• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۱ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 91042012198
  • خبرنگار : 71357

چرخه توليد بازيكن نداريم، بازيكن بي كيفيت خارجي زياد مي‌شوند

جلالي: از 500 بازيكن خارجي تاريخ ليگ برتر فقط 10 نفرشان خوب بودند!

جلالي: از 500 بازيكن خارجي تاريخ ليگ برتر فقط 10 نفرشان خوب بودند!

سرمربي فصل گذشته‌ي فولاد مي‌گويد در تاريخ ليگ برتر از آغاز تاكنون نزديك 500 بازيكن خارجي به باشگاه هاي مختلف آمده‌اند اما تنها ده بازيكن از اين تعداد با كيفيت بوده اند.

سرمربي فصل گذشته‌ي فولاد مي‌گويد در تاريخ ليگ برتر از آغاز تاكنون نزديك 500 بازيكن خارجي به باشگاه هاي مختلف آمده‌اند اما تنها ده بازيكن از اين تعداد با كيفيت بوده اند.

مجيد جلالي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره افزايش تعداد بازيكنان خارجي در ليگ برتر در چند دوره ي گذشته و از آن سو كاهش زمان حضور اين بازيكنان در تيم‌هايشان اظهار كرد: اين موضوع دلايل زيادي دارد. يكي از مهمترين علت‌هاي آن اين است كه ما در ايران ديگر نمي‌توانيم بازيكنان خوبي پيدا كنيم. وقتي مديران مي‌بينند در داخل بازيكن خوبي پيدا نمي‌شود براي پركردن كمبودهاي خود به كشورهاي ديگر مراجعه مي‌كنند.

وي ادامه داد: بنابراين نخستين علت پايين بودن كيفيت بيشتر بازيكنان خارجي اين است كه ما در كشور خودمان چرخه‌ي توليد بازيكن نداريم و مجبوريم به كشورهاي ديگر برويم كه در آنجا واسطه‌هاي زيادي وجود دارند و خواه ناخواه دراين ميان سر شما كلاه گذاشته مي‌شود كه اين موضوع در ساير زمينه‌ها هم وجود دارد. مثلاً شما به كشوري مي‌رويد كه جنس‌هاي بي‌كيفيت را به شما مي‌فروشند و از دست‌تان كاري ساخته نيست.

جلالي درباره اينكه پول‌هايي كه بين مديران عامل باشگاه‌ها و واسطه‌ها رد و بدل مي‌شود، در آمدن بازيكنان بي كيفيت به ليگ برتر چه نقشي دارد، گفت: اين اصلا موضوع جديدي نيست و سال‌هاي سال است كه در فوتبال ما وجود دارد. خوشحالم كه در حال حاضر اين موضوع همه گير شده و همه متوجه جزئيات مسائل شده‌اند. ضمن اينكه الان در ميان برخي مربيان هم همين قصه وجود دارد كه در سايت شخصي من در قسمتي با نام تحقيق جامع مربيگري در ليگ برتر به اين موضوع به طور مفصل پرداخته شده است.

وي درباره نقش نهادهاي نظارتي دراين‌باره گفت: متأسفانه هيچ نظارتي در اين زمينه وجود ندارد،‌همچنين شما نمي‌توانيد طوري با اين بازيكنان خارجي قرارداد ببنديد كه اگر بعداً متوجه كيفيت پايين آن شديد بتوانيد آن قرارداد را لغو كنيد يا پول آن بازيكن را ندهيد. فيفا در اين زمينه قوانين سفت و سختي دارد و باشگاه بايد حتماً پول آن بازيكن را حتي اگر بعد از قرارداد بفهمد كه يك پا ندارد، بدهد. سالهاي سال است كه ما چنين مشكلي داريم اما دريغ از يك اقدام كه حداقل اين وضعيت را بهبود بخشد.

مجيد جلالي در پاسخ به اين سوال كه خود او در زمان مربيگري‌اش چگونه بازيكنان خارجي را انتخاب مي‌كرد گفت:‌ من تنها با ديدن بازيكن او را انتخاب مي‌كردم و مي‌گفتم بايد سه، چهار جلسه تمرين كنند تا آنها را بشناسم،. البته بعضي بازيكنان بودند كه مي‌گفتند ما بابت يك تمرين ده هزار دلار مي‌خواهيم اما من هم همانجا آنها را رد مي‌كردم. در يازده دوره‌اي كه از آغاز ليگ برتر گذشته نزديك به پانصد بازيكن خارجي به باشگاه‌ها آمده‌اند كه از كل اين تعداد شايد حدود ده بازيكن با كيفيت بوده‌اند.

سرمربي فصل گذشته‌ي فولاد درباره‌ي آينده‌ي خود هم به ايسنا گفت: پيشنهاد از تيم‌هاي ليگ برتري دارم اما پزشك به من گفته كه بايد يك ماه كامل استراحت كنم و بنابراين فكر نمي‌كنم در آغاز فصل جديد بتوانم هدايت تيمي را برعهده بگيرم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha