• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 91051106734
  • خبرنگار : 71408

ساداتيان: شش ماه مفيد امسال‌مان را از دست داديم

«برف روي كاج‌ها» فيلم جديد تحريم‌شده از سوي حوزه هنري

«برف روي كاج‌ها» فيلم جديد تحريم‌شده از سوي حوزه هنري

« حوزه هنري «برف روي كاج‌ها»ي پيمان معادي را به عنوان هفتمين فيلم تحريمي‌اش اكران نمي‌كند.»

« حوزه هنري «برف روي كاج‌ها»ي پيمان معادي را به عنوان هفتمين فيلم تحريمي‌اش اكران نمي‌كند.»

سيد جمال ساداتيان ‌ـ تهيه‌كننده اين فيلم سينمايي ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اعلام اين خبر گفت: فيلم سينمايي «برف روي كاج‌ها» در اكران دوم عيد فطر در بيش از 20 سينماي تهراني روي پرده خواهد رفت. همچنين برخي شهرستان‌ها همزمان با تهران اين فيلم سينمايي را نمايش مي‌دهند و برخي ديگر از شهرستان‌ها پس از تهران آن را اكران مي‌كنند.

اين تهيه‌كننده در پاسخ به اين سوال كه با توجه به در اختيار نداشتن سينماهاي حوزه هنري، فكر نمي‌كنيد مشكلي در اكران فيلم به وجود بيايد؟، بيان كرد: به نظر من حوزه دو وظيفه دارد، فيلمسازي و خدمات رساني.

وي توضيح داد: يكي از وظايف حوزه هنري فيلمسازي است. آنها بودجه‌هايي دارند تا به قول خودشان فيلم‌هاي ارزشي بسازند. البته طبيعتا هر نهادي براي بودجه‌اي كه براي توليد در اختيار دارد، سياستي را پيش مي‌گيرد.

تهيه‌كننده «برف روي كاج‌ها» ادامه داد: وظيفه دوم حوزه، خدمات رساني است مانند شهرداري كه خدمات‌رساني پارك‌هاي شهري را برعهده دارد و طبيعتا هم نمي‌تواند بگويد يكسري را راه مي‌دهم و يكسري ديگر را خير! چون اينجا بحث خدمات عمومي مطرح مي‌شود، وضعيت حوزه هنري و سينماهايش هم همين‌طور است.

ساداتيان در ادامه با انتقاد از اين كه حوزه هنري وارد مباحث سياسي شده است،‌ بيان كرد: به نظرم حوزه هنري وارد سيكل اشتباهي شده است. آنها بحث‌هاي سياسي را وارد سينما كردند و اكنون هم خودشان، هم سينماهاي‌شان و هم مجموعه سينماي كشور لطمه ديده است. واقعا به من به عنوان يك تهيه‌كننده چه ارتباطي دارد كه حوزه هنري با معاونت سينمايي تنش دارد؟ آيا جز اين است كه با اين تنش، شش ماه مفيد امسال‌مان را از دست داده‌ايم!

وي در ادامه با بيان اينكه سينماهاي حوزه هنري هم از اقدامات اين نهاد ضربه ديده‌اند، گفت: ما آمار داريم كه سينماهاي حوزه هنري اكنون چه وضعيت اقتصادي دارند. طبيعتا سينما مكاني است كه چرخه اقتصادي آن بايد درست باشد. وقتي‌كه سالن‌ها قرار باشد يكسري فيلم‌ها را كه هدف‌شان در گيشه فروش نيست اكران كنند، اين چرخه به حركت در نمي‌آيد. طبيعتا وقتي يك سينما فروش خوبي نداشته باشد، مديريتش مجبور خواهد بود درآمد حاصله از همان فروش اندك را هم به پرداخت حقوق پرسنل و هزينه آب‌، برق و گاز اختصاص دهد.

وي افزود: شخصي مي‌گفت «گوش‌ات را مي‌گيرم و دور دنيا مي‌چرخانم» اما به اين توجه نداشت كه خودش هم بايد دور دنيا بچرخد! حالا اين حكايت حوزه هنري است. آنها فكر مي‌كنند كه گوش سينماي ايران گرفته‌اند و مي‌چرخانند و به اين توجه ندارند كه اگر بخواهند گوش سينماي ايران را بچرخانند خودشان هم بايد بچرخند پس در اين سيكل آنها اولين افرادي هستند كه ضرر خواهند كرد. به نظرم حوزه هنري بايد وظيفه خدماتي‌اش را از وظيفه توليدي‌اش جدا كند.

سيد جمال ساداتيان در پايان سخنانش درباره اكران «برف روي كاج‌ها» خاطرنشان كرد: ما دنبال اين بوديم كه مشكلات فعلي اكران حل شود و سپس «برف روي كاج‌ها» را نمايش دهيم، اما ديديم كه مشكلات حل نشد و ترجيح داديم كه فيلم را سريع‌تر اكران كنيم. فيلم ما جايگاه اجتماعي خودش را دارد و طبيعتا فروش خواهد كرد و فكر مي‌كنم در اين تحريم اولين كسي كه زيان مي‌كند سينماهاي حوزه هنري هستند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha