مسوول كانون قرآن مدرسه علميه حجت (عج) با تأكيد بر شناخت دقيق شخصيت امام زمان (عج)، شناساندن آن را به سايرين از وظايف افراد آگاه دانست.
مهري متين يكتا در گفتوگو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص شاخصهاي امامت در تفكر شيعي اظهار كرد: يكي از مسائل با اهميت در دين اسلام و لطفي كه خداوند به بندگان خود داشتند، بحث امامت و رهبري جامعه انساني است كه آن را بر عهده كاملترين انسانها، پيامبر اكرم (ص) و ائمه معصوم قرار داده است.
وي افزود: مردم از وجود اين چراغان هدايت بهرهمند شده چراكه امامت در اصل استمرار نبوت و رهبري جامعه اسلامي است.
اين مدرس حوزه با اشاره به غيبت امام زمان (عج) در عصر كنوني، خاطرنشان كرد: در حال حاضر هدايت جامعه بر عهده فقهاي جامعه است كه ادامه دهنده سلسله امامت هستند تا جامعه اسلامي از موقعيت رهبري ديني و خدايي بي بهره نمانند و انشاءالله به هدف خلقت كه كمال انسان است، برسيم.
متين يكتا درباره فلسفه غيبت امام زمان (عج) تصريح كرد: مردم در تاريخ ثابت كردند كه به دليل عدم آشنايي با شخصيت و ضرورت حضور امامان اين نعمت را غنيمت ندانستند.
مسوول كانون قرآن و عترت مدرسه علميه حجت (عج) دليل غيبت امام زمان(عج) را بالارفتن شناخت و آگاهي مردم نسبت به ايشان برشمرد و اظهار كرد: زماني كه مردم شخصيت امام خود را بشناسند، به نحو احسن از فرمانهاي او تبعيت ميكنند و قدر نعمت بالغه الهي را به طور ويژهاي خواهند دانست.
وي يادآور شد: حكمت خداوند بر اين قرار گرفته كه آخرين ذخيره خود را در پرده غيبت قرار دهد اما با وجود عدم بهرهمندي مستقيم، مردم از فيوضات وجودي ايشان بهرهمند خواهند شد.
متين يكتا شناخت دقيق شخصيت امام غايب را مهمترين نكتهاي دانست كه بايد در بحث مهدويت مورد توجه قرار گيرد و بيان كرد: شناساندن شخصيت امام به سايرين نيز از وظايف ما به شمار ميرود چرا كه با تبيين فلسفه وجودي ايشان به جامعه، مردم مشتاق ديدار ايشان خواهند شد.
انتهاي پيام
نظرات