تحقيقات محققان ايرلندي نشان ميدهد كه روغن نارگيل ميتواند باكتريهاي مسبب پوسيدگي دندان را از بين ببرد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، محققان ايرلندي در مطالعات خود دريافتند روغن نارگيل اين قابليت را دارد كه از رشد باكتري مخرب دندان جلوگيري كند و در توليد محصولات مراقبت از دندان استفاده شود.
محققان با هشدار نسبت به افزايش موارد پوسيدگي دندان اظهار داشتند كه بيش از 60 تا 90 درصد از كودكان در كشورهاي صنعتي با مشكل پوسيدگي دندان روبرو هستند.
محققان ايرلندي همچنين معتقدند روغن نارگيل ميتواند در مقابله با مخمر بوجود آورنده برفك نقش موثري داشته باشد.
در اين مطالعه، محققان ايرلندي دو نوع روغن نارگيل و روغن زيتون را بررسي كردند كه متوجه شدند تنها روغن نارگيل ميتواند از رشد باكتري مخرب دندان جلوگيري كند.
به گزارش ايسنا به نقل از شبكه خبري بي.بي.سي، يكي از محققان اين مطالعه گفت: روغن نارگيل ميتواند يك جايگزين خوب براي ديگر مواد شيميايي مورد استفاده در توليد محصولات مراقبت از دندان باشد.
انتهاي پيام
نظرات