر سال گذشته ايشان به استان قم با اعتباري بالغ بر هفت ميليارد ريال و حمايت از 50 ناشر ديني اين استان خبر داد.

1 شهريور1390

معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از اجراي طرح معرفي کتاب‌هاي شاخص خبر داد.

8 شهريور 1390

معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انتشار يک‌پنجم کل کتاب‌هاي منتشرشده در کشور پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي را در دو سال گذشته عنوان كرد.

15 شهريور 1390

معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي معرفي کتاب مناسب از سوي ارشاد را موجب اطمينان خاطر براي خانواده‌ها دانست.

15 شهرويور1390

بهمن دري دولت نهم و دهم را رکورددار فعاليت‌هاي فرهنگي توصيف كرد و گفت: از سال 58 تا کنون، مجموع 680هزار عنوان کتاب در کشور منتشر شده که 51 درصد آن در دولت نهم و دهم انتشار يافته است.

24 شهريور 1390

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در واكنش به خبر منتشرشده در برخي رسانه‌ها مبني بر ورود قرآن چيني به ايران، گفت: اين وزارتخانه به همه‌ي گمرك‌هاي كشور ابلاغ كرده است تا تحت هر شرايطي نگذارند قرآن چيني به كشور وارد شود.

3 مهر 1390

بهمن دري گفت، هيچ‌يك از كتاب‌هاي كلاسيك مميزي نشده و نخواهد شد. او بعد از بحث‌هاي فراواني كه درباره‌ي مميزي بازنويسي «خسرو و شيرين» شكل گرفت، اين اثر را نه «خسرو و شيرين» نظامي، بلكه متني كوتاه‌شده و منثور نوشته‌ي يك خانم 36 ساله، توصيف كرد كه بايد با ضوابط چاپ و نشر با آن برخورد شود.

22 مهر 1390

معاون فرهنگي وزارت ارشاد گفت، 70درصد نمايشگاه‌هاي کتاب در دولت‌هاي نهم و دهم برگزار شده است.

25 مهر 1390

غرفه ايران در نمايشگاه فرانكفورت به دليل برخي ناهماهنگي‌ها مسدود شد و بهمن در اظهارنظري درباره‌ي غيبت ايران در نمايشگاه فرانكفورت، مسدود شدن غرفه‌ي ايران را از حضورمان در اين نمايشگاه تأثيرگذارتر دانست.

29 مهر 1390

بهمن دري مصلاي بزرگ امام خميني (ره) را بهترين گزينه براي برگزاري بيست و چهارمين نمايشگاه كتاب تهران ‌خواند و گفت كه در شوراي سياست‌گذاري نمايشگاه مورد تصويب قرار گرفته است.

18 آبان 1390

بهمن دري درباره‌ي منتشر نشدن رمان «كلنل» محمود دولت‌آبادي كه نامزد جايزه‌ي بوكر آسيايي بود، گفت: در مورد اين مسأله، به اعتقاد ما، چون كتاب در خارج از ايران منتشر شده است، ديگر ضرورتي ندارد كه در ايران هم منتشر شود. البته كتاب را به بنده داده‌اند كه بخوانم.

21 آبان 1390

بهمن دري در گشايش هفته‌ي كتاب شمارگان كتاب را در حد منزلت جمهوري اسلامي ندانست.

9 آذر 1390

معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد با تأكيد بر تشكيل دبيرخانه دائمي براي هفته كتاب گفت كه برنامه‌هاي اين دوره از هفته كتاب مخاطب 20 ميليوني داشته است.

25 آذر 1390

معاون فرهنگي وزارت ارشاد حضور بابرنامه ايران در نمايشگاه بين‌المللي کتاب قطر را موجب اقتدار و معرفي نام و آوازه در شأن جمهوري اسلامي ايران دانست.

18 دي 1390

معاون فرهنگي وزارت ارشاد درباره‌ي روند اعطاي مجوز به كتاب‌ها بيان كرد: 70 تا 80 درصد کتاب‌ها در مرحله صدور مجوز، طي 24 تا 48 ساعت موفق به اخذ مجوز مي‌شوند و تنها حدود نيم‌درصد کتاب‌ها غيرقابل انتشار هستند، در سال گذشته، 65 هزار عنوان کتاب مجوز نشر گرفت و پيش‌بيني مي‌کنيم امسال نيز حدود همين تعداد عنوان، مجوز دريافت کنند.

19 دي ‌1390

30 آذر 1390 مراسم پاياني پنجمين كتاب سال دفتر شعر جوان برگزار شد و انتخاب اين جايزه با انتقاد برخي رسانه‌ها مواجه شد و در پي آن، تعدادي از رسانه‌ها به انتشار مطالبي عليه انجمن شاعران پرداختند. بهمن دري با اشاره به بحث‌هاي درگرفته درباره‌ي اين موضوع گفت: دفتر شعر جوان با نيت خوبي آغاز به كار كرد و وزارت ارشاد هم اگر از آن حمايت كرده، با توجه به اين نيت بوده؛ اما در دوره‌اي اين نظارت جدي گرفته نشده و اين دفتر از اهداف اصلي و اوليه خود دور شده و اين رسالت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است كه وظيفه نظارتي خود را اعمال كند.

27 دي 1390

دري با اشاره به خواندن رمان «كلنل» محمود دولت‌آبادي، گفت: من كتاب را مطالعه كردم و كتاب به لحاظ تصويري و بصري، كتاب خوبي است؛ منتها قرائت جديدي از شرايط قبل و بعد از انقلاب را ارائه مي‌كند و نويسنده آن را به چيره‌دستي نوشته است. چون اين كتاب سابقه است، بايد با نويسنده بنشينيم و حرف بزنيم. ‌البته كتاب «كلنل» اصلاحاتي داشت كه نويسنده برخي از اين اصلاحات را انجام داده است و من درنظر ندارم واژه‌ها و تركيب‌بندي در كتاب تغيير كند. براي من، پيگيري نكاتي وجود دارد كه اين قرائت مي‌تواند قرائت جديدي را با تأثيرگذاري نامطلوب ارائه دهد.

27 دي 1390

دري درباره گراني كاغذ گفت: بحث گراني كاغذ در قيمت كتاب اثر مي‌گذارد؛ اما قطعا وزارت ارشاد دارد با اتحاديه‌ها اقداماتي انجام مي‌دهد و نمي‌گذارد اين مسأله لطمه‌اي به فضاي نشر بزند.

16 بهمن 1390

معاون فرهنگي وزارت ارشاد با اشاره به ويژگي‌هاي نوزدهمين دوره جايزه كتاب سال عنوان كرد: در اين دوره سعي شده است تلاطم‌هاي سياسي سايه خود را بر انتخاب جايزه كتاب سال و برگزيدگان و تقديرشدگان آن نيندازد.

20 بهمن 1390

معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درگذشت ابراهيم يونسي را تسليت گفت.

25 بهمن 90

بهمن دري درباره‌ي برگزيدگان بيست‌ونهمين دوره‌ي كتاب سال جمهوري اسلامي ايران و با تاكيد بر قانون مداري در اين انتخاب‌ها گفت: در كتاب سال امسال، كتاب هاشمي رفسنجاني، كتاب محقق داماد‌ و كتاب سيدحسن خميني برگزيده شده‌اند؛ بنابراين آن‌چه ملاك ماست، قانون مصوب است.

25 بهمن 1390

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي طي حکمي بهمن دري را به سمت رياست کميته تخصصي امور فرهنگي شوراي ارزشيابي هنرمندان، نويسندگان و شاعران کشور منصوب كرد.

25 بهمن 1390

بهمن دري وضعيت نشر چشمه را تعليق فعاليت‌ها دانست؛ نه لغو مجوز. (البته بعدا اين نشر امكان حضور در نمايشگاه كتاب را پيدا نكرد و مجوز فعاليتش هم لغو شد.)

13 اسفند 1390

معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از صدور و تمديد بيش از 1000 پروانه‌ي نشر در 9 ماه سال 90 خبر داد.

19 اسفند 1390

بهمن دري براي درگذشت سيمين دانشور پيام تسليت داد و بعدا در مراسم تشيع پيكر او شركت كرد.

25 اسفند 1390

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره وضعيت انتشار كتاب‌هاي مربوط به آيت‌الله هاشمي رفسنجاني گفت: آن‌چه ملاك ماست، قانون مصوب است. بر اساس اين قانون، اگر توهين صريح بشود، حسب قوانين نظارت بر چاپ برخورد مي‌كنيم. از طرف ديگر را هم ببينيد. در حال حاضر، چند كتاب در تخريب شخصيت آقاي هاشمي رفسنجاني به ما ارائه شده است كه به آن‌ها هم مجوز نداده‌ايم. هفت كتاب در نقد آراي آقاي هاشمي ارائه شده و يك كتاب در تأييد آراي او.

27 فروردين 1391

رييس بيست‌وپنجمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران از امكان حضور نداشتن ناشراني كه آثاري با مضامين ضدشيعي و وهابيت توليد مي‌كنند، در نمايشگاه خبر داد.

30 فروردين 1391

بهمن دري درباره‌ي خط قرمزهاي نمايشگاه كتاب گفت: كتاب‌هايي كه حاوي تصاوير غيراخلاقي باشند و يا تماميت ارضي ما را خدشه‌دار كنند، اجازه عرضه ندارند. به اين كتاب‌ها اجازه حضور نمي‌دهيم و اگر ناشري اين كتاب‌ها را عرضه كند، كتاب‌ها جمع‌آوري، غرفه ناشر بسته و ناشر براي هميشه از شركت در نمايشگاه كتاب تهران محروم مي‌شود.

3 ارديبهشت 1391

معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از ثبات قیمت کاغذ در شش ماه آینده خبر داد.

4 ارديبهشت 1391

بعد از بحث‌هاي فراوان درباره‌ي حضور داشتن يا نداشتن نشر چشمه و ثالث در نمايشگاه كتاب، بهمن دري از حضور نشر ثالث و پيدايش و حاضر نبودن نشر چشمه در بيست‌وپنجمين نمايشگاه كتاب تهران خبر داد.

21 ارديبهشت 1391

بهمن دري، رييس بيست‌وپنجمين نمايشگاه كتاب تهران، از بسته شدن غرفه‌ي سه ناشر خارجي متخلف در نمايشگاه كتاب تهران خبر داد.

22 ارديبهشت 1391

غرفه دفتر شعر جوان در نمايشگاه كتاب تهران بسته شد. بسته شدن غرفه‌ي دفتر شعر جوان در بيست‌وپنجمين نمايشگاه كتاب، انتقاد محمدرضا عبدالملكيان ـ مدير اين دفتر ـ را از عملكرد بهمن دري به همراه داشت.

23 ارديبهشت 1391

بهمن دري در آيين پاياني بيست‌وپنجمين نمايشگاه كتاب تهران، از رسانه‌هاي منتقد و ستايشگر نمايشگاه سپاس‌گزاري كرد.

27 ارديبهشت 1391

معاون فرهنگي وزارت ارشاد، پرفروش‌ترين كتاب‌هاي نمايشگاه كتاب را معرفي كرد و گفت: در نمايشگاه کتاب تهران به ترتیب کتاب‌های حوزه دین، دفاع مقدس، قرآن و ادعیه پرفروش‌ترین موضوعات بوده‌اند.

24 خرداد 1391

بهمن دري در مراسم تقدير از دست‌اندركاران نمايشگاه كتاب گفت: حساسيت رسانه‌هاي غربي روي مسأله توجه به كتاب‌هاي ديني و مذهبي، همچنين شدت برخورد با كتاب‌هاي منتشرشده در حوزه وهابيت و بهاييت و جذب جمعيت زياد، نكاتي بودند كه رسانه‌هاي خارجي از آن‌ها به عنوان نقاط ضعف ياد كردند كه همه اين موارد از نقاط قوت نمايشگاه بود.

7 تير 91

بهمن دري: اگر ناشر كتاب «كلنل» تغيير كند، مجوز مي‌گيرد؛ چرا كه دولت‌آبادي اصلاحات را انجام داده است. رمان «كلنل» توسط نشر چشمه براي دريافت مجوز نشر ارائه شده بود كه پروانه فعاليتش لغو شد.

10 تير 1391

بهمن دري از انتشار آثار جهاني در عرصه‌ي دفاع مقدس وعده داد و گفت: در يكي ـ دو سال آينده شاهد انتشار آثار برجسته جهاني در عرصه دفاع مقدس خواهيم بود كه مي‌تواند با كتاب‌هاي كلاسيك جهان رقابت كند.

18 تير 1391

معاون امور فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از افزايش قابل توجه بيمه اهل قلم و بيمه تكميلي نويسندگان در سه ماه اخير خبر داد.

20 تير 1391

معاون امور فرهنگي وزير ارشاد از تغيير در ساختار اداره كتاب خبر داد و گفت: به‌زودي شاهد تحولي در تسريع صدور مجوز كتاب‌ها خواهيم بود و تمهيداتي براي سرعت‌بخشي در روند و نحوه صدور مجوز چاپ كتاب فراهم شده است. ساختار اداره كل كتاب متناسب با حجم صدور مجوز براي 70هزار عنوان كتاب در سال نيست؛ از همين رو اين ساختار به‌زودي تغيير مي‌كند. طبيعي است كه تغييرات مديريتي هم متناسب با آن روال خود را طي خواهد كرد. اين تغيير و تحول قطعا به نفع همه ناشران، نويسندگان و حوزه نشر خواهد بود.

4 مرداد 1391

بهمن دري در نامه‌اي به عزت‌الله ضرغامي، رييس سازمان صدا و سيما، خواستار تشکیل و راه‌اندازی شبکه تلویزیونی با عنوان «شبکه فرهنگی کتاب» و شبکه رادیویی با عنوان «شبکه یار مهربان» ‌شد.

25 مرداد 1391

پس از بحث‌هاي مطرح‌شده درباره رفتن بهمن دري از معاونت فرهنگي وزارت ارشاد، دری تأكيد مي‌كند كه قصد ترک معاونت فرهنگي ارشاد را ندارد.

31 مرداد 1391

معاون فرهنگي وزارت ارشاد از ممانعت نشر آثار عرفان‌هاي نوظهور خبر داد و گفت: نشر آثار عرفان‌‌هاي نوظهور در سال 1390، به شدت روند نزولي داشته است. به بسياري از اين آثار اجازه چاپ و نشر داده نشد، كتاب‌هاي پائولو كوئيلو، اشو، كريشنا مورتي، يو گاناندا، دالايي لاما و ... چاپ نشدند، همچنين به ناشرهايي كه اين آثار را به صورت وسيع چاپ مي‌كردند، تذكر جدي داده شد.

15 شهريور 1391

بهمن دري از معاوت فرهنگي وزير ارشاد بركنار شد و با حكم وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، علي اسماعيلي كه پيش‌تر مشاور وزير ارشاد و رييس حوزه رياستي اين وزارتخانه بوده است، به اين سمت منصوب شد.

دري دقايقي پس از اعلام خبر بركناري‌اش از معاونت فرهنگي ارشاد در گفت‌وگويي با خبرنگار ايسنا، گفت: با صحبتي كه با وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام داديم، گفتند معاونت نيازمند تحول است و لازم است مجموعه با نيروي جديد كارش را آغاز كند.

دري كه در دوران مديريتش در ارشاد تماس‌هاي تلفني را جواب نمي‌داد، در پاسخ به اين پرسش كه گفته بود قصد ترك معاونت ارشاد را ندارد، اظهار كرد: الآن هم مي‌گويم من اهل استعفا نيستم.

گزارش: آزاده شمس، خبرنگار ايسنا

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha