رييسجمهور گفت: دشمنان براي ممانعت از رشد و بزرگ شدن ملتهاي آزاديخواه، مستقل و عدالتطلب، در حال ايجاد و تحريك گسلهاي قومي و طايفهاي و دعواي مذهبي ميان مسلمانان هستند، در حالي كه ملتهاي مسلمان نه تنها با يكديگر دشمني و دعوايي ندارند، بلكه با مسيحيان و پيروان ساير اديان نيز هيچگونه مشكل و دعوايي ندارند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمود احمدينژاد شامگاه چهارشنبه در ديدار سفرا و مسئولان نمايندگي كشورهاي اسلامي در ايران، ضمن تبريك حلول ماه مبارك رمضان به مسلمانان و جامعه بشري، ماه رمضان را لطف ويژه الهي به بشر و يك فرصت استثنايي و بينظير دانست و اظهار كرد: با نگاهي به وضعيت جهان و بويژه كشورهاي اسلامي و اوضاع بحرين، يمن، ليبي، سوريه و حتي تركيه و بسياري ديگر از كشورهاي منطقه در مييابيم كه همه انسانها در اسارت و تحت تأثير طراحيهاي نظام سلطه و در ظلم بسر ميبرند.
وي با بيان اينكه چه كاري بايد انجام شود تا مشكلات جامعه بشري بهطور ريشهاي درمان شود، تصريح كرد: مشخص است اوضاع موجود در جهان نابسامان بوده و مديريت حاكم در تأمين نيازهاي انساني شكست خورده است، به گونهاي كه سالانه بيش از 1200 ميليارد دلار در جهان براي ساخت اسلحه هزينه شده و بخش مهمي از آنها صادر ميشود؛ اگر اين اسلحهها تنها براي انبار كردن بود در طول يكسال همه انبارها پرميشد، اما استفاده از اسلحه به معناي جنايت، اشغالگري، كشتار و زورگويي است.
رييسجمهور با تأكيد بر اينكه بايد نظمي عادلانه وجود داشته و بر مراكز قدرت جهاني انسانهاي عادل، صالح، پاك و مردمي حاكم باشند، گفت: نزديك به 400 سال است كه يك جريان مخوف صهيونيستي امورات اصلي دنيا را اداره ميكند و در پشت صحنه مراكز اصلي قدرت، سياست، رسانه و پولي و بانكي دنيا قرار دارد، به گونهاي كه در كشوري بزرگ كه داراي اقتصادي بزرگ و بيش از 300 ميليون نفر جمعيت است، كانديداهاي رياست جمهوري براي پيروزي در انتخابات بايد به پابوس اين صهيونيستها بروند.
وي ادامه داد: اگر رأي مردم در اين كشورها حاكم است، چرا بايد يك كانديدا به پابوس اقليت مخفي صهيونيست رفته و همه حيثيت، شعارها و ارزشهاي آنان در برابر رژيم صهيونيستي قرباني شده و جنايات اين رژيم توجيه شود.
احمدينژاد رژيم صهيونيستي را سمبل صهيونيزم حاكم بر دنيا دانست و اظهار كرد: در ميان دولتها و سياستمداران غربي اختلاف سليقه و رقابت سياسي زيادي وجود دارد، اما همه آنها در دفاع از رژيم صهيونيستي و انديشه صهيونيستي با يكديگر متحد هستند.
رييسجمهور با بيان اينكه ملتها براي دگرگوني اوضاع موجود در جهان بايد تصميم گرفته، با يكديگر متحد شده و هدف نهايي آنان از بين رفتن رژيم صهيونيستي باشد، تأكيد كرد: رژيم صهيونيستي هم سمبل صهيونيزم حاكم بر جهان و هم ابزار گسترش سلطه مستكبران در منطقه و جهان است.
وي با بيان اينكه اين حق همه ملتهاست كه بدون استثنا و تبعيض از عدالت، احترام و آزادي برخوردار بوده و عزيز و با كرامت باشند، اظهار داشت: هنگامي كه قرار باشد در منطقه خاورميانه چنين اتفاقي رخ دهد، اوضاع دگرگون ميشود و امروز شاهد آن هستيم كه دشمنان بشريت با همه وجود آمدهاند تا مطالبات به حق ملتها را در مسيري بيندازند كه در نهايت از پيگيري آن نجات رژيم صهيونيستي حاصل شود.
رييسجمهور همچنين تصريح كرد: ناتو هيچگاه و در هيچ كجا عدالت و آزادي را با خود به همراه نداشته است.
احمدينژاد با اشاره به تدبير امام راحل در نامگذاري جمعه پاياني ماه مبارك رمضان به نام روز قدس گفت: روز قدس كليد حل مشكلات جهان است و نبايد تصور كرد كه اين روز تنها راهكاري براي حل مسأله فلسطين است؛ هركس آزاديخواه و عدالتطلب است، براي استقرار عدالت و آزادي بايد كاري كند تا رژيم صهيونيستي وجود نداشته باشد.
وي با اشاره به اعتراضات و قيامهايي كه توسط مهاجرين در سرزمينهاي اشغالي بوجود آمده تصريح كرد: صهيونيستها عدهاي را با وعدههاي دروغ از سرزمينهاي خود در نقاط مختلف آواره كرده و آنها را به سرزمينهاي اشغالي آورده اند، تا به وسيله آنها سلطه خود را بر مردم گسترش داده و رژيم جعلي صهيونيستي ايجاد كنند.
احمدينژاد ادامه داد: صهيونيسم بلاي امروز جامعه بشري است و هنگامي كه با سياستمداران اروپايي ملاقات ميكنيم، آنها ميگويند، درباره همهچيز سخن بگوييد، اما در خصوص رژيم صهيونيستي مطلبي به ميان نياوريد؛ مشخص است كه رژيم صهيونيستي محور وحدت و سلطهگري آنان است.
رييسجمهور با اشاره به نزديك شدن به روز جهاني قدس با بيان اينكه خوشبختانه امروز از شمال آفريقا تا منطقه خاورميانه تحولات بزرگي در حال رخ دادن است، تصريح كرد: انتظار اين است كه امسال جمعه قدس در همه كشورها بويژه كشورهايي كه در آنها تحولات شكل گرفته از جمله مصر، ليبي، تونس، سودان باشكوهتر و گستردهتر و عظيمتر از گذشته برگزار شود.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: دشمنان براي اينكه اجازه ندهند ملتهاي آزاديخواه، مستقل و عدالتطلب در جهان رشد كرده و بزرگ شوند، متأسفانه در حال ايجاد و تحريك گسلهاي قومي و طايفهاي و دعواي مذهبي ميان مسلمانان هستند و اين در حالي است كه ملتهاي مسلمان نه تنها با يكديگر دشمني و دعوايي ندارند، بلكه با مسيحيان و پيروان ساير اديان نيز هيچگونه مشكل و دعوايي ندارند. مدعيان رهبري و سلطهطلبان هستند كه با يكديگر اختلاف و دشمني داشته و در صدد ايجاد اين دشمني در ساير نقاط نيز هستند، در حالي كه ملتهاي مسلمان همه در يك جهت و در مسير عبوديت خدا حركت ميكنند و اختلافات ظاهري ميان آنان، تحميلي از ناحيه صهيونيستها است.
وي با طرح اين پرسش كه "چه هنگامي قرار است، وضع دنيا اصلاح شده و عدالت، آزادي و دوستي برقرار و كشتار، تحميل، تحقير و چپاول به اتمام برسد؟" گفت: ماه رمضان، ماه توجه به سرنوشت جامعه بشري است.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: تمامي ابعاد وجودي انسان در زندگي فردي و اجتماعي، در ماه رمضان فرصت كمال و رسيدن به نقطه اوج را پيدا كرده و خداوند در اين ماه درهاي رحمت خود را به طور كامل به روي بشر باز ميكند.
وي با اشاره به اينكه بارش رحمت الهي در تمام ايام سال به روي بشر مستمر است، اما در ماه رمضان فرصت بهرهمندي از فضائل الهي به طور كامل براي همه انسانها فراهم ميشود، گفت: بعد اصلي شخصيت انسان در ارتباط با خداوند است و ايمان به خدا، توحيد، اخلاص، پرستش و عشق به خدا منشأ همه خوبيها در زندگي انسان هستند. بدون ايمان به خدا و پرستش، انسان به هيچ جايي نميرسد و نميتواند به قلههاي كمال دست پيدا كند.
رييسجمهور با بيان اينكه ماه رمضان فرصتي استثنايي براي عبادت، گفتگو و عشق به خدا و نيز تطهير روح و پرستش است، خاطرنشان كرد: ماه رمضان، ماهي است كه ياد و تبعيت از خدا در ذات اعمال آن نهفته و تمامي اعمال خير در اين ماه، اطاعت و عبوديت محسوب ميشود.
احمدينژاد با بيان اينكه ماه رمضان ماهي است كه بايد انسان در ارتباط خود با خدا تنظيمي مجدد داشته باشد، وجه ديگر انسان را در ارتباط با خود دانست و اظهار داشت: انساني كه با خود رابطه درستي ندارد، نميتواند با ساير پديدهها و انسانها ارتباط برقرار كند.
وي با اشاره به اينكه ماه رمضان، ماه بازگشت به حقيقت انساني خود و ماهي است كه كرامت انساني و شخصيت و عظمت انسان بازتعريف ميشود، خاطرنشان كرد: انساني كه عظمت و انديشه اش را نشناخته و رابطهاي منطقي و درست با فطرت خود برقرار نكند، نميتواند در جامعه موفق باشد.
احمدينژاد ماه رمضان را ماه توجه به نهايت كمال انسان، يعني انسان كامل دانست و اضافه كرد: توجه و بازگشت به خود، بدون توجه به انسان كامل بيمعنا و محال است، چرا كه مقصد نهايي كمال و تعالي بشر، رسيدن به انسان كامل است. ماه رمضان، ماه توجه به شناخت و دل دادن به انسان كامل است. وجه ديگر انسان ارتباط با جامعه و مسئوليتهاي اجتماعي انسان در جامعه است و ماه رمضان ماه سازماندهي مجدد و اصلاح رابطه انسان با محيط اجتماعي و بازتعريف مسئوليتهاي اجتماعي انسان است.
رييسجمهور، انفاق، توجه به محرومين و فقرا و توجه به مشكلات اجتماعي را در ماه رمضان داراي ارزش و اعتبار دانست و اظهار داشت: دعاهايي كه مختص ماه مبارك رمضان است در حقيقت صلح، رفاه، سلامتي، عزت و امنيت را براي همگان طلب كرده و به نوعي توجه به مسائل اصلي جامعه است.
احمدينژاد در پايان ابراز اميدواري كرد كه در ماه مبارك رمضان خداوند بهترين و زيباترين سرنوشت را براي جامعه بشري و ملتهاي مسلمان رقم بزند.
به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اطلاعرساني دولت، پيش از سخنان رييسجمهور، صالحي وزير امور خارجه به ميهمانان خوش آمد گفت و صلاح زواوي سفير فلسطين در ايران به عنوان شيخالسفرا به ايراد سخنراني پرداخت.
انتهاي پيام
نظرات